هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
اقا فعلا دست به دست هم بدین قضیه دخترا حل بشه :| بعدش برمیگردیم تو جبهه خودمون :|
البته دخترا دست به دست هم بدن :|اوضاع اروم شده :|
-
revival چیزی حل میشه با بستنِ تاپیک؟
-
Acola گفته است:
negaarin ما دوساله دوستیم من ازت سره ی انگشت بدی ندیدم
تو یکی از بهترین هایی
هیچوووقت خودتو با کم درجه ها و کم شخصیت ها یکی نکنقبلا تو پیوی همین کمدرجه ها و کمشخصت ها بدشو میگفتی که
چقد جالبه دوستیاتون:)))
abc گفته است:
Acola گفته است:
negaarin ما دوساله دوستیم من ازت سره ی انگشت بدی ندیدم
تو یکی از بهترین هایی
هیچوووقت خودتو با کم درجه ها و کم شخصیت ها یکی نکنقبلا تو پیوی همین کمدرجه ها و کمشخصت ها بدشو میگفتی که
چقد جالبه دوستیاتون:)))
سارا زر نزنننن
برو اسکرررین بیاررر
دس از این دوروییات بردار
ازت خیلی چیزا دارم
فقط برای خودم شخصیت قائلم!
انقد دروغ گو و تهمت زن نباااش ب امام زمان ب اونا خدایی ک بالای سرمونه بدشو میبینی ب اون دتیات هم فک کن بدبخت! -
revival چیزی حل میشه با بستنِ تاپیک؟
-
بازم داشتم به همین فکر میکردم :|
revival -
تاپیک رو میبندین
تاپیک زیاده.
لطفا پاک نکنین،حداقل الان!پاک نکنین
حوصله ندارم بشینم توضیح بدم چیا گذشته بینمون قبلا.
دقیقا فاتحهنگارینو بعد از دیدن اسکرین شات هایی که ازش دیدم،خوندم،همونموقع که اومد پیوی گفت امیدوارم منو ببخشی!نه...نتونستم ببخشمش!
وقتی به سرکار خانوم رومیسا میگم دخالت نکن،بخاطر همینه...دخالت نکن!فک نکن چون پزشکی میخونی میتونی هر حرفیو ب بقیه بزنی،خیلیا این جا بخاطر حرفا و رفتارای مسخرت مدتها ذهنشون درگیر بوده،اعصابشون خورد شده،فک کردی کی هستی؟
و اما تو فائزه.گاهی با یکی خوبی گاهی دقیقا بر علیهشی!از چنین ادمایی بیزارم...
۴سال اینجا عضو بودم:)هیچوقت هیچوقت ندیده بودم اینطور کاربرایی رو:)که خیلی راحت ب بقیه توهین میکنن،خیلی راحت:)
اشتباه کردم اومدم این بار،نباید دلم برا دوستام تنگ میشد،نباید...
اگه این پستم جوابی داشت همون دوستام جوابتونو میدن،چون منو میشناسن...
فقط بدونین وقتی یه نفر میاد اینجا،شاید داره بدترین روزای زندگیشو میگذرونه،شاید یه مشکل خیلی بزرگ داره که حل نمیشه،شاید اومده الکی چارتا استیکر خنده بذاره که اشکای بهترین ادمای زندگیشو واسه ۲دیقه هم که شده یادش بره...که...شاید الکی میگه خوبم،عالیم:)
که این ادم یه روز تموم میشه:)
تموم. -
تاپیک رو میبندین
تاپیک زیاده.
دقیقا فاتحهنگارینو بعد از دیدن اسکرین شات هایی که ازش دیدم،خوندم،همونموقع که اومد پیوی گفت امیدوارم منو ببخشی!نه...نتونستم ببخشمش!
وقتی به سرکار خانوم رومیسا میگم دخالت نکن،بخاطر همینه...دخالت نکن!فک نکن چون پزشکی میخونی میتونی هر حرفیو ب بقیه بزنی،خیلیا این جا بخاطر حرفا و رفتارای مسخرت مدتها ذهنشون درگیر بوده،اعصابشون خورد شده،فک کردی کی هستی؟
۴سال اینجا عضو بودم:)هیچوقت هیچوقت ندیده بودم اینطور کاربرایی رو:)که خیلی راحت ب بقیه توهین میکنن،خیلی راحت:)
فقط بدونین وقتی یه نفر میاد اینجا،شاید داره بدترین روزای زندگیشو میگذرونه،شاید یه مشکل خیلی بزرگ داره که حل نمیشه،شاید اومده الکی چارتا استیکر خنده بذاره که اشکای بهترین ادمای زندگیشو واسه ۲دیقه هم که شده یادش بره...که...شاید الکی میگه خوبم،عالیم:)
تموم.ABC
سارا خواهش میکنم پیوی رو نگاه بنداز -
متاسفم واسه خودم تو شناخت خیلیاتون: )
....
..
.
ببخشید بخاطر اسپم ها -
تاپیک رو میبندین
تاپیک زیاده.
تموم.پیوی رو که جواب نمیدی: (
ولی بدون حق ِ حتی یه ذره ناراحت بودنو هم نداری!!
حتی یه ذره!
به قول خودت بیخیالِ همشون و همشون ؛)
یعنی اینقدر واست غریبه بودم که نگی بِهِم ؟
که لبخند پلاستیکی تحویلم بدی؟
.
..
...پیوی رو حتما بخون
ABC -
نادان نمی بخشد و فراموش نمیکند_ساده می بخشد و فراموش میکند_ دانا می بخشد ولی فراموش نمیکند
-
نادان نمی بخشد و فراموش نمیکند_ساده می بخشد و فراموش میکند_ دانا می بخشد ولی فراموش نمیکند
به سان خورشید گفته است:
توماس ساژ
-
ودقیقا خصوصیات خودشو ب من گفت
منم متاسفم....
یکم تو این مدتی ک اینجا بودین فک کنین ببینین چیا ب کیا گفتین
فک نکنین چون اینجا مجازیه میتونین هرچیزی دلتون ب هرکسی ک خواست بگید و برید و مرور گرو ببنید تموم میشه نه!
اون ادما دل دارن
احساسات دارن
دهن لقی
دورویی
تهمت زنی
وخیلی کارای بیخوده دیگع..
اگه ب کسی توهین شده فقط و فقط مقصرش خودشه!
#آدمی را ادمیت لازم است!
*ببخشید بخاطر اسپم!
بسلامت!
-
نصفشو گربه ها خوردن
بقیشم به ما رسید لیمو هم به زور آب داشت ولی یه ترشی جدید اوردم خیلی خوشمزست
کتاب کاپیتان زیر شلواری هم اومده من قبلا چیزشو دیدم میگن چی اهان انیمیشنشو دیدم اونم قشنگ بود پیشنهاد میکنم هردوتاشو ببینید و بخونید و لذت ببرید -
نصفشو گربه ها خوردن
کتاب کاپیتان زیر شلواری هم اومده من قبلا چیزشو دیدم میگن چی اهان انیمیشنشو دیدم اونم قشنگ بود پیشنهاد میکنم هردوتاشو ببینید و بخونید و لذت ببریدMILAD گفته است:
نصفشو گربه ها خوردن
کتاب کاپیتان زیر شلواری هم اومده من قبلا چیزشو دیدم میگن چی اهان انیمیشنشو دیدم اونم قشنگ بود پیشنهاد میکنم هردوتاشو ببینید و بخونید و لذت ببریدمن تودلیو میخوام