هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
marylb عامو پسر همسایمونه خب  
 هر روز میبینمش 
 روی دست راستش هم خط داره مچ بند میندازه معمولن مچ بند میندازه معمولن 
- 
marylb 
 تگ کنید ..!
 .
 مدیر میدونه من اشتباهی نکردم :))
 .
 خودش هم میدونه من چی میگم ..!
 .
 گفتم که نصیحت گیرِ خوبی نیستم .. مخصوصا اگه طرف مقابلم شما باشی ..
 .
 فعلا هم شما داری ادامه میدی نه من ..!
 .
 جواب دادن به بعضی ها ووقت گذاشتن براشون ، اشتباهِ محضِ ..
 .
 ببخشید دیگه از این اشتباه ها در موردِ شما مرتکب نمیشم ..
 .
 شب خوش .. :))
- 
marylb عامو پسر همسایمونه خب  
 هر روز میبینمش 
 روی دست راستش هم خط داره مچ بند میندازه معمولن مچ بند میندازه معمولن 
- 
marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 بعد همه نیم ساعت و بهش نگاه میکنی که اینهمه اطلاعات داری؟!  نیم ساعت نگاش کنم ک ننش فردا راه میفته همه جا میگه عاشق پسرش شدم  
- 
 بعد همه نیم ساعت و بهش نگاه میکنی که اینهمه اطلاعات داری؟!  نیم ساعت نگاش کنم ک ننش فردا راه میفته همه جا میگه عاشق پسرش شدم  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 بعد همه نیم ساعت و بهش نگاه میکنی که اینهمه اطلاعات داری؟!  نیم ساعت نگاش کنم ک ننش فردا راه میفته همه جا میگه عاشق پسرش شدم   
- 
- 
 معلومه از مامانه اساسی شکاری، حتما فک میکنه بچش پیامبره و الگونه تنها فکر میکنه بچش پیغمبره بلکه فکر میکنه منم همون پسر نوحم که با بدان بنشسته ام و این برای هدایتِ من آفریده شده  
- 
خسته ام من خسته ام من :| 
- 
 معلومه از مامانه اساسی شکاری، حتما فک میکنه بچش پیامبره و الگونه تنها فکر میکنه بچش پیغمبره بلکه فکر میکنه منم همون پسر نوحم که با بدان بنشسته ام و این برای هدایتِ من آفریده شده  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 معلومه از مامانه اساسی شکاری، حتما فک میکنه بچش پیامبره و الگونه تنها فکر میکنه بچش پیغمبره بلکه فکر میکنه منم همون پسر نوحم که با بدان بنشسته ام و این برای هدایتِ من آفریده شده  زنیکه ... ب آهنگ گوش کردنِ من گیر میده نمیدونه پسرش کایا گوش میده  
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 معلومه از مامانه اساسی شکاری، حتما فک میکنه بچش پیامبره و الگونه تنها فکر میکنه بچش پیغمبره بلکه فکر میکنه منم همون پسر نوحم که با بدان بنشسته ام و این برای هدایتِ من آفریده شده  زنیکه ... ب آهنگ گوش کردنِ من گیر میده نمیدونه پسرش کایا گوش میده  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 معلومه از مامانه اساسی شکاری، حتما فک میکنه بچش پیامبره و الگونه تنها فکر میکنه بچش پیغمبره بلکه فکر میکنه منم همون پسر نوحم که با بدان بنشسته ام و این برای هدایتِ من آفریده شده  زنیکه ... ب آهنگ گوش کردنِ من گیر میده نمیدونه پسرش کایا گوش میده  حتی صد بار یادآوری میکنه عطر زدنِ دختر چ حکمی داره بعد ی بار بوی سیگار شازدش رو نشنیده  
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 معلومه از مامانه اساسی شکاری، حتما فک میکنه بچش پیامبره و الگونه تنها فکر میکنه بچش پیغمبره بلکه فکر میکنه منم همون پسر نوحم که با بدان بنشسته ام و این برای هدایتِ من آفریده شده  زنیکه ... ب آهنگ گوش کردنِ من گیر میده نمیدونه پسرش کایا گوش میده  
- 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 معلومه از مامانه اساسی شکاری، حتما فک میکنه بچش پیامبره و الگونه تنها فکر میکنه بچش پیغمبره بلکه فکر میکنه منم همون پسر نوحم که با بدان بنشسته ام و این برای هدایتِ من آفریده شده  زنیکه ... ب آهنگ گوش کردنِ من گیر میده نمیدونه پسرش کایا گوش میده  حتی صد بار یادآوری میکنه عطر زدنِ دختر چ حکمی داره بعد ی بار بوی سیگار شازدش رو نشنیده  @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 معلومه از مامانه اساسی شکاری، حتما فک میکنه بچش پیامبره و الگونه تنها فکر میکنه بچش پیغمبره بلکه فکر میکنه منم همون پسر نوحم که با بدان بنشسته ام و این برای هدایتِ من آفریده شده  زنیکه ... ب آهنگ گوش کردنِ من گیر میده نمیدونه پسرش کایا گوش میده  حتی صد بار یادآوری میکنه عطر زدنِ دختر چ حکمی داره بعد ی بار بوی سیگار شازدش رو نشنیده  ازون همسایه فضولاست پس 
- 
@D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @D-fateme-r 
 معلومه از مامانه اساسی شکاری، حتما فک میکنه بچش پیامبره و الگونه تنها فکر میکنه بچش پیغمبره بلکه فکر میکنه منم همون پسر نوحم که با بدان بنشسته ام و این برای هدایتِ من آفریده شده  زنیکه ... ب آهنگ گوش کردنِ من گیر میده نمیدونه پسرش کایا گوش میده  حتی صد بار یادآوری میکنه عطر زدنِ دختر چ حکمی داره بعد ی بار بوی سیگار شازدش رو نشنیده  

ردپا
ردپا

️
️ ️
️