هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
این که ی مشهدی ، با این قدرت بگه «هن» دلیلی است بر چیره ی ما ترک ها در فرومترکا از هن استفاده میکنن ؟
نمیدونستم :|
از کلمات مورد علاقمه
@D-fateme-r -
@D-fateme-r
آسمان ِ آبی خداشاهده خیلی خوب اومدی هنوز دارم میخندم
-
@Milad91 شما هم تُرکی ؟
-
سلام
دردای احشایی رو جدی بگیرین من خودم یه مدت بود دردای شدید داشتم تو دلم از زیر قفسه سینه م شروع میشد حرکت میکرد به کمرم بعدش نهایتا میزسید به سر شونه هام دردش به حدی بود که تمام شبو دور اتاق میچرخیدم بعد فهمیدم سنگ یا التهاب کیسه صفراست -
ترکا از هن استفاده میکنن ؟
نمیدونستم :|
از کلمات مورد علاقمه
@D-fateme-r@m__sadra__b اره این از واژه هایی که دیگه جهانی شده
مث «تامام » میمونه -
چرا همه حالشون این روزا میزون نیست؟
......
-
@Milad91 تُرکِ کجا ؟
-
-
سلام
دردای احشایی رو جدی بگیرین من خودم یه مدت بود دردای شدید داشتم تو دلم از زیر قفسه سینه م شروع میشد حرکت میکرد به کمرم بعدش نهایتا میزسید به سر شونه هام دردش به حدی بود که تمام شبو دور اتاق میچرخیدم بعد فهمیدم سنگ یا التهاب کیسه صفراستbfesfilmbvxazsjk گفته است:
negaarin
سلام
دردای احشایی رو جدی بگیرین من خودم یه مدت بود دردای شدید داشتم تو دلم از زیر قفسه سینه م شروع میشد حرکت میکرد به کمرم بعدش نهایتا میزسید به سر شونه هام دردش به حدی بود که تمام شبو دور اتاق میچرخیدم بعد فهمیدم سنگ یا التهاب کیسه صفرا ِدور باشه الهی
خوب شدی الان؟؟ -
......
آسمان ِ آبی پارسال قبل اعلام نتایج این مدلی هم نبودیم دیگه //:
-
......
آسمان ِ آبی من حالم عالیه
-
آسمان آبی گفته است:
D.fateme.r گفته است:
همیشه بخندی: )
قلب تصور کن ((:
-
......
-
D.fateme.r گفته است:
هیچ وقت اینجوری نبوده حالم...
هیچ وقت... -
bfesfilmbvxazsjk گفته است:
negaarin
سلام
دردای احشایی رو جدی بگیرین من خودم یه مدت بود دردای شدید داشتم تو دلم از زیر قفسه سینه م شروع میشد حرکت میکرد به کمرم بعدش نهایتا میزسید به سر شونه هام دردش به حدی بود که تمام شبو دور اتاق میچرخیدم بعد فهمیدم سنگ یا التهاب کیسه صفرا ِدور باشه الهی
خوب شدی الان؟؟ -
......
همه حساب نشدگانیم
آسمان ِ آبی -
سلام
دردای احشایی رو جدی بگیرین من خودم یه مدت بود دردای شدید داشتم تو دلم از زیر قفسه سینه م شروع میشد حرکت میکرد به کمرم بعدش نهایتا میزسید به سر شونه هام دردش به حدی بود که تمام شبو دور اتاق میچرخیدم بعد فهمیدم سنگ یا التهاب کیسه صفراستbfesfilmbvxazsjk گفته است:
سلام
دردای احشایی رو جدی بگیرین من خودم یه مدت بود دردای شدید داشتم تو دلم از زیر قفسه سینه م شروع میشد حرکت میکرد به کمرم بعدش نهایتا میزسید به سر شونه هام دردش به حدی بود که تمام شبو دور اتاق میچرخیدم بعد فهمیدم سنگ یا التهاب کیسه صفراستاحشایی همون شکمی نیست ؟ :|
چرا سختش میکنید خب :| -
آسمان ِ آبی من حالم عالیه
_MILAD_ خداروشکر
همیشه عالی باشین : ) -
@Milad91 تُرکِ کجا ؟