هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@D-fateme-r
نه بابا کاش طبی بود :/
از این رنگیای مزخرف
دختره ی دیبانه واسه خاطر چی ببین زده خودشو ناقص کرده ...
منم حال خودم خیلی خوبه این وسط باید بیام اونم دلداری بدم😂@آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@D-fateme-r
از این رنگیای مزخرف
منم حال خودم خیلی خوبه این وسط باید بیام اونم دلداری بدم😂:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: انقد میگن نکنید از این کارا کو گوش شنوا
-
@D-fateme-r
از این رنگیای مزخرف
منم حال خودم خیلی خوبه این وسط باید بیام اونم دلداری بدم😂@آسمان-تاریک دلداری نده ی دو سه تا فوش بده خب :confused_face:
-
@آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@D-fateme-r
از این رنگیای مزخرف
منم حال خودم خیلی خوبه این وسط باید بیام اونم دلداری بدم😂:expressionless_face: :expressionless_face: :expressionless_face: انقد میگن نکنید از این کارا کو گوش شنوا
-
@آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@D-fateme-r
از این رنگیای مزخرف
چشماش کاسه ی خون😑
نکنین
نکنین
از این کارا -
-
@میلااد در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
😮😯
شما کلا هر دوسه صفحه میاین تعجب میکنین باز میرین😐😂
-
ققنوس
وقتی یکی همون لحظه ای که عضو میشه توی انجمن، توی همون دقیقه میاد تودلی چه حکمی داره شیخ؟!marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس
وقتی یکی همون لحظه ای که عضو میشه توی انجمن، توی همون دقیقه میاد تودلی چه حکمی داره شیخ؟!:smiling_face_with_sunglasses: باید ببینی رفتارش چطوره اول از چن تا چت اولش میشه حدس زد دیدی داره اسگل میکنه گیر میدی بهش انقد گیر میدییی ک کلافه شه بعدش ک لذت کافی بردی بلاکش میکنی از اول عضویت تا اخرش هم بهم منفی بده در کل اینکارا حرامه حرامم
-
marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس
وقتی یکی همون لحظه ای که عضو میشه توی انجمن، توی همون دقیقه میاد تودلی چه حکمی داره شیخ؟!:smiling_face_with_sunglasses: باید ببینی رفتارش چطوره اول از چن تا چت اولش میشه حدس زد دیدی داره اسگل میکنه گیر میدی بهش انقد گیر میدییی ک کلافه شه بعدش ک لذت کافی بردی بلاکش میکنی از اول عضویت تا اخرش هم بهم منفی بده در کل اینکارا حرامه حرامم
-
marylb
داری اشتباه میکنی... -
marylb
داری اشتباه میکنی... -
marylb
همینکه فکر میکنی فیکه اوشون -
marylb در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس
اگه پررو بازی در آورد چه کار میکنی شیخ اعظم؟!:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: در جا گزارششو بده و تا میتونی ضایعش کن
-
marylb
همینکه فکر میکنی فیکه اوشون -