گپ خونه کنکوری ها
-
سلام آقا سهراب [mention=5]sohrab[/mention]
در مورد فيلم هاي ده سال كنكور سوال داشتم
واسه همه درس ها هست؟؟
تا كي آماده ميشه ؟؟
كلا واسه درسا جمع بندي هم داريد مثلا آقاي ناصح زاده در جلسه 47 ميگن اين جلسه آخر نيست و هنوز واسه جمع بندي بايد بياييد
تا كي جمع بندي ها شروع و تموم ميشه
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
اگه بچه هاي ديگه هم ميدونن راهنمايي كنن .لطفا
تشكر :53::53::53::53::53: -
@ehsan72;9581 said:
سلام آقا سهراب @sohrab
در مورد فيلم هاي ده سال كنكور سوال داشتم
واسه همه درس ها هست؟؟
تا كي آماده ميشه ؟؟
كلا واسه درسا جمع بندي هم داريد مثلا آقاي ناصح زاده در جلسه 47 ميگن اين جلسه آخر نيست و هنوز واسه جمع بندي بايد بياييد
تا كي جمع بندي ها شروع و تموم ميشه
ممنون ميشم راهنماييم كنيد
اگه بچه هاي ديگه هم ميدونن راهنمايي كنن .لطفا
تشكر :53::53::53::53::53:10 سال کنکور مال ریاضیات ـه.ضبطش هم 50-50 ـه،حالا منم به سهراب گفتم به اقای شامی بگه حتما ضبط کنن چون چیز بدرد بخوریه.
البته برای دروس دیگه هم برنامه هایی داریم اما چون احتمال ضبطش 100% نیست،سهراب اعلام نکرده.
-
سلام میشه این دومورد رو کامل برام توضیح بدبن
y=asinbx & y=acosbx
مثلا نمودار رو که میده و میگه معادلشو به دست بیارین باید چیکار کنیم
دوره تناوب و a و b رو چه جوری تعیین کنیم?
و قانون سینوس و کسینوس رو چه موقع باید به کار ببریم? -
@sina3656355;9582 said:
10 سال کنکور مال ریاضیات ـه.ضبطش هم 50-50 ـه،حالا منم به سهراب گفتم به اقای شامی بگه حتما ضبط کنن چون چیز بدرد بخوریه.
البته برای دروس دیگه هم برنامه هایی داریم اما چون احتمال ضبطش 100% نیست،سهراب اعلام نکرده.
آره خدا كنه حداقل واسه درس هايي مثل رياضي و فيزيك كامل بسازن
لطفا پيگيري كنيد
ممنون:53::53: -
سلام دوستان...
کسی میدونه تو جلسات شیمی پارسال آقای حاجی سلیمانی مبحث اسید و باز کدوم جلسه میشه؟ -
@bahare-r;9609 said:
سلام دوستان...
کسی میدونه تو جلسات شیمی پارسال آقای حاجی سلیمانی مبحث اسید و باز کدوم جلسه میشه؟سلام...پارسال نقص زیاد داره از فیلم های امسال استفاده کن تقریبا کامله(فقط یکی دو جلسه جا افتاده که از رو گاج میشه خوندشون)
-
@mohd;9611 said:
سلام...پارسال نقص زیاد داره از فیلم های امسال استفاده کن تقریبا کامله(فقط یکی دو جلسه جا افتاده که از رو گاج میشه خوندشون)
من فیلمای امسالشونو دیدم ولی متاسفانه قسمت خنثی شدن اسیدوبازو پیدا نکردم....
لطف میکنین اگه شماره جلسشو میدونستین بگین... -
@bahare-r;9614 said:
من فیلمای امسالشونو دیدم ولی متاسفانه قسمت خنثی شدن اسیدوبازو پیدا نکردم....
لطف میکنین اگه شماره جلسشو میدونستین بگین...خوب الان دقیقا همون قسمتایی که گفتم نقص داره رو گفتی...ولی دو قسمت از پارسال هست که یکم توضیح میده راجع به این تیپ سوالا ولی همونطور که گفتم بازم کامل نیست ولی نگاش کنی یه چیزایی دستت میاد بعد دیگه تست های گاجو بزن قلقش میاد دستت... دقیقا یادم نیست ولی فک کنم جلسات ۷۷ و ۷۸ پارسال باشه ولی قبل دانلود ٬ پخش انلاین چک کن...
-
سوال منو کسی نبود جواب بده
-
من 2 ساعت با سهراب حرف زدم،برای جمع بندی اینو بگم اگه جمع بندی شیمی حاجی سلیمانی رو میخواد باید بریزید تو فیضبوکش پیغام بدید،اونم زیاد،حاجی درگیره کتاب خیلی سبزـو و گزینه 2 و همایش و ایناست،اگه زیاد بهش گیر بدید قبول میکنه.
-
@sina3656355;9692 said:
من 2 ساعت با سهراب حرف زدم،برای جمع بندی اینو بگم اگه جمع بندی شیمی حاجی سلیمانی رو میخواد باید بریزید تو فیضبوکش پیغام بدید،اونم زیاد،حاجی درگیره کتاب خیلی سبزـو و گزینه 2 و همایش و ایناست،اگه زیاد بهش گیر بدید قبول میکنه.
راجع به بقیه درسا خبر نداری؟
-
@mohd;9694 said:
راجع به بقیه درسا خبر نداری؟
فعلا معلوم نیست.
-
-
خسته نباشید بچه ها
میشه سوال کنم از بین بچه ها کی هست که بیشتر فیلما رو گرفته باشه یه سوال داشتم ازش
مرسی -
سلام.در اين سايت كتاب هاي درسي به فرم ورق خور براي تبلت يا ويندوز وجود دارد آذین بوک-صفحه اصلی
-
سلام .كسي از شما احيانا دي وي دي شيمي افبا رو نديده؟قصد خريدش رو دارم گفتم مشورت بگيرم.