هرچی تو دلته بریز بیرون 3
- 
لیلی79 گفته است: ببخشید بچه ها شرمنده ناراحت و نگرانتون کردم 
 ببخشید پی وی نتونسم جواب بدمتو بودی قرص خوردی ؟ 
 بزنمت ؟اهوم @D-fateme-r 
- 
:| 
 پس نرین :|
 @D-fateme-rAmir.Bernousi گفته است: :| 
 @D-fateme-rتو قسمت دوم حتی یه نفر هم گذاشتن همه ی حرکات شما رو کنترل میکنه  مثلا بعد گفتن این کلمه خندید :| اینو گفت استرس گرف :| کارش فقط اینه :| مثلا بعد گفتن این کلمه خندید :| اینو گفت استرس گرف :| کارش فقط اینه :|
 پارسال وقتی همون قسمت تموم شد داشتم میرفتم بیرون همون خانومه صدام کرد گفت یه بار دیگه اسم فلان چیز رو بگو خوب نشنیدمش :| :|
 یا مثلا تو همون قسمتِ احکام خانومه برگشت بهم گفت : یکم آروم تر حرف بزن دارم مینویسم 
- 
Amir.Bernousi گفته است: :| 
 @D-fateme-rتو قسمت دوم حتی یه نفر هم گذاشتن همه ی حرکات شما رو کنترل میکنه  مثلا بعد گفتن این کلمه خندید :| اینو گفت استرس گرف :| کارش فقط اینه :| مثلا بعد گفتن این کلمه خندید :| اینو گفت استرس گرف :| کارش فقط اینه :|
 پارسال وقتی همون قسمت تموم شد داشتم میرفتم بیرون همون خانومه صدام کرد گفت یه بار دیگه اسم فلان چیز رو بگو خوب نشنیدمش :| :|
 یا مثلا تو همون قسمتِ احکام خانومه برگشت بهم گفت : یکم آروم تر حرف بزن دارم مینویسم :| 
 @D-fateme-r
- 
:| 
 @D-fateme-r@Amir-Bernousi میگه یکی از فعالیت های مفیدت رو بگو : گفتم برای الا جزوه تایپ کرده بودم  رفتنی بهم میگه : چی گفتی ؟ اسم اون موسسه چی بود ؟ انجمنِ چی ؟ با چه انجمن هایی همکاری میکنی ؟ :| رفتنی بهم میگه : چی گفتی ؟ اسم اون موسسه چی بود ؟ انجمنِ چی ؟ با چه انجمن هایی همکاری میکنی ؟ :|
- 
این همه سخت میگیرن برای ورود یه قرون بهشون میدن بعدش  واقعا که واقعا که
- 
این همه سخت میگیرن برای ورود یه قرون بهشون میدن بعدش  واقعا که واقعا که@Amir-Bernousi این فقط وروده ! 
 سخت گیری ها بعد از قبولی شروع میشه //:
- 
خیلی از پسرا بخاطر نرفتن سربازی میرن فرهنگیان 
- 
@Amir-Bernousi این فقط وروده ! 
 سخت گیری ها بعد از قبولی شروع میشه //:
- 
حالا جالب نیست من پارسال قبل از مصاحبه هم همه ی اینا رو میدونستم و با منطقِ خودم دبیری زدم ؟ هر چه قدر هم که اصرار خونوادم بود بازم میتونستم با جنگ و دعوا قانعشون کنم ، ولی انتخابش کردم ! اولویت اول حتی ! 
- 
خیلی از پسرا بخاطر نرفتن سربازی میرن فرهنگیان 
- 
developer 
 اره خبر دارم ولی اینجا جاش نیست ...
- 
بیکاری خیلی بده 
 حالم داره بهم میخوره از این روزا
- 
8 صبح؟ 
 @M-an
-