بچه های کنکور تجربی99
-
zahra_yp این یکی سوال طلبت که فردا روش کار کنم
-
سلااااااااامی گرم خدمت آلایی های عزیز امروز یه نکته تستی از بحث لوله های u شکل در اوردم تقدیم به تمام دهمی ها
-
)
این هم نکته تستی مربوطه(داغ داغه این نکته همین یه ساعت پیش استخراجش کردم
-
)
این هم نکته تستی مربوطه(داغ داغه این نکته همین یه ساعت پیش استخراجش کردم
@S_Shojaei سوال اولیه مد نظره
-
سلااااام الایی چطوری امید وارم حالت خوب و ایام به کامت باشه .یه سوال درجه یک برای شاخ های فیزیک!!!این سوال فوق العادس
-
اینم تحلیلش پیشنهاد می کنم اول خودتون حل کنید بعد تحلیل رو ببینین تا اشتباهتتون رو پیدا کنین
-
اینم تحلیلش پیشنهاد می کنم اول خودتون حل کنید بعد تحلیل رو ببینین تا اشتباهتتون رو پیدا کنین
-
-
S_Shojaei گفته است:
سلاااااااااامی گرم به بچه های الا، به ویژه کنکوری های عزیز که کارشون خیلی درسته
خسته نباشید رفقا امیدوارم که حالتون خوب باشه و غمگین نباشید. یکی دیگر از سوالات کنکور سراسری رو براتون حاضر کردم که روش حلش و اصلا تیپ سوال به این سوال بالا
️ که مال سال ۹۴ هستش شباهت داره. پیشنهاد من به همه این است که بنشینید وفقط سوال کنکور سراسری از سال ۸۵ تا کنون رو بررسی کنید و تیپ حل سوالای هر سال رو بیرون بکشید. خواهشا الویت اول رو به سوالای کنکور سراسری اختصاص بدید نرید سراغ قلم چی و قلم پیچ و خاج و نمیدونم اینا
نه اینکه آزمون ازمایشی بد باشه نه ولی طراح محترم که قصد تبلیغ موسسه خاصی رو نداره که بنابر این تیپ سوالاتش رو از همون سال های قبلی انتخاب میکنه و سوالی با ارقام جدید ولو غیر طرح میکنه..... به قول آقا موقاری الاایحال بشینید سوال سراسری رو تحلیل کنید... موفق باشید رفقا
-
رفقا چه فعال نبودید این هفته؟
-
رفقا چه فعال نبودید این هفته؟
@S_Shojaei داداش من الان نکته تستی مثلا از چگالی آماده کردم ولی خب میترسم بزارم بعد تازه باعث اختلال یادگیری بشه. چون حالت تئوری داره و به صورت ویس یا تصویری و ... نیست . به نظرت بزارم؟ فکر کنم اگر اولش بنویسم درصورت تسلط و موارد دیگه مطالعه کنید و بزرگ کنم بهتر باشه
-
@S_Shojaei داداش من الان نکته تستی مثلا از چگالی آماده کردم ولی خب میترسم بزارم بعد تازه باعث اختلال یادگیری بشه. چون حالت تئوری داره و به صورت ویس یا تصویری و ... نیست . به نظرت بزارم؟ فکر کنم اگر اولش بنویسم درصورت تسلط و موارد دیگه مطالعه کنید و بزرگ کنم بهتر باشه
Mahdi2001 از من بپرسی میگم نکته رو با تست مربوطش بفرست در توضیح تشریحی سوال نکته رو قید کن
-
Mahdi2001 از من بپرسی میگم نکته رو با تست مربوطش بفرست در توضیح تشریحی سوال نکته رو قید کن
-
وقتی با یه تست سخت مواجه میشی
موقاری جان کارت درسته دوستت داریم!
-
S_Shojaei گفته است:
این عکس تو خود نویس گذاشتم سه تا رای منفی خورده
نمیدونم چرا انقدر واکنش بد بود .
-
بچه ها یه لطفی کنین مقطع تحصیلی تون رو اعلام کنین تا مطالب مناسب سالتونو بذاریم
-
به زودی....... تعدادی از تست های خوب سراسری از درس شیمی برای شما عزیزان تحلیل خواهد شد...
-
بچه ها سلام دوباره دو تا نکته خوب از آزمون های آزمایشی بیرون کشیدم گفتم با شما در میون بذارم موفق باشید عزیزان آلایی
-
به سان خورشید گفته است:
خنده ام گرفته اینجا سه تا رای مثبت گرفت تو خود نویس سه تا رای منفی