هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
مامان دیگر سرحال نیست.
بالاخره سالها تحمل چالشهای زندگی اثر کرده و هیچ چیز خوشحالش نمیکند. از همه چیز دلخور میشود. اصلا مثل قدیمها شاد نیست و من؟
خب! میدانید، چالشهای زندگی بزرگاند. یک روز فکر میکنی شکست در اولین پروژهی کاری بزرگترین شکست تاریخ بشریت است. یک روز فکر میکنی شکست عشقی بدترین تجربهای است که کسی ممکن است کسب کند. زمانی میرسد که مقروضی! حتی زمانی هست که احساس بیخاصیتی و پوچی میکنی! حتی مگر همین چندروز پیش نبود که همکارم زهر خورده بود که خودش را بکشد؟ که زندگی برایش متوقف شده بود! زیادند. چالشها زیادند!
یک روزی فکر میکنی دیگر این دنیا نیازی به تو ندارد. یک روزی فکر میکنی دیگر نمیتوانی کاری برای بهبود دنیا بکنی. یک روزی هست که دیگر خندههایت عمیق نیست. یک روزی هست که تنهایی گریبانت را میگیرد، با تو به رختخواب میآید. با تو صبحانه میخورد. با تو دوش میگیرد.
اما باور کنید چالش"چطور مامان را خوشحال کنم؟" از همهچیز سخت تر و بی جوابتر است. بیجوابتر! انقدر بیجواب که تو را از پا میاندازد!
#الما توکل
-
@m-bahrami1378 ارههه بابا
چطور مگ؟
خوبی؟ -
athenaa گفته است:
@m-bahrami1378 ارههه بابا
چطور مگ؟
خوبی؟قربونت تو خوبی؟
هیچی همینطوری گفتم...
هر وقت میای اینجا یاد اون تلنگری که بهم زدی میوفتم...@m-bahrami1378 پ بیا بغلم کن ؛)
-
athenaa آتنا این سی سالشه ((:
@D-fateme-r عه پس اینم مخفیانه میاد انجمن
من کنکور ک قبول شدم اجیم میگف برا چی میری این انجمنه هنوز تو خجالت نمیکشی ؟! -
@_nAwr_
ببخشید ولی من روی یه چیزی حساسیت دارم میشه خوردید باشه ؟ دوم شخص جمع ؟
اونم باشه یه شارژی پیدا میکنم میفرستم من چون زیاد شارژ دارم بستگی شانستون داره چی بفرستم
-
-
آدم تو آفتابه آب بخوره
ولی
تو جمع ضایع نیشه -
_MILAD_
ببخشید تیکه کلامَمِ .. یه وقت جو گیر نشین
.
ممنون شارژ نمیخوام .. ( خودم از این کانالا دارم که شارژ رایگان میدن)
شیرینی هم عادت ندارم از دوم شخص جمع بگیرم ..
. -
مــن غلام قمــرم ، غیـــر قمـــر هیــــچ مگو
پیش مـــن جــز سخن شمع و شکــر هیچ مگو
سخن رنج مگو ،جز سخن گنج مگو
ور از این بی خبری رنج مبر ، هیچ مگو
:سلام
-
تا شماها باشین ثانیه به ثانیه زندگیتونُ
نریزین تو انجمن
یکی مثِ من گیرتون میاد
به فنا میرین