هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
از بی مغزی هام
سوختم؟ -
اول بگید چی از این بیت دریافت میکند؛
آن لاله ام در این باغ،کز درد بی دماغی
تا یک قدح ستاندم،کردم کباب نیمی -
میگ:
من مثل اون گل لاله ام ک از درد بی مغزی و بی فکری(لاله نگاش میکنی از بالا توش خالیه!) تا یک ذره خوشی بهم رسید(نگاه لاله کنید شبیه یک جام شرابه،ی پایه داره،ی قسمت بالاش ک انگار پر از شراب قرمز شده)
روزگار نصفمو کباب کرد،و پر از دردم کرد(نگاه وسط لاله کنید،سیاهه!انگار سوختن توی ادبیات بهش میگن داغ لاله) -
از بی مغزی هام
سوختم؟ -
میگ:
من مثل اون گل لاله ام ک از درد بی مغزی و بی فکری(لاله نگاش میکنی از بالا توش خالیه!) تا یک ذره خوشی بهم رسید(نگاه لاله کنید شبیه یک جام شرابه،ی پایه داره،ی قسمت بالاش ک انگار پر از شراب قرمز شده)
روزگار نصفمو کباب کرد،و پر از دردم کرد(نگاه وسط لاله کنید،سیاهه!انگار سوختن توی ادبیات بهش میگن داغ لاله) -
میگ:
خیلی سخته بیانش
-
دماغ فکر میکردم معنی حوصله میده : /
-
خیلی سخته بیانش
-
دماغ فکر میکردم معنی حوصله میده : /
-
بار است خنده بر دل کلفت پرست من
پر خون بود دهان گل از پشت دست من
این حسن تعلیل های قشنگشون دوست دارم -
این حسن تعلیل های قشنگشون دوست دارم -
Brilliant گفته است:
این حسن تعلیل های قشنگشون دوست دارممعنی مصراع دومش چیه،؟از پشت دست من دهان گل پر از خونه؟:/
از پشت دست من؟!revival گفته است:
Brilliant گفته است:
این حسن تعلیل های قشنگشون دوست دارممعنی مصراع دومش چیه،؟از پشت دست من دهان گل پر از خونه؟:/
از پشت دست من؟!اره کلش میگه
دلم من سختی پسنده واینا وغم واینا رو بیشتر می پسنده وخنده براش بار وسنگینی هست
گل به خندیدن شهره ست او مده حسن تعلیل داده فکر کنم قرمزی گل رو ناشی از اینکه چون خندیده ودل من خنده دوست نداره با پشت دست زدم تو دهنش