سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب;10099 said:
سلام میشه اونایی که نهایی دادن .......یه کم راهنمایی کنن ....بابا نوشتم من تو درس عربی ضعیفم یعنی وقتی می خوام بخونم از فیزیک برام سختره......چی کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عربی اصلن اونجور که بنظر میاد سخت نیس،عربی سوم که فقط معتلاتشه که یکم سخته و حفظیه اونم اگه برای خودت توضیح بدی و تمرین حل کنی و بفهمی خیلی آسونه
کتاب آموزش عربی نشرالگو خیلی خوب همه چیزو*گفته ولی زیاده حجمش-
-
- updated - - -
-
زینب;10099 said:
سلام میشه اونایی که نهایی دادن .......یه کم راهنمایی کنن ....بابا نوشتم من تو درس عربی ضعیفم یعنی وقتی می خوام بخونم از فیزیک برام سختره......چی کارکنم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
عربی اصلن اونجور که بنظر میاد سخت نیس،عربی سوم که فقط معتلاتشه که یکم سخته و حفظیه اونم اگه برای خودت توضیح بدی و تمرین حل کنی و بفهمی خیلی آسونه
کتاب آموزش عربی نشرالگو خیلی خوب همه چیزو*گفته ولی زیاده حجمش-
-
- updated - - -
-
زینب;10099 said:
کتاب آموزش عربی نشرالگو خیلی خوب همه چیزو*گفته ولی زیاده حجمش -
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من به شما پیشنهاد میکنم سوالات چند سال گذشته را حل کنید و کتاب ایاد فیلی رو بخونید.
-
فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۶:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب;10099 said:
سلام.به نظر من كتاب شب امتحان عربي اقاي شرفي نشر تخته سياه بتونه كمكت كنه pdf بخشي از كتاب رو از اينجا دانلود كن و ببين به كارت مياد يا نهکتاب های شب امتحان - انتشارات تخته سیاه
-
-
- updated - - -
-
@raha74;10098 said:
سلام خسته نباشید میشه بگید چجوری استرس نداشته باشم............وچجوری تو یه ماه کل درسارو جمبندی کنم
والله نميشه كاري كرد كه اصلا استرسي در كار نباشه ولي تجربه من نشون مي ده خوندن نماز و دعا بعد از اون خيلي ادم رو اروم ميكنه كه مطمئنم شما نماز ميخونيد.
-
-
نوشتهشده در ۱۶ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۷:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@farifari;10123 said:
سلام.به نظر من كتاب شب امتحان عربي اقاي شرفي نشر تخته سياه بتونه كمكت كنه pdf بخشي از كتاب رو از اينجا دانلود كن و ببين به كارت مياد يا نهکتاب های شب امتحان - انتشارات تخته سیاه
-
-
- updated - - -
-
والله نميشه كاري كرد كه اصلا استرسي در كار نباشه ولي تجربه من نشون مي ده خوندن نماز و دعا بعد از اون خيلي ادم رو اروم ميكنه كه مطمئنم شما نماز ميخونيد.
ممنون دوست عزیز
-
-
نوشتهشده در ۱۷ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام
خسته نباشید
من چهار سال از دبیرستانم میگذره و میخوام ک دوباره کنکور بدم برای سال 95 و معماری هنرهای زیبا قبول شم
ولی اصلا نمیدونم از کجا و چجوری شروع کنم
در حال حاضر هم دانشجو هستم و ترم دیگر ترم آخرم هست
کمک میخوام -
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@توت said:
سلام
خسته نباشید
من چهار سال از دبیرستانم میگذره و میخوام ک دوباره کنکور بدم برای سال 95 و معماری هنرهای زیبا قبول شم
کمک میخوامسلام...واستون آرزوی موفقیت دارم....
-
نوشتهشده در ۱۸ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@توت said:
سلام
خسته نباشید
کمک میخوامکمک چی میخوای؟
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام...جمع بندی به روش 3روز یکبار رو هنوز شروع نکردم،میخوام از خرداد شروعش کنم...به نظر شما بهتر نیست من که دیر شروعش میکنم،هر 2روز یکبار انجامش بدم؟؟یاهمون هرسه روز یکبار بهتره؟؟...یک سوال دیگه:تخمین رتبه هایی که از سایت قلم چی یا گزینه 2میبینیم تا چه حد درست هستند؟؟میشه بهشون اعتماد کرد آیا؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب;10099 said:
به نظر من برای درس عربی باید فقط معنی کلمه بلد باشی/////////گرامرم مهمه ها ولی بیشترش معنیه
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما امتحان عربی نهاییتون خوب بود؟ چون نهایی دارم نمیدونم چه جور سوالایی هست ؟دینی هم همین جوریه ؟؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب;10099 said:
واسه نهایی هات حل نمونه سوالات نهایی سالهای گذشته خیلی مفیده...همون کتاب درسی رو ریز به ریز بخون وبعد نمونه سوال حل کن...ولی واسه کنکور فرق داره ایشالله اونم بعد نهاییهات کار میکنی
-
-
- updated - - -
-
aysan;10192 said:
واسه نهایی هات حل نمونه سوالات نهایی سالهای گذشته خیلی مفیده...همون کتاب درسی رو ریز به ریز بخون وبعد نمونه سوال حل کن...ولی واسه کنکور فرق داره ایشالله اونم بعد نهاییهات کار میکنی
راستی یه کتابی هست خوبه خیلی ،نمیدونم داریش یانه...عربی به زبان ساده ایاد فیلی...بخونیش حله
-
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب;10191 said:
شما امتحان عربی نهاییتون خوب بود؟ چون نهایی دارم نمیدونم چه جور سوالایی هست ؟دینی هم همین جوریه ؟؟؟؟
واسه نهایی بنی هاشمو باید بخوری/////////چون خیلی از سوالاش مشابهه
-
-
- updated - - -
-
انتشارات خامنه ایم عالیییییییییه..........چون نتیجه رو دیدم بهتون پیشنهاد میکنم
-
-
- updated - - -
-
اگ ندارینش .......الان ک نزدیک امتهان نهایی پیدا کردنش سخته
-
-
- updated - - -
-
همین الان شیطان درونم بیدار شد///////////بعضی از سوالارو هم میتونی تقلب کنی زینب جوووووووووووون
-
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اگه تقلب از خدا بگیری که عالیه ووووووووووووووووولی بنده خدا زیاد دلچسب نیست راستی مگه تو ی جلسه نهایی میشه تقلب کرد؟؟؟؟ فکر نکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......رها جوووووووووووون......ممنونم دوست خوبم .....من فرزانگان دارم........
............................:stupid:..................................
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب;10196 said:
اگه تقلب از خدا بگیری که عالیه ووووووووووووووووولی بنده خدا زیاد دلچسب نیست راستی مگه تو ی جلسه نهایی میشه تقلب کرد؟؟؟؟ فکر نکنم !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!......رها جوووووووووووون......ممنونم دوست خوبم .....من فرزانگان دارم........
تو مدرسه ما ک میشد/////////البته من تقلب نمیکردم...بیشتر میرسوندم......اگ تو مدرستون بچه خرخون بوده باشی.....طوری ک معلما هواتو داشته باشن .....تقلبم میشه کرد
-
-
- updated - - -
-
@raha74;10197 said:
تو مدرسه ما ک میشد/////////البته من تقلب نمیکردم...بیشتر میرسوندم......اگ تو مدرستون بچه خرخون بوده باشی.....طوری ک معلما هواتو داشته باشن .....تقلبم میشه کرد[/
مامانم بهم میگ تقلب کنی شیرمو حلالت نمیکنم:apologetic::joyous::joyous::63::joyous: -
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب;10099 said:
شما عربی ایاد فیلی رو بخونید خیلی خوبه. بعدشم خیلی به خودتون سخت نگیرید هرچی بیشتر سخت بگیرید براتون یخت جلوه میکنه
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۰:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nebula110;10198 said:
شما عربی ایاد فیلی رو بخونید خیلی خوبه. بعدشم خیلی به خودتون سخت نگیرید هرچی بیشتر سخت بگیرید براتون یخت جلوه میکنه
لایکک دارید شما
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aysan;10187 said:
سلام...جمع بندی به روش 3روز یکبار رو هنوز شروع نکردم،میخوام از خرداد شروعش کنم...به نظر شما بهتر نیست من که دیر شروعش میکنم،هر 2روز یکبار انجامش بدم؟؟یاهمون هرسه روز یکبار بهتره؟؟...یک سوال دیگه:تخمین رتبه هایی که از سایت قلم چی یا گزینه 2میبینیم تا چه حد درست هستند؟؟میشه بهشون اعتماد کرد آیا؟؟؟
آقای سلیمانی جواب میدن یانه؟؟؟...والا نشد یه بار سوال بپرسم ایشون جواب بدن همش بچه ها جواب میدن ،دمشون گرم....
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@nebula110;10198 said:
مزخرفترین کتاب عربی ک دیدم ! به شدت دوست دارم نویسندشو از هستی پاک کنم :|
-
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب;10191 said:
نمونه سوالات سال قبلو حل کن
اگه فکر میکنی صفری و ازش متنفری واس اینه پایت ضعیفه برو از راهنمایی بخونش بعد ببین چقد باحال میشه اونوقت حال میکنی عربی خوندن
اینی ک میگم خودم انجام دادم پس اگ میخوای استرس ازت دور شه و درس ب این شیرینی رو یادبگیر اول پایشو یادبگیر بعد بیا گرامر درسای امسالتم بخون
لغتم زیاد کار کن -
نوشتهشده در ۱۹ اردیبهشت ۱۳۹۴، ۱۲:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
زینب;10196 said:
خوشحالی ک تو موفقیتی ک خودت به دست میاری بهتره از اینکه خلق خدا بهت چارتا جواب سوال بگه بعدشم بگه کمکای من نبود هیچی نمیشدی ازخدا بخواه نه خلق خدا