هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
رمزشو هم یادم رفته :| 
 @D-fateme-r
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چون میخواستم لذت تلخو ادامه بدم گفتم بدونین :| 
 فیک هم نبود چون کلی کار دیگه انجام دادمبا اکانت خودتون تاپیک خودتون رو ادامه میدادید ؟  اون تست زیست که اولین بار اشتباه دادید یادتونه ؟  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چون میخواستم لذت تلخو ادامه بدم گفتم بدونین :| 
 فیک هم نبود چون کلی کار دیگه انجام دادمبا اکانت خودتون تاپیک خودتون رو ادامه میدادید ؟  اون تست زیست که اولین بار اشتباه دادید یادتونه ؟  ی بار ی شکلک گذاشتید بعد سرش کلی حرف و دعوا شد  
- 
:|  
 برای جالب بودن اینکارو نکردمنمیخواستم چند نفر بفهمن که انجمن میام، از طرفیم دلم میخواست کارای زیست خوانی و زیست رو ادامه بدم 
 Acola
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چون میخواستم لذت تلخو ادامه بدم گفتم بدونین :| 
 فیک هم نبود چون کلی کار دیگه انجام دادمبا اکانت خودتون تاپیک خودتون رو ادامه میدادید ؟  اون تست زیست که اولین بار اشتباه دادید یادتونه ؟  ی بار ی شکلک گذاشتید بعد سرش کلی حرف و دعوا شد  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: چون میخواستم لذت تلخو ادامه بدم گفتم بدونین :| 
 فیک هم نبود چون کلی کار دیگه انجام دادمبا اکانت خودتون تاپیک خودتون رو ادامه میدادید ؟  اون تست زیست که اولین بار اشتباه دادید یادتونه ؟  ی بار ی شکلک گذاشتید بعد سرش کلی حرف و دعوا شد  سر راست اومدید درخواست دادید همیار زیست میشم جای آقای برنوسی رو هم میگیرم  
- 
این پست پاک شده!
- 
 برای جالب بودن اینکارو نکردمنمیخواستم چند نفر بفهمن که انجمن میام، از طرفیم دلم میخواست کارای زیست خوانی و زیست رو ادامه بدم 
 Acola@Amir-Bernousi در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: :|  
 Acolaوای خدا  چرا فک کردید باشماممم؟:/ چرا فک کردید باشماممم؟:/
 اوت ی پست دفاعی بخاطر شما بود:/ 
 من بااینکه دوتا اکانت داشتید مشکلی نداشتم وندارم  
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi  از یکار تو بدم اومد قبل کنکور از یکار تو بدم اومد قبل کنکور اینکه ناامید بودی تو انجمن اونم در مورد زیست ! اینکه ناامید بودی تو انجمن اونم در مورد زیست ! انقدر عصبی بودم برای همین دنبال ایدیت میگشتم انقدر عصبی بودم برای همین دنبال ایدیت میگشتم
 :| چون واقعا حقته موفق باشی حوصله پی وی و ندارم بذار ریا بشه حوصله پی وی و ندارم بذار ریا بشه
- 
 Acola
- 
_MILAD_ در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Amir-Bernousi  از یکار تو بدم اومد قبل کنکور از یکار تو بدم اومد قبل کنکور اینکه ناامید بودی تو انجمن اونم در مورد زیست ! اینکه ناامید بودی تو انجمن اونم در مورد زیست ! انقدر عصبی بودم برای همین دنبال ایدیت میگشتم انقدر عصبی بودم برای همین دنبال ایدیت میگشتم
 :| چون واقعا حقته موفق باشی حوصله پی وی و ندارم بذار ریا بشه حوصله پی وی و ندارم بذار ریا بشه
- 
https://forum.alaatv.com/topic/7594/لذت-تلخ-قسمت1 
 بهتر براش وقت میذارم از این به بعد11 قسمت شده :| 
- 
Acola اشتباه شد پاکش کردم 
- 
Acola اشتباه شد پاکش کردم 
- 
ی اعترافی کنم از اون اکانته بدم میومد  
 برای همین همه ی کاراش یادمه 
 منم لایک نمیکرد درضمن 
- 
ی اعترافی کنم از اون اکانته بدم میومد  
 برای همین همه ی کاراش یادمه 
 منم لایک نمیکرد درضمن :| خب گفتم نباید اون چند نفری که میخواستم نفهمن، بفهمن :| بخاطر همین خیلی از چیزامو عوض کردم :| یکیشم این بود که به همه لایک میدادم :| 
 @D-fateme-r

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

️
️