هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
دانشجوی پزشکی بله :|
-
خب میگم نمیتونم
Flight -
@researcher
میشه یه وبلاگ خصوصی زد و اینکه ادرسشو به کسی نداد و موقع متن گذاشتن اسمشو جایی ثبت نکرد
و خیلی بخوایم پیش بریمنیازی نیست این همه کار خود وبلاگ پست رمز دار داره شما میتونید پست بذارید روی هرپستتو ن رمز بذارید که مثلا برای دیدن اون پست باید رمز وارد کنند
اگه میخواید اصلا صفحه وبلاگتون دیده نشه باید یه رمز بذارید برای وبلاگتون کلا که هرکی میخواد وارد شه حتی صفحه اول رو هم نبینه و قبلش باید رمز بزنه
-
-
@researcher
میشه یه وبلاگ خصوصی زد و اینکه ادرسشو به کسی نداد و موقع متن گذاشتن اسمشو جایی ثبت نکرد
و خیلی بخوایم پیش بریمنیازی نیست این همه کار خود وبلاگ پست رمز دار داره شما میتونید پست بذارید روی هرپستتو ن رمز بذارید که مثلا برای دیدن اون پست باید رمز وارد کنند
اگه میخواید اصلا صفحه وبلاگتون دیده نشه باید یه رمز بذارید برای وبلاگتون کلا که هرکی میخواد وارد شه حتی صفحه اول رو هم نبینه و قبلش باید رمز بزنه
-
@Amir-Bernousi
آورین....
خوبه که اینو دوس داری منم دوس دارم دانشجو پزشکی بشم...
ولی هرچی تلاش میکنم زیر هزار نمیره که نمیره.... -
@researcher
-
-
فاطمه ـ بوشهر
من از هیچ کدوم از رفیقام نپرسیدم کنکورشونو
گفتم شاید ناراحت شن
الان همه ناراحت و طلبکار و دلخورو قهر .....
@researcher
فدا سرت
استرس پرسیدن بدتر بود
همونا رو اگه موقع اعلام نتایج بپرسی جوابتم نمیدن
گلایه ها تا قبل اعلام نتایجه :// -
ABC
معلومه کجایی تووووو
خوبی؟ -
Amir.Bernousi گفته است:
خب داداش من..
اگه میدونی پزشکی قبولی چرادوس داری بمونی پشت؟؟؟
من کی گفتم میدونم :| ؟
-
من کی گفتم میدونم :| ؟
-
@researcher کدومشو میخواید ؟ شما میتونید یه وبلاگ بزنید پست رمز دار بذارید طرف برای دیدن پست باید رمز بزنه /:
خب اینکار خیلی راحته فقط کافیه وبلاگتون رو بسازید بعد موقع ارسال پست زیرش نوشته گزینه رمز گذاشتنو