هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
revival
اهمیت ندارن
شب درست نخوابیدم سرحال نیستم
خیلی وقت بود چیزی ننوشته بودم داشتم تمرین می کردم صبح می خواستم بنویسم اما انقد خلوت بود نخواستم بمونه پست اول -
یکی تگ کرده بود الان دیدم نبودم که ببینم
تو دلی خوبیش به اینه همه می بینن همه چی رو
میبینن کی تو زمان های مختلف میاد بحث راه میندازه که منجر به دعوا میشه
کی تهمت میزنه
حوصله بحث کردن با شما رو ندارم وقتی هیچ فایده ای نداره!
اونی که خوابه رو میشه بیدار کرد اما اونی که خودشو به خواب زده رو نه آیدی فیکتونم هم یادم رفت mrf@M-an ببینید شما یه بار میگین گزارش دادن مزاحمت ایجاد شده از طرف من
یه بار میگید تودلی بحث راه انداختم
اگه مزاحمتی بوده قبلا هم گفتم بگید مزاحم کی شدم و چی گفتم
اگرم بحثی راه انداختم بحث راه انداختن که به خودی خود چیز بدی نیس و اینکه بگید چه بحثی بوده و چه بدیی داشته
اگرم می خواید باز طفره برید اون که دیگه بحثش جداس
نرود میخ آهنی در سنگ! -
-
Fre.que.nce گفته است:
ی سال میپرسم ناموسا جواب بدین
جمعه دسر چی درست کنم ک حکم شربت رو هم داشته باشه؟کی بود دیشب می خواست کلاس آشپزی بزنه
-
-
-
-
@researcher هی وای من
اقا خب چی کنم
خونشون ک میرما یهو ی چیزایی میارن سه ساعت طول میکشه اسمشو تلفظ کنم -
M.an گفته است:
@Fre-que-nce
انصافا دسری که حکم شربت داشته باشه از کجا بیاریماسموتی فکر کنم ، البته اول خوب تحقیق کن نزنی مردم ناقص کنی بندازی گردن ما
-
مادرم هی گیر میداد کم تو گوشی و... باش
واسش پنج شیشتا برنامه نصب کردم،پنج شیشتا گروه فامیلی هم عضوش کردم،دیشب ک معتاد شد،حجمشم تموم کردم:/ گفتم وصل شو نقطه اتصال من:/
الان دیگ اصلا توی این دنیای حقیقی نیست ک کار ب من داشته باشهrevival گفته است:
مادرم هی گیر میداد کم تو گوشی و... باش
واسش پنج شیشتا برنامه نصب کردم،پنج شیشتا گروه فامیلی هم عضوش کردم،دیشب ک معتاد شد،حجمشم تموم کردم:/ گفتم وصل شو نقطه اتصال من:/
الان دیگ اصلا توی این دنیای حقیقی نیست ک کار ب من داشته باشهاخری پروژه رو اجرای کردین
-
M.an گفته است:
@Fre-que-nce
انصافا دسری که حکم شربت داشته باشه از کجا بیاریماسموتی فکر کنم ، البته اول خوب تحقیق کن نزنی مردم ناقص کنی بندازی گردن ما