هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
درمورد ته دیگ :| چنتا سوراخ عمیق تو برنج ایجاد کنین، بعدش از طریق همونا روغن بریزین،
بعدش برنجو هم بزنینالبته این میشه ته دیگ برنجی فقط :|
-
آب رو از گوشه های قابلمه بریزین، بعد شعلشو کمتر بکنین، دم کنیم کیپ کنین :|
حدودا 10 دیقه بعد از اینکه دم کنی گذاشتین، باید ببینین خشک شده یا شفتس که بعدش چطوری رفتار کنین :| اگه بگذره دیگه تغییر دادنش بد میشه :|
@M-an -
درمورد ته دیگ :| چنتا سوراخ عمیق تو برنج ایجاد کنین، بعدش از طریق همونا روغن بریزین،
بعدش برنجو هم بزنینالبته این میشه ته دیگ برنجی فقط :|
-
:|:|
-
درمورد ته دیگ :| چنتا سوراخ عمیق تو برنج ایجاد کنین، بعدش از طریق همونا روغن بریزین،
بعدش برنجو هم بزنینالبته این میشه ته دیگ برنجی فقط :|
-
درمورد ته دیگ :| چنتا سوراخ عمیق تو برنج ایجاد کنین، بعدش از طریق همونا روغن بریزین،
بعدش برنجو هم بزنینالبته این میشه ته دیگ برنجی فقط :|
-
:| :|
-
حالاما یبار به بچه فامیلمون گفتیم از مدرسه اومدیم زحمت ناهار باتوعه گفت یعنی چی
گفتیم یعنی غذای بیرون ...گفت باشه مشکلی نیست پس من برم ....برگشت دست خالی
گفتیم پس غذا ....فرمودن همونجا خوردم ....پس ما ??? شما به من چه ....فکر کرده زحمت ناهار خودش با خودشه -
Amir.Bernousi گفته است:
درمورد ته دیگ :| چنتا سوراخ عمیق تو برنج ایجاد کنین، بعدش از طریق همونا روغن بریزین،
بعدش برنجو هم بزنینالبته این میشه ته دیگ برنجی فقط :|
هم بزنیم ??
من تا الان یه بار ابکش گذاشتم درست حسابی درنیومد دیگه نرفتم سراغش
برنجو که میشورین، حدودا یه ساعت بمونه تو نمک
آب هم تا یه نیم انگشت زیاد تر از برنج باشههرچی بیشتر خیس بخوره برنج، بهترو قشنگ تر پخت میکنه، مخصوصا برنجای ایرانی
بعد حدودا یه ساعت، زیرشو روشن کنین شعله ملایم، بذارین اب برنج کامل بخار بشه تا حدی که از اون سوراخایی که خودش ایجاد شده یکم غل غل آب معلوم باشه، به این حد رسید زیرشو کم کنین
بعد روغن بریزین، بعدش هم بهم بزنین، یکی دوبار کافیه، بعدش دم کنی و بعد حدودا 40 دیقه برنج امادس
Brilliant