هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
@Fre-que-nce در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @آوانســــــــیان از گریه خوشم نمیاد 
 چندشو کثیفه.نشونه ی ضعفه 
- 
@Fre-que-nce 
 تراشیدن سر ادمو اروم میکنه اخه  @آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Fre-que-nce 
 تراشیدن سر ادمو اروم میکنه اخه  خیلی .دوساله ک نتونستم اینکارو کنم .مامانم نذاشت 
 اما دوسال قبل ب طرز عجیبی اروم شدم
- 
@Fre-que-nce در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @آوانســــــــیان از گریه خوشم نمیاد 
 چندشو کثیفه.نشونه ی ضعفه 
- 
@آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: @Fre-que-nce 
 تراشیدن سر ادمو اروم میکنه اخه  خیلی .دوساله ک نتونستم اینکارو کنم .مامانم نذاشت 
 اما دوسال قبل ب طرز عجیبی اروم شدم@Fre-que-nce 
 چقدر عجیب 
- 
@Fre-que-nce 
 چقدر عجیب 
- 
@Fre-que-nce 
 اینکه گریه چندشه 
- 
- 
به حدی از بیکاری رسیده باشی بشینی پای برنامه آشپزی  
- 
@Fre-que-nce 
 اینکه گریه چندشه 
- 
@Fre-que-nce 
 هیچی به اندازه ی گریه آرومم نمیکنه 
- 
revival در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: ققنوس 
 101عکس در کوه فقط از خودم:/ دو نفره و...بمونه
 الان یک قدمم نمیتونم وردارم:| بنظرم از همین فردا شروع کنید پیاده روب باشگاه بنظرم از همین فردا شروع کنید پیاده روب باشگاه
- 
به حدی از بیکاری رسیده باشی بشینی پای برنامه آشپزی  @آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به حدی از بیکاری رسیده باشی بشینی پای برنامه آشپزی     ب زور خودمو میخابونم ا و ن م کابوس مبینم بعدش سردرد شدید ب زور خودمو میخابونم ا و ن م کابوس مبینم بعدش سردرد شدید
- 
@Fre-que-nce 
 هیچی به اندازه ی گریه آرومم نمیکنه 
- 
@آسمان-تاریک در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است: به حدی از بیکاری رسیده باشی بشینی پای برنامه آشپزی     ب زور خودمو میخابونم ا و ن م کابوس مبینم بعدش سردرد شدید ب زور خودمو میخابونم ا و ن م کابوس مبینم بعدش سردرد شدیدققنوس 
 کابوس چرا 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️