چگونه در کنکور قبول نشویم ؟!
-
خب بسم الله الرحمن الرحیم
چیه ؟ چرا این شکلی نگام می کنید ؟اول بگم که ایده ی این تاپیک مال یکی از بچه های انجمن کنکور بود من بومی سازیش کردم
این جا روش هایی رو پیشنهاد کنید که باهاش میشه تو کنکور قبول نشد !
بگید یکی چیکار میتونه کنه که کنکور قبول نشه ؟
قطعا ما ها نه تنها اینا روش ها رو میشناسیم بلکه خیلی ازش استفاده کردیم ((:
خب ب نظرم همه چی واضحه و به توضیح بیشتر نیاز نداره فقط ؛
اسپم ندین من رو اسپم حساسمروش های بقیه رو تحلیل نکنید ، تو دلی برای این کار مناسب تره
خب می ریم که داشته باشیم داغ ترین تاپیک فروم رو
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیار
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@ادمین
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
@حامیان-آلاء-آزمون-ها -
خب اکثر بچه های اینجا دانش آموزن
ی ایده ی خفن
به جای این که چند تا اشکال ساده رو از معلم هاتون بپرسید ، بیایید فروم !
از اشکالتون عکس بگیرید
تاپیک بزنید
ملت رو تگ کنید
منتظر شید یکی بیاد جوابتون رو بده
باهاش الکی بحث راه بندازین
هوم ؟
خیلی عالی نمیشه ؟ -
هیی از روش بقیه استفاده کنیم و بگیم کتاب درسی کافیه !! در صورتی که اونی که کتاب درسی براش کافیه یا بازه زمانی رو درنظر نمیگیره یا معلمش خیلی خوبه :|
همین که به حرفای چرت بقیه گوش کنیم کافیه
منبع درست نداشته باشیم
گول مشاور های کنکور رو بخوریم
و گول حرفای اقاییی که حرص میخوره تو تلوزیون و داد میزنه فلانی انقدر زده قبول نشده رو بخوریم و روحیه خودمونو از دست بدیم -
شروع نکردنِ درجا
از شنبه
الان ساعت 10ونیمه، ساعت 11باگ های تستی
عه تسته رو باید جواب بدم حتما، ساعت 12
چقد چرت بود تستش، ساعت 12و رب
بیش از حد مقید بودن به برنامه
خب ساعت 12 شد برم بخوابم
ساعت 1 و رب: چرا خوابم نمبیره اه
دوماه بعد : ای کاش تا 1 اینا که خوابم نمیبرد میشستم کار میکردم
مقید بودن به دبیر
بچه ها این هفته کلاس تشکیل نمیشه
اههه چرا اخه؟ باید بعدا این درسو بخونم
-
باذ تو کله اتون باشه این یک
دوما در سال سرنوشت ساز بریزید دور هممممه اذمارو
به فکر خودتون نباشیذ ..صبح تا شب با این حرف بزنید اون حرف بزنید
درگیر بالای طبیعی و مشکلات سیاسی بشید از قبیل مثلا اتیش سوزی پلاسکو و...
اینا همش جو و احساساته
و وارد رابطع بشید و تمام مدت به قکر حرف زدنه باهاش باشیذ
حس نوع دوستی بگیرید بیایذ ساعتها در انجمن دلداری بدید یا تاپیک درسی بزنید
اینو نفهمید ک این ی سال شمایید ک مهمید
گنده بازی در بیارید بگید منو مشاور؟؟؟ برید بدترین مشاور باهاش حرف بزنید
خلاصه به راحتی کنکور قبول نمیشیدو گوشیو موقع نتایج میکوبید ب زمینو هاج واج به کسایی فکر میکتید ک باهاشون در ارتباط بودید تا بفهمید دقیقا کی مقصره ؛/من معمولا زیاد تایپ نمیکنم ولی خب خواستید این پستم نخونید تا
راحت کنکور قبول نشید ؛)
تماس فرت
کنکور به جهنم
#اتنایی -
تنها راه قبول نشدن اینه: خدایا سخته_خدایا من دوساله نخوندم دیگه نمیشه_فضای دپ_فضای زیادی شاد_گوش کردن به جیک جیک های بقیه
-
تا آخرِش نَری ..!
همین :))
.
یه بازیُ وقتی شروع میکنی که تا تَهِش بری ..
مهم نیست زخمی بشی یا نه ..
همه ی بازی هایی که شروع میشن ، پرُِ از تله های خطرناک ، گاهی هم جذاب ..
مجذوبش میشی حتمـا ..!
ولی یه قهـرمان واقعی ، تله هایِ راهِشُ میشناسه ..
به دنبالِ راه میانبر نمیگرده ..
سختی هاشُ تحمل میکنه ..
تا تهِ بازی ، تا آخرین لحظه ، حرکت میکنه ..!
حتی اگه برنده هم نبـاشه
ولی تهِ دلِش آرومِ که تا سوتِ پایان ، حرکت کرد ..!
.
اگـر زودتر از سوتِ پایان ، جا زدید
شما رسمـا بازنده ی مسابقه این ..
.
برنده ای که ترسی از شکست نداره ،
فرق داره با بازنده ای که از برنده شدن میترسه ..
.
:)) -
خب همیشه دوست داشتم تجربیات گرانبها ی خودمو در این زمینه در اختیار ملت شریفم قرار بدم :|
اولین کاری که باید بکنین داشتن غروره... ینی خودتونو با غرور خفه کنین با جملاتی ازین دست : من بلدم :| من همه درسارو بلدم :| معدل من فلانه :| شاگرد اول مدرسم :| همه بم میگن دکتر :| من حتما زیر هزارم :|
دوم رقیبان خود را مرغ فرض کنین :| و نگاهتان تنها تا نوک دماغتان باشد :| حالا ینی چی؟ ینی اینکه با خودت میگی چون من امروز تو مدرسه 20 گرفتم قطعا این درسو زیر 80 نمیزنم :| و اینکه هیچکی درس نمیخونه و من میتونم با روزی 4 ساعت سه رقمی بشم :| و چون من شاگرد اول مدرسم تک رقمی نشم دورقمی رو شاخمه :| اونایی که زیاد میخونن خنگن و من باهوش با روزی 4 ساعت پزشک میشم :|
سوم خودتان را تابستان با درس خفه کنید :| هشت . نه . ده . دوازده :| اونقدر بخونین تا بعد عید کتاب میبینین حالتون بهم بخوره :|
چهارم در دوران جمع بندی (کنکور سه روز یه بار ) بادیدن درصد های خوبتان خوشحال شده کلا درس را کنار بگذارید و اصلا هم به این فکر نکنین که ایده کنکور های سال های اخیر در تمام کتاب ها و فیلم ها و کلا هرجا مطرح شده و عملا سوالا لو رفته و شما درصد بالایی در سوال هایی کسب کردین که هزار بار ایدشون چه مستقیم چه غیر مستقیم واستون لو رفته ... همون تا نوک دماغو دیدن :|
پنجم روز قبل کنکور به افکار بد و داغون میدون بدین و خویشتن خویش رو بدبخت کنید :|
شیشم سر جلسه وقتی سوالیو بلد نبودین زانوی غم بغل گرفته . اشک هارا در چشمان جمع کنین و مغزتان را با ذکر : خاک بر سرم . چرا اینو یادم نمیاد . الان همه جوابشو دادن . من هیچی نمیشم . آکبند تر از قبل سازید :|
فعلا همینا یادمه .. با تچکر :| -
خب همیشه دوست داشتم تجربیات گرانبها ی خودمو در این زمینه در اختیار ملت شریفم قرار بدم :|
اولین کاری که باید بکنین داشتن غروره... ینی خودتونو با غرور خفه کنین با جملاتی ازین دست : من بلدم :| من همه درسارو بلدم :| معدل من فلانه :| شاگرد اول مدرسم :| همه بم میگن دکتر :| من حتما زیر هزارم :|
دوم رقیبان خود را مرغ فرض کنین :| و نگاهتان تنها تا نوک دماغتان باشد :| حالا ینی چی؟ ینی اینکه با خودت میگی چون من امروز تو مدرسه 20 گرفتم قطعا این درسو زیر 80 نمیزنم :| و اینکه هیچکی درس نمیخونه و من میتونم با روزی 4 ساعت سه رقمی بشم :| و چون من شاگرد اول مدرسم تک رقمی نشم دورقمی رو شاخمه :| اونایی که زیاد میخونن خنگن و من باهوش با روزی 4 ساعت پزشک میشم :|
سوم خودتان را تابستان با درس خفه کنید :| هشت . نه . ده . دوازده :| اونقدر بخونین تا بعد عید کتاب میبینین حالتون بهم بخوره :|
چهارم در دوران جمع بندی (کنکور سه روز یه بار ) بادیدن درصد های خوبتان خوشحال شده کلا درس را کنار بگذارید و اصلا هم به این فکر نکنین که ایده کنکور های سال های اخیر در تمام کتاب ها و فیلم ها و کلا هرجا مطرح شده و عملا سوالا لو رفته و شما درصد بالایی در سوال هایی کسب کردین که هزار بار ایدشون چه مستقیم چه غیر مستقیم واستون لو رفته ... همون تا نوک دماغو دیدن :|
پنجم روز قبل کنکور به افکار بد و داغون میدون بدین و خویشتن خویش رو بدبخت کنید :|
شیشم سر جلسه وقتی سوالیو بلد نبودین زانوی غم بغل گرفته . اشک هارا در چشمان جمع کنین و مغزتان را با ذکر : خاک بر سرم . چرا اینو یادم نمیاد . الان همه جوابشو دادن . من هیچی نمیشم . آکبند تر از قبل سازید :|
فعلا همینا یادمه .. با تچکر :|sonic حقیقتش من با نظر شما مخالفم.من با این اخلاق به هیج جا نرسیدم اما از وقتی که به خودم گفتم که دیگران بهتر از تو اند و باید پیشرفت کنی، در مسیر رشد قرار گرفتم
-
sonic حقیقتش من با نظر شما مخالفم.من با این اخلاق به هیج جا نرسیدم اما از وقتی که به خودم گفتم که دیگران بهتر از تو اند و باید پیشرفت کنی، در مسیر رشد قرار گرفتم
-
@S_Shojaei خب اینجا تاپیکه اینه که چه کنیم تا در کنکور قبول نشیم :))
منم گفتم اگه اینارو انجام بدین قبول نمیشین:)sonic اها اوکی من برداشت اشتباه داشتم
-
Dino گفته است:
یه سریالو شروع کنین
مخصوصا سریال های آمریکایی که ۱۵ فصل به بالا دارنبه علاوه فیلم کره ای