هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@researcher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
@D-fateme-r
اصولا وقتی دوستام به فامیلی صدام می کنن میخوام بزنمشون😐😂😂😂به من ببخشش 😁ولی من پشت میرشکاری که گفت یه حس قدرت خاصی لمس کردم 😘😁
-
@آوانســــــــیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس مامور اطلاعاتی نیستن؟
اگه نیستن بگو برید محمد (گاندو) استخدامشون میکنه 😂😂😂:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: امیدوارم هر چ زودتر دلیت بشن از زندگیم موندم چطوری تحملش کنم سر کلاس
-
@zedtwo در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس فقط میتونم بگم یا حسیییین😂
کل زندگیتو رمز بذار😂 یه چیزی بهشون بگو اینقد پررو نشن😂:expressionless_face: :expressionless_face: من یکی بهم اهمیت نده میمر پشت سرمو نگا نمیکنم اینا خیلی پرون فقط خدا کنه نیاد کلاس دعا کن نیادد
-
ققنوس دعوا کن دس از سرت ورمیدارن 😂😂😂
من یسری از دست رفیقم سیر شدم کتابشو دزدیدم بعد جلو روش آتیش زدم گفتم برو سمتم نیا 😀 دنبال میگشت ک یکی بهش کتاب بده کتابشو کامل کنه هیچکی بهش نمیداد 😂😂😂@آوانســــــــیان در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس دعوا کن دس از سرت ورمیدارن 😂😂😂
من یسری از دست رفیقم سیر شدم کتابشو دزدیدم بعد جلو روش آتیش زدم گفتم برو سمتم نیا 😀 دنبال میگشت ک یکی بهش کتاب بده کتابشو کامل کنه هیچکی بهش نمیداد 😂😂😂:confused_face: :confused_face: همینه میگم پسر بودن خوبش اینه
-
@researcher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
می دونم اون از کجا اب میخوره🧐
از کجا !؟؟😂
وای خدا خیرت بده دیشب برای اولین بار خوابم برد بعد کنکور
ای خدا کنه یه شیرینی مشتی بگیری از من 😁😍😘 -
@researcher 😂😂
منم خیلی بدم میاد😂
ولی فامیلیم اینقد نچسب هس ک معمولا با اسم میگن😂 تاحالا فقط یه بار با فامیلی صدام کرد یکی از همکلاسیام. اونم چون صدبار اسممو گف ولی حواسم نبود😂 -
ققنوس فقط میتونم بگم یا حسیییین😂
کل زندگیتو رمز بذار😂 یه چیزی بهشون بگو اینقد پررو نشن😂:expressionless_face: :expressionless_face: من یکی بهم اهمیت نده میمر پشت سرمو نگا نمیکنم اینا خیلی پرون فقط خدا کنه نیاد کلاس دعا کن نیادد
-
@researcher نوش دارو بعد مرگ فایده نداره بیچاره شاید دستش خورده یا نت نداشته هی فرستاده نبومده 😂😂۱۵ باررر
-
ققنوس نذر میکنم عزیزم😢
خدایا نجاتش بده😢😂یه نذرم واسه من کنید از روز کنکور به این رو روزی دو نفر میان خونه مون که نمونیاااا دوباره 😂😂
Brilliant در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ققنوس نذر میکنم عزیزم😢
خدایا نجاتش بده😢😂یه نذرم واسه من کنید از روز کنکور به این رو روزی دو نفر میان خونه مون که نمونیاااا دوباره 😂😂
:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: اقا مال من مهمتره اول من بعدش شما
-
Brilliant اخه تو زمانای مختلف هی میذاره
نه بابا دستش نخورده
همه کلاسمون حفظتشجانم باش
نوشدارو بعد مرگ فایده نداره....
جانم باش@researcher در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
Brilliant اخه تو زمانای مختلف هی میذاره
نه بابا دستش نخورده
همه کلاسمون حفظتشجانم باش
نوشدارو بعد مرگ فایده نداره....
جانم باش:face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: :face_with_tears_of_joy: احیاناا؟؟ادم خاصی مد نظرش نی؟