هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@researcher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
فااطمه
خالی میشم😐وقتی خالی شی چیو بدست میاری ک الان نداری؟
-
موافقم
موهای قبلیه بهتر بود😂 -
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس زلف آن است ک بی شانه دل از جا ببرد😂
من طرفدار بلندم برعکس😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: نخیر کوتاه غیرتم قبول نمیکنه پسر موهاش از من بلندتر باشه
-
ققنوس فقط بلند باشه و ببنده😂
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میرفتم کلاس ریاضی ی پسر بود موهاشش خیلی بلند بود بعدش اقا منو دوستمم موهامون کوتاه بعدش جوری مسخرش کردیم ک بشنوه دقیقااا واسه فردا کوتاه کرده بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
@آسمان-تاریک این سبکش فرق داشت
تمرکز رو موهاش نبود برا همین😂
پسر اگه قیافه نداشته باشه با مو میتونه همشو جبران کنه😂 این چون دماغش خوب بود دیگه ب مو اهمیت نداده😂@zedtwo
برعکس از مو بلند خوشم نمیاد😂
عاقا فقط مماخش😂😍😂 -
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: میرفتم کلاس ریاضی ی پسر بود موهاشش خیلی بلند بود بعدش اقا منو دوستمم موهامون کوتاه بعدش جوری مسخرش کردیم ک بشنوه دقیقااا واسه فردا کوتاه کرده بود:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy:
-
فااطمه
یه دوست
که قوت قلب میده بهم برای ادامه زندگیاهان
تو دنبال یه دوستی نه اینکه تنها باشی :) -
ققنوس هیچی بدتر از مو کوتاه کردن نیست بخصوص که خیلی بلند باشه انگار یه تیکه از قلبت می کنی
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس هیچی بدتر از مو کوتاه کردن نیست بخصوص که خیلی بلند باسه انگار یه تیکه از قلبت می کنی
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عاره من معمولا قبل اینک بلند بضشه میرم کوتاه میکنم ولی امسال کوتاه نکردم شاید داداشم زن بگیره باید موهام بلند باشه
-
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس هیچی بدتر از مو کوتاه کردن نیست بخصوص که خیلی بلند باسه انگار یه تیکه از قلبت می کنی
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: عاره من معمولا قبل اینک بلند بضشه میرم کوتاه میکنم ولی امسال کوتاه نکردم شاید داداشم زن بگیره باید موهام بلند باشه
-
-
فااطمه
شاید🤕تنهایی بهانه است شیخ 😉😂😂
بهتره یه دوست پیدا کنی :)