هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
:| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :| :|
@fatemeh_banooیکیشون دهن نداره :|
@Amir-Bernousi -
هوای تازه خیلی پیشنهاد خوبی بود ممنونم
@M-an -
حسنشون رفت پارساشون اومد
-
fatemeh_banoo گفته است:
@D-fateme-r اشکال نداره صمیمی بگو عزيزم
من روزی ک کارت اهدای عضو گرفتم همین وصیتو گفتم ی جور دیگ به خانوادم عکس العمل ها بینظیر بود
نه خواهرم روش فکر کردم زشته
تا حالا از این شوخیا باهات نداشتم :|
منو نمیذارن کارت بگیرم //:@D-fateme-r اوه اوه
منم برنامه ها داشتم تا گرفتگ -
حسنشون رفت پارساشون اومد
-
@sepid-varna آره یه فیکِ قدیمیه //:
-
@ایـــــــــهام حواسم هست ک نیستی دلمم برات تنگ شده
️
-
یکیشون دهن نداره :|