هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
Brilliant
یکم تحقیق کنین متوجه میشین، شما علاوه بر علاقه به بازار کارشم باید فکر کنین. الان کنار هر مطب پزشکی یه مطب تغذیه هم میزنند چون مردم بیشتر به فکر سلامتیشونن . فیزیوتراپی هم همین ویژگیو داره . ایران داره میره به سمت پیری چندسال بعد فیزیوتراپی بیشتر از پزشکی درمیاره. -
Brilliant
یکم تحقیق کنین متوجه میشین، شما علاوه بر علاقه به بازار کارشم باید فکر کنین. الان کنار هر مطب پزشکی یه مطب تغذیه هم میزنند چون مردم بیشتر به فکر سلامتیشونن . فیزیوتراپی هم همین ویژگیو داره . ایران داره میره به سمت پیری چندسال بعد فیزیوتراپی بیشتر از پزشکی درمیاره.marylb گفته است:
Brilliant
یکم تحقیق کنین متوجه میشین، شما علاوه بر علاقه به بازار کارشم باید فکر کنین. الان کنار هر مطب پزشکی یه مطب تغذیه هم میزنند چون مردم بیشتر به فکر سلامتیشونن . فیزیوتراپی هم همین ویژگیو داره . ایران داره میره به سمت پیری چندسال بعد فیزیوتراپی بیشتر از پزشکی درمیاره.تشکر
-
Brilliant گفته است:
یه حسی دارم که نمی دونمچیه
شایدم هیچ حسی ندارم
میگم خوش به حالتون با این دوستتون
@researcher @D-fateme-r @_nAwr_ -
marylb
کلا همیشه اینقدر گیراییِ پسرا پایینِ ..؟
( با عرض شوخی .. غلط کردم :// )
.
از کجاش برات بگم که آشنا بشه ؟
آشنا بشم ؟
:// -
Brilliant گفته است:
شایدم هیچ حسی ندارم
@researcher @D-fateme-r @_nAwr_ -
Brilliant گفته است:
شایدم هیچ حسی ندارم
@researcher @D-fateme-r @_nAwr_Brilliant دوست دیونه بیشتر دوست میداریم ((:
-
Brilliant گفته است:
researcher گفته است:
یادبگیرید دختر باید اینجوری بخنده نه اینجوری
#شوخینخدید ک ، لبخند زد
-
یکی بی اجازه اومده پست منو اورده توی تو دلی... دوست عزیز اگر قرار بود که من اینجا پست بزارم خودم بلد بودم . ثانیا رفتار ها رو فراموش نکردم ثالثا من دارای عقل و اختیارم خواهشا معنای اختیار رو زیر سوال نبرید
-
marylb گفته است:
@_nAwr_
کی گفت من پسرم کی گفت دخترمبپرسین از بقیه جنسیتمو بعد ادامه بحث
مجهول الهویه
-
Brilliant دوست دیونه بیشتر دوست میداریم ((:
-
یکی بی اجازه اومده پست منو اورده توی تو دلی... دوست عزیز اگر قرار بود که من اینجا پست بزارم خودم بلد بودم . ثانیا رفتار ها رو فراموش نکردم ثالثا من دارای عقل و اختیارم خواهشا معنای اختیار رو زیر سوال نبرید
-
@S_Shojaei
عه هیس ..
پستِ منم اومده ..
مدیر این کارُ کرد ..
تازه باید معذرت خواهی کنیم ..
میدونی؟
چون خودنویس نباید ، کسی رو تگ کنید ..
منم تازه فهمیدم .. !
.
مدیر من معذرت میخوام :))@M-an
-
Brilliant گفته است: