هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
MILAD گفته است:
Brilliant :joy: اهان از من چیزی نخواید
😐😂حالا که اینجوری پنج تا بیست تومنی بفرستین برای اقای برنوسی 😂😂😂
هزینه کلاس همه اهل آلا -
MILAD گفته است:
Brilliant :joy: اهان از من چیزی نخواید
😐😂حالا که اینجوری پنج تا بیست تومنی بفرستین برای اقای برنوسی 😂😂😂
هزینه کلاس همه اهل آلاBrilliant :joy: من دیشب املت درست کردم ماست خیارم درست کردم خوردم دلمه برگ مو و ماکارونی بلدم :joy: مرغ هم باشه کبابم میتونم بزنم :joy: پس میدونم از گشنگی نمیمیرم درهمین حد برام کافیه :/ :joy: :joy: شما بهش پول بدید بقیه چیزارو اموزش بده منم یاد بگیرم
-
Brilliant :joy: من دیشب املت درست کردم ماست خیارم درست کردم خوردم دلمه برگ مو و ماکارونی بلدم :joy: مرغ هم باشه کبابم میتونم بزنم :joy: پس میدونم از گشنگی نمیمیرم درهمین حد برام کافیه :/ :joy: :joy: شما بهش پول بدید بقیه چیزارو اموزش بده منم یاد بگیرم
MILAD گفته است:
Brilliant :joy: من دیشب املت درست کردم ماست خیارم درست کردم خوردم دلمه برگ مو و ماکارونی بلدم :joy: مرغ هم باشه کبابم میتونم بزنم :joy: پس میدونم از گشنگی نمیمیرم درهمین حد برام کافیه :/ :joy: :joy: شما بهش پول بدید بقیه چیزارو اموزش بده منم یاد بگیرم
😶شمام کلاس بزاری مشتری زیاد میاد 😂
-
-