هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
-
Amir.Bernousi گفته است:
:joy: :|
دقیقا دیشب جدم اومد به خوابم گفت به دلم افتاده میخوای بیای پهلو خودم :|
revivalمن گاهگاهی پدربزرگم میاد خوابم هی میخنده:/ خدابیامرز نمیدونم ب چی میخده،فک کنم از دون دنیا مسخرم میکنه هنوز پشت کنکورم:joy:
revival گفته است:
Amir.Bernousi گفته است:
:joy: :|
دقیقا دیشب جدم اومد به خوابم گفت به دلم افتاده میخوای بیای پهلو خودم :|
revivalمن گاهگاهی پدربزرگم میاد خوابم هی میخنده:/ خدابیامرز نمیدونم ب چی میخده،فک کنم از دون دنیا مسخرم میکنه هنوز پشت کنکورم:joy:
😂😂😶 حالا خوبه کابوس نمی بینید ...
-
researcher گفته است:
revival
به دل مامانتون نیوفتاده امسال راحت میشه از شرتون؟😅😂چرا،چندبار گفت،نذاشتم جمله اش تموم شه گفتم سال دیگ هم هستم خدمتتون:/
revival گفته است:
researcher گفته است:
revival
به دل مامانتون نیوفتاده امسال راحت میشه از شرتون؟😅😂چرا،چندبار گفت،نذاشتم جمله اش تموم شه گفتم سال دیگ هم هستم خدمتتون:/
😂😂مامان منم سعی داره غیر مستقیم بفهمونه دیگه باید از میادین خداحافظی کنم مثلا می خواست کتابام بده به به نفر 😶براش توضیح دادم من قبولم شم نگهشون میدارم 😂معادلش به یه نفر کمک می کنم اما از اینا دل بکن نیستم
حالا اگه راهی به ذهنتون رسید برای راضی کردنشون راهنمایی کنید ممنون میشم -
revival گفته است:
researcher گفته است:
revival
😂😂مامان منم سعی داره غیر مستقیم بفهمونه دیگه باید از میادین خداحافظی کنم مثلا می خواست کتابام بده به به نفر 😶براش توضیح دادم من قبولم شم نگهشون میدارم 😂معادلش به یه نفر کمک می کنم اما از اینا دل بکن نیستم
حالا اگه راهی به ذهنتون رسید برای راضی کردنشون راهنمایی کنید ممنون میشم -
Brilliant
مهم اینه که جلویِ چشماشون نباشه ..
برو پنهانشون کن ..
تو یه جعبه
کارتونی ..
پیدا کن و اونجا جاسازی کن ..
دیگه کاری باهات ندارن 😂

صبحون به خیر اهل آلا