هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
MILAD گفته است:
@researcher بعضیا هستن برای اینکه توجه جلب کنن واقعیت رو میگن
مثلا فکر کنید داد بزنید بگید من خوبم :|
نمیگم مشاور شما ادم بدی بوده :| حتما خوب بوده
:| ولی همه جا همچین چیزی نیست و همچین چیزی که هرجایی فلانی اینکارو کنه خوب نیستاره خب هر ادمی فرق می کنه
صرفا به این دلیل نمیشه گفت
د
ولی اون باعث شد الان البرز باشم با دلایلی که اورد باعث شد اولویتم باشه:) -
من برا زیست فقط کتاب خوندم :|
_MILAD_@Amir-Bernousi هیچ کتاب کمک درسی نداشتی ؟ :! و بازه زمانی جواب دادنشم بگو :| و خدایی اینم بگو الان من بشینم دوساعت یه نکته رو دربیارم ! :| با چند تا کتاب مختلف خوبه ؟ و هی وقتم گرفته بشه و.. ؟ : / :| اخرشم ندونم این نکته بدرد بخوره یا نه
-
MILAD گفته است:
@researcher بعضیا هستن برای اینکه توجه جلب کنن واقعیت رو میگن
مثلا فکر کنید داد بزنید بگید من خوبم :|
نمیگم مشاور شما ادم بدی بوده :| حتما خوب بوده
:| ولی همه جا همچین چیزی نیست و همچین چیزی که هرجایی فلانی اینکارو کنه خوب نیستاره خب هر ادمی فرق می کنه
صرفا به این دلیل نمیشه گفت
د
ولی اون باعث شد الان البرز باشم با دلایلی که اورد باعث شد اولویتم باشه:):| خداییش منم جای شما بودم ترتیب اینطور میزدم :| تهران بهشتی ایران البرز :|
خب البرز هم نشد بقیه میشده :|
@researcher -
یه تناسب بزنم :| 4 شده 30
1 میشه چند ؟ 7500 :|خوابم گفتم تعبیر میشه 7هزار اوردم :| اینم مدرکش :|
revival -
اتفاقا :| من از کتاب تست طرح میکردم :|
dlrm -
:| خداییش منم جای شما بودم ترتیب اینطور میزدم :| تهران بهشتی ایران البرز :|
خب البرز هم نشد بقیه میشده :|
@researcher -
@Amir-Bernousi هیچ کتاب کمک درسی نداشتی ؟ :! و بازه زمانی جواب دادنشم بگو :| و خدایی اینم بگو الان من بشینم دوساعت یه نکته رو دربیارم ! :| با چند تا کتاب مختلف خوبه ؟ و هی وقتم گرفته بشه و.. ؟ : / :| اخرشم ندونم این نکته بدرد بخوره یا نه
من نکته ها رو نمینوشتم اصلا مگه خفناشو
تستا رو هایلایت میکردم که بعدا ببینم نکتشو همین :|
امسال حدودا برای زیست یه ساعت وقت گذاشتم 42 تاشو زدم :| اینم بگم از 6 تا شمارشی 4 تاشو جواب دادم ولی وارد نکردم
_MILAD_ -
:| من اعتراف میکنم همیشه ریاضیو دوس داشتم ! ولی وقتی اومدم تجربی قبولش کردم بجز زیست لنتیو
من چوب اینو دوسال خوردم
:|ولی فهمیدم راه ساده پر بازده و سریعهم داره !
من معلمم تو کلاس در این حد گفته بود تو بخش ماهیچه بخدا میگم تو فصل حرکت مثلا تنها نکته ای که نوشتم بودم دوتا ماهیچه به هم وصل کرده بودم نوشته بودم اینجا به اینجا وصله :|
فقط در همین حد گفته
-
پس البرز انتخاب 5 6 بوده؟
@researcher -
-
-
-
من نکته ها رو نمینوشتم اصلا مگه خفناشو
تستا رو هایلایت میکردم که بعدا ببینم نکتشو همین :|
امسال حدودا برای زیست یه ساعت وقت گذاشتم 42 تاشو زدم :| اینم بگم از 6 تا شمارشی 4 تاشو جواب دادم ولی وارد نکردم
_MILAD_@Amir-Bernousi گفتم راه سریع منظورم اینه ایا اینا فقط برای یکساله ؟ مثلا یه دانش اموز که بخواد الان بخونه پیشنهاد میشه برو سه تا کتاب بردار سه تاشو با هم بشین هی ترکیب کن نکته دربیار ؟
خب لامصب تو پارسال بهت میگفتن خدای زیست ( الانم فکر کنم بگن ) :|
این پیشنهادت قبول کن روی همه جواب نمیده که بخواد از کتاب نکته دربیاره