هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
erfan82 گفته است: هیچکدومتون آدرس اینیستا نمیدین؟؟       ️ ️   ️ ️   ️ ️ندارم  
 حتی میخوام تلگرامم دیلیت اکانت کنم ولی دلایل خانوادگی نمیذاره researcher گفته است: erfan82 گفته است: هیچکدومتون آدرس اینیستا نمیدین؟؟       ️ ️   ️ ️   ️ ️ندارم  
 حتی میخوام تلگرامم دیلیت اکانت کنم ولی دلایل خانوادگی نمیذاره برای کنکور منم دیلیت زدم .. 
 الانم برام وصل نمیشه 
 .
 ولی اینستا نداری از جامعه عقبیا ://
 از ما گفتن بود 
 .
 هرچند چرت شده .. بهتر که نداری ://
- 
من 10 - 20 تا پیج تو اینستا داشتم 
 .
 چه جوری شماها اینستا ندارین ؟
 .
 برام عجیبه ://
 .
 اصولا دانشجوها دارن ..
 مخصوصا پزشکی هاشون 
- 
 .
 .
 .
 اصولا دانشجوها دارن ..
 مخصوصا پزشکی هاشون 
- 
 .
 .
 .
 اصولا دانشجوها دارن ..
 مخصوصا پزشکی هاشون 
- 
اصلا اشتها ندارم  زندگیمون پوکیده 
- 
@_nAwr_ من امسال بعداز کنکور برا اولین بار واتساپ نصب کردم تازه هنوزم بلد نیستم استاتوس بزارم  @m-bahrami1378 

تو اینترنت سرچ کن عشقم ..
- 
- 
researcher گفته است: erfan82 گفته است: هیچکدومتون آدرس اینیستا نمیدین؟؟       ️ ️   ️ ️   ️ ️ندارم  
 حتی میخوام تلگرامم دیلیت اکانت کنم ولی دلایل خانوادگی نمیذاره برای کنکور منم دیلیت زدم .. 
 الانم برام وصل نمیشه 
 .
 از ما گفتن بود 
 .
 هرچند چرت شده .. بهتر که نداری ://nAwr گفته است: researcher گفته است: erfan82 گفته است: هیچکدومتون آدرس اینیستا نمیدین؟؟       ️ ️   ️ ️   ️ ️ندارم  
 الانم برام وصل نمیشه 
 .
 از ما گفتن بود 
 .
 هرچند چرت شده .. بهتر که نداری ://اعصابم خورد میشه حتی وقتی توو گوشی بقیه بعضی چیزا رو می بینم 
- 
فاز غم میدین هِی .. ! 
 .
- 
Amir.Bernousi گفته است: اصلا اشتها ندارم  زندگیمون پوکیده یه بار ابگوشت با پیاز بخورین اشتهاتون باز میشه  اونم درست نمیکنه زندگیو 
 m-bahrami1378
- 
nAwr گفته است: researcher گفته است: erfan82 گفته است: هیچکدومتون آدرس اینیستا نمیدین؟؟       ️ ️   ️ ️   ️ ️ندارم  
 الانم برام وصل نمیشه 
 .
 از ما گفتن بود 
 .
 هرچند چرت شده .. بهتر که نداری ://اعصابم خورد میشه حتی وقتی توو گوشی بقیه بعضی چیزا رو می بینم @researcher 
 مهربون جان :))
 نازک نارنجی جان :))
 .
 هرکسی سرنوشتِ خودش رو انتخاب میکنه و رقم میزنه ..
 منم همین طور ..
 چیزایی رو میبینم که ..
 .
 اعصابت خورد نشه :))
- 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️