هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
از عمو بودن بدم میاد :|
میشه دایی بشم
revival -
Brilliant گفته است:
آسمان آبی گفته است:
فقط امیدوارم بتونم یه تصمیمی بگیرم که مجبور نشم دوسال دیگه دوباره یه راه رفته رو برگردم...
با خود می گم اگه دانشگاه رفتی بود الان اخراش بود
حالم بهم میخوره ازاین جمله هه...
اگه رفتی بودی سال دیگه لیسانستو گرفته بودی:/آسمان آبی گفته است:
Brilliant گفته است:
آسمان آبی گفته است:
فقط امیدوارم بتونم یه تصمیمی بگیرم که مجبور نشم دوسال دیگه دوباره یه راه رفته رو برگردم...
اگه رفتی بودی سال دیگه لیسانستو گرفته بودی:/نمی تونم رفتم یعنی تبدیل شدن به مرده ی متحرک ....نمی فهمن خیلیا فک می کنن یه علاقه سطحی یا جو گرفتگی ولی عاشقم همین
-
fatemeh_banoo گفته است:
الان بالاخره ما کیو پدر صدا کنیم کیو عمو
فاطمه تا اون موقع تو منو خاله صدا کن عمو و دایی و پدر الان دارن تعارف میپرونن به هم
-
5 سال بعد میام اینجا پست میذارم
سلام دوستان من 6 7 سال از درس دور بودم لطفا کمکم کنید میخوام برای پزشکی بخونم :|
-
fatemeh_banoo گفته است:
الان بالاخره ما کیو پدر صدا کنیم کیو عمو
فاطمه تا اون موقع تو منو خاله صدا کن عمو و دایی و پدر الان دارن تعارف میپرونن به هم
فاطمه ـ بوشهر چشم خاله
️
-
سلام دوستان من 6 7 سال از درس دور بودم لطفا کمکم کنید میخوام برای پزشکی بخونم :|
@Amir-Bernousi دو ازجونتون
-
Amir.Bernousi گفته است:
دقیقا از همین وضعه که میترسم......
-
Brilliant گفته است:
آسمان آبی گفته است:
اگه رفتی بودی سال دیگه لیسانستو گرفته بودی:/آسمان آبی گفته است:
Brilliant گفته است:
آسمان آبی گفته است:
اگه رفتی بودی سال دیگه لیسانستو گرفته بودی:/گرفته بودی هم الان مثل بقیه برگشته بودی کنکور تجربی میدادی
سنگین و رنگین حداقل موندیم -
-
@fatemeh_banoo
امیدوارم به رشته دلخواهتون برسید
ولی توی انتخاب رشته بازار کار و ادامه تحصیلم درنظر بگیرید. مثلاً رادیولوژی توی ارشد چون توی امتحانش اونایی که مهندسی فیزیک خواندن میتونن شرکت کنن، بچه هایی که لیسانس رادیولوژی دارن راحت نمیتونن ارشد قبول شن. باید یه افق دید بلندتری هم داشته باشین . یا هوشبری تازه امسال ارشدش اومد مجبور بودن یه رشته دیگه ادامه بدن -
Amir.Bernousi گفته است:
دقیقا از همین وضعه که میترسم......
من اگه موقعیت شما رو داشتم الان شروع کرده بودم :|
از ته دلم میگم :|
آسمان ِ آبی -
آسمان ِ آبی -
@fatemeh_banoo
امیدوارم به رشته دلخواهتون برسید
ولی توی انتخاب رشته بازار کار و ادامه تحصیلم درنظر بگیرید. مثلاً رادیولوژی توی ارشد چون توی امتحانش اونایی که مهندسی فیزیک خواندن میتونن شرکت کنن، بچه هایی که لیسانس رادیولوژی دارن راحت نمیتونن ارشد قبول شن. باید یه افق دید بلندتری هم داشته باشین . یا هوشبری تازه امسال ارشدش اومد مجبور بودن یه رشته دیگه ادامه بدن -
فاطمه ـ بوشهر چشم خاله
️
fatemeh_banoo گفته است:
فاطمه ـ بوشهر چشم خاله
️
خاله ی خالی نه
خاله فاطمه
قرار نیست خاله بشم حداقل تو صدام کن عقده نشه -
آسمان آبی گفته است:
Brilliant گفته است:
آسمان آبی گفته است:
اگه رفتی بودی سال دیگه لیسانستو گرفته بودی:/گرفته بودی هم الان مثل بقیه برگشته بودی کنکور تجربی میدادی
سنگین و رنگین حداقل موندیمrevival گفته است:
آسمان آبی گفته است:
Brilliant گفته است:
آسمان آبی گفته است:
سنگین و رنگین حداقل موندیماینو عالی گفتی
دیگه خودتون می دونید من چقدر رو ادب حساسم تصمیم دارم اگه کسی گفت چرا موندی اینا از اقوام منظورمه بگم بهترم از بچه های شما که فقط بی خیال گشتن بلدن ولی دلم نمیاد این مدل حرف زدن -
آسمان ِ آبی@Amir-Bernousi
مگه شما از موقعیت من خبر دارین ؟
....... -
fatemeh_banoo گفته است:
فاطمه ـ بوشهر چشم خاله
️
خاله ی خالی نه
خاله فاطمه
قرار نیست خاله بشم حداقل تو صدام کن عقده نشهفاطمه ـ بوشهر بله بله خاله فاطمه
️