هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نظرتون راجب پرستاری چیه ؟
-
-
@researcher
که ندارم ... -
آسمان آبی گفته است:
پرستاری که خب خوبه
ولی مشکل استخدامشه
اگه پرستاری ارتشی سپاهی چیزی باشه شاید منم روش فکر کنم -
آسمان آبی گفته است:
پرستاری که خب خوبه
ولی مشکل استخدامشه
اگه پرستاری ارتشی سپاهی چیزی باشه شاید منم روش فکر کنم@D-fateme-r
جدای همه ی اینا به خود رشتش فکر کردی؟ -
هر چی بیشتر فکر میکنم بیشتر به این نتیجه میرسم که با روحیاتم سازگار نیست
-
researcher گفته است:
revival
نه نشون داد بهم
گوشیشو
پیاماشونوهمه ی مدارکی ک میگی میشه ساخت...
تلگرام خرجش ی اکانته فیکه!
اسم ام اس ساختگی خرجش برنامه fake text
عکسش خرجش ی فتوشاپه
فیلم خرجش ی موی میکره...سوای ساختگی بودنشون
از کجا میدونی اصلا پیامای ک نشونت داد،فقط پیامای اون نبوده؟منظورم اینه پیامای خودشو ممکنه بعضیاشو حذف کرده...همونطور گ میگی اون مرد مشاور اونی نبود ک قکر گردی شاید عکسش بوده و دوستت اونی نبود ک فکر کردی....
وقتی این همه تردید هست نمیشه کسی قضاوت کرد
-
هر چی بیشتر فکر میکنم بیشتر به این نتیجه میرسم که با روحیاتم سازگار نیست
-
@D-fateme-r
جدای همه ی اینا به خود رشتش فکر کردی؟آسمان ِ آبی هر کاری میتونه ی حالت خیلی عالی هم داشته باشه خب
یکی از اشناهای ما پرستاری خونده تو دانشگاه علوم پزشکی تدریس میکنه ، بیمارستان میره
البته پارتیش کلفت بود -
researcher گفته است:
revival
امکان نداره دوستم اینطوری باهام بازی کنهمن نمیخوام از کسی حمایت کنم،هیچکدامشانم نمیشناسم...اما خب چرا یکی باید بیاد بگ فلانی ادم بدیه و اینطور نظری بهم داشته،چرا ابرو خودشو ببره(یچیزی بوده ک این ب این فک کرده وگرنه مشاوره ب من فکر میکرد:/)
کثرت بیشتر از یک پیام همیشه مشکوکه!
من اگ ب فلانی ی پیشنهاد بدم ی حرف بزنم اگ خودش سالم باشه یا جواب نمیده یا بلاک میکنه یا...مانع ادامه میشه
اینک میگی«پیام هاش!»...اصلا نمیشه حرف زد،گاهی ادم واسه تبریه نفس خودش، یا نقص جبران هرکاری میکنخ
-
researcher گفته است:
revival
امکان نداره دوستم اینطوری باهام بازی کنهمن نمیخوام از کسی حمایت کنم،هیچکدامشانم نمیشناسم...اما خب چرا یکی باید بیاد بگ فلانی ادم بدیه و اینطور نظری بهم داشته،چرا ابرو خودشو ببره(یچیزی بوده ک این ب این فک کرده وگرنه مشاوره ب من فکر میکرد:/)
کثرت بیشتر از یک پیام همیشه مشکوکه!
من اگ ب فلانی ی پیشنهاد بدم ی حرف بزنم اگ خودش سالم باشه یا جواب نمیده یا بلاک میکنه یا...مانع ادامه میشه
اینک میگی«پیام هاش!»...اصلا نمیشه حرف زد،گاهی ادم واسه تبریه نفس خودش، یا نقص جبران هرکاری میکنخ
-
آدما میتونن تغییر کنن
نه ؟
:)) -
revival
دارید اشتباه می کنید دوستم نگفت ادم اونطوریه:////
گفت مشاور خوبی نیست....گفت برای پول......:///researcher گفته است:
revival
دارید اشتباه می کنید دوستم نگفت ادم اونطوریه:////
گفت مشاور خوبی نیست....گفت برای پول......:///بابا خب این برای پول بودن رو همون اول بگو دیگه :|
من تا کجاها رفتم :| -
چند روز دیگه مرگ مصنوعی ...