هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
ppp ooo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
کمکم کنید
فارغ التحصیل دانشگاه فرهنگیان م و دندان پزشکی کرمان میخام هدف و اراده دارم اما راهشو نمیدونم .این آرزوم چندساله فراموش نمیشه کمکم کنید برا کنکور۹۹ چکار کنم مشکل مالی ندارم. شماره مشاوره خصوصی آلا ندارید؟ مطالب پراکنده هستن هرکار بگید انجام میدهم فقط بکید چجور زودتر شروع کنم مطالب زیاد میاد تنبل نبودمشماره مشاوره خصوص آلا رو ندارم ....اینجا می تونین کمک بگیرید از بچه ها
-
ققنوس فااااطی
مگه مرض داری ب بچه یادمیدی مث خودت هیولاش میکنی؟؟
خودت بس نیستی واسه خاندانتون؟؟Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس فااااطی
خودت بس نیستی واسه خاندانتون؟؟دختر همسایمون ب این زور میگفت اینم مظلوم میزدش هیچی بش نمیگفت چند روز باهاش کار کردم گفتیم نیایش و نازنین خاستن بزنننت تو بزنشون
الان دیه جرئن نمیکنن نزدیکش بشن میشن میگیره میزنه انقد حال میکنم مامانم اینا نمیدونن دست گل منه
-
Flight در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس فااااطی
خودت بس نیستی واسه خاندانتون؟؟دختر همسایمون ب این زور میگفت اینم مظلوم میزدش هیچی بش نمیگفت چند روز باهاش کار کردم گفتیم نیایش و نازنین خاستن بزنننت تو بزنشون
الان دیه جرئن نمیکنن نزدیکش بشن میشن میگیره میزنه انقد حال میکنم مامانم اینا نمیدونن دست گل منه
-
ققنوس
عبدالله ریگی تو بوخوداااکوفت بزارم ب بچه زور بگن بزننشون سری پیش همچین گازش گرفته بودن گوشت دستش کنده شده بود الان امده بودن دختره خونمونه دیدم صدای گریه میاد رفتم دیدم موهاشو میکشه
بعدش نگام کرد ی بوس قایمکی براش فرستادم ذوق کرد بچه ام
-
فکر میکردم چون چتم بستس کسی پی وی من نمیاد
ولی الان که بسته نیست
نمیدونم چه بهونه ای جور کنم
-
ولی الان که بسته نیست
-
ققنوس
عبدالله ریگی تو بوخوداااکوفت بزارم ب بچه زور بگن بزننشون سری پیش همچین گازش گرفته بودن گوشت دستش کنده شده بود الان امده بودن دختره خونمونه دیدم صدای گریه میاد رفتم دیدم موهاشو میکشه
بعدش نگام کرد ی بوس قایمکی براش فرستادم ذوق کرد بچه ام
-
ققنوس وااااای میدونی چی ذهنم اومدبااین حرفت؟؟
کارتون غارنشین هارو دیدی؟؟اون بچه کوچولوئه هستاااا؟؟
همرو میگیره گاااااز میگیره؟؟وای اون اومد توذهنم
بااون قیافش -
ولی الان که بسته نیست