هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
D.fateme.r گفته است: @_nAwr_ هر دختری تو ی دورانیی عاشق این و علی ضیا بوده :| نع من از اول عاشق فرزاد فرزین بودم  
- 
bfesfilmbvxazsjk گفته است: کاش میشد یه نارنجکو قورت داد وقتی بعضی پستا میاد سریع ضامنش رو بکشی  میتونید دستتون نگهش دارید  . مسائل همیشه هم پیچیده نیست . مسائل همیشه هم پیچیده نیست D.fateme.r گفته است: bfesfilmbvxazsjk گفته است: کاش میشد یه نارنجکو قورت داد وقتی بعضی پستا میاد سریع ضامنش رو بکشی  میتونید دستتون نگهش دارید  . مسائل همیشه هم پیچیده نیست . مسائل همیشه هم پیچیده نیست نه فکرشو بکن یه شب که تو اتاق تنها نشستی یهو پست رو ببینی:/ نخی که به ضامن نارنجک بستی رو با آرامش از دندونت باز میکنی یه خنده بلند از اتاقت میاد بعدش منفجر میشی  
- 
negaarin گفته است: D.fateme.r گفته است: @_nAwr_ هر دختری تو ی دورانیی عاشق این و علی ضیا بوده :| نع من از اول عاشق فرزاد فرزین بودم  تقصیر تو بوده ک ما به هم نرسیدیم پس   
- 
آسمان آبی گفته است: ققنوس 
 نه ...
 چند وقتیه حرف نزدیممنم هر روز در حد سلام خوبی خوش میگذره همیننن 
 چرا سرما خوردیققنوس 
 هوم : )
 به خاطر کولره فکر کنم 
- 
حس میکنم لازمه هممون ی مدت ریختِ همو نبینیم  
- 
ققنوس 
 هوم : )
 به خاطر کولره فکر کنم 
- 
حس میکنم لازمه هممون ی مدت ریختِ همو نبینیم  @D-fateme-r 
 موافقم ..
- 
zedtwo گفته است: negaarin گفته است: D.fateme.r گفته است: @_nAwr_ هر دختری تو ی دورانیی عاشق این و علی ضیا بوده :| نع من از اول عاشق فرزاد فرزین بودم  تقصیر تو بوده ک ما به هم نرسیدیم پس   نه بخدا من کاره ای نبودم    
- 

- 
MILAD گفته است: @bfesfilmbvxazsjk 
 من کشتمش دیگه. شما هر کاری میخوای با این جنازه بکن.@bfesfilmbvxazsjk  تا حالا تو تاپیکت اینجوری حرف زدن ؟ تا حالا تو تاپیکت اینجوری حرف زدن ؟ 

ردپا
ردپا

️
️ ️
️

چرا فضا انقد سنگین شد
 چرا فضا انقد سنگین شد

بی حوصله ای
  بی حوصله ای بیا منو ب شاگردی قبول کن
 بیا منو ب شاگردی قبول کن