هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
@Amir-Bernousi
برا چیه دقیقا
تحلیل کتاب درسیه
این شکل خود کتابه؟
شفاف سازی میفرمایید؟ -
Brilliant گفته است:
فاطمه ـ بوشهر گفته است:
Brilliant
سلام به روی ماهت خوبییی؟؟؟سلام جانم مرسی به خوبیت تو خوبی??
خوب نبودم
اما با دیدن دوستام خووووب شدم -
@Amir-Bernousi
برا چیه دقیقا
تحلیل کتاب درسیه
این شکل خود کتابه؟
شفاف سازی میفرمایید؟فاطمه ـ بوشهر مثلا طراح میتونه یکی از این شکلا رو انتخاب کنه و بده و درموردش سوال بپرسه
اگه اینطوری شکل خالی جلوتون باشه بدون نامگذاری، کنجکاوی مغز بیشتر میشه تو یادگیری شکل و این باعث میشه سوالایی که از شکل میدن دیگه مشکلی نداشته باشید
اگه نامگذاری وجود داشته باشه ذهن تنبل میشه توی یادگیری شکل -
محدودۀ علم زیست شناسی.pdf
یه نگاهی هم به این درسنامه بندازین
هرچی به نظرتون میرسه بگین@Amir-Bernousi
باشه نگاه میندازم من فقط شب نظرمو میگم
الان تمرکزم پایینه یکم -
به شخصه اگه همچین اپشنی داشتم من چنتا سوال امسالو راحت تر میزدم و زودتر
-
@Amir-Bernousi
باشه نگاه میندازم من فقط شب نظرمو میگم
الان تمرکزم پایینه یکمفاطمه ـ بوشهر :|
یه نظره دیگه تمرکز نمیخواد نظر دادن :| -
فاطمه ـ بوشهر مثلا طراح میتونه یکی از این شکلا رو انتخاب کنه و بده و درموردش سوال بپرسه
اگه اینطوری شکل خالی جلوتون باشه بدون نامگذاری، کنجکاوی مغز بیشتر میشه تو یادگیری شکل و این باعث میشه سوالایی که از شکل میدن دیگه مشکلی نداشته باشید
اگه نامگذاری وجود داشته باشه ذهن تنبل میشه توی یادگیری شکلAmir.Bernousi گفته است:
فاطمه ـ بوشهر مثلا طراح میتونه یکی از این شکلا رو انتخاب کنه و بده و درموردش سوال بپرسه
اگه نامگذاری وجود داشته باشه ذهن تنبل میشه توی یادگیری شکلموافقم من خودم نکات شکل ها رو هیچوقت کنارشون نمی نوشتم اوایل ...سعی میکردم با نگاه کردن یادم بیاد ...یاکه روی قید ها رو می پوشوندم و...
-
اگه نامگذاری وجود داشته باشه ذهن تنبل میشه توی یادگیری شکل -
@Amir-Bernousi اوهوووم
دبیر مام همینجوری ازمون امتحان میگرفت و شکلارو خودش با جاخالی و یکم ترکیبی امتحان میگرفت
البته متاسفانه ما همیشه شکلارو تقلب مینوشتیم کف دست و اینا -
اگه نامگذاری وجود داشته باشه ذهن تنبل میشه توی یادگیری شکل@Amir-Bernousi
خخ
اخه میخواستم کل پی دی افو بررسی کنم پیشنهادم بدمیکم سردرددارم خه الان
اره اینو قبول دارم
حتی برای یادگیری زیستم
خودم نکاتی رو که یاد نمیگرفتم تو یه دفترچه ساخخته بودمابتدای متنو مینوشتم باقیشو جای خالی میذاشتم و جوابشو پشت صفحه مینوشتم
جای خالی گذاشتن و یادگیری با طرح سوال
و زحمت دادن به مغز فرایند یادگیری رو افزایش میدهچیزی شبیه یه خود کتاب درسی با کلی جای خالی
درسنامه های نشره الو بعضیاش اینطوری بود -
زدی تو کار گربه سانان :|
revival -
زدی تو کار گربه سانان :|
revival