دوست دارم درس بخونم حال ندارم!!؟
-
سلام من دهم ریاضی هستم امسال میرم یازدهم توی تابستون میخواستم کل دهم رو جمع بندی کنم و دوست دارم هم درس بخونم ولی یه روز حال ندارم نمیشه
نظر شماها چیه چیکار کنم اگه بخوام از الان شروع کنم باید روزی چند ساعت درس بخونم؟
اگه کسی هم هست که امسال کنکور ریاضی لطفا تجربشو به اشتراک بذاره -
سلام من دهم ریاضی هستم امسال میرم یازدهم توی تابستون میخواستم کل دهم رو جمع بندی کنم و دوست دارم هم درس بخونم ولی یه روز حال ندارم نمیشه
نظر شماها چیه چیکار کنم اگه بخوام از الان شروع کنم باید روزی چند ساعت درس بخونم؟
اگه کسی هم هست که امسال کنکور ریاضی لطفا تجربشو به اشتراک بذارهweirdo در دوست دارم درس بخونم حال ندارم!!؟ گفته است:
اگه کسی هم هست که امسال کنکور ریاضی لطفا تجربشو به اشتراک بذارهسلام ، وقتتون به خیر ، من رشته م تجربیه ونظام قدیم هستم .
اما در کل ساعت مطالعه تون نباید خیلی بالا باشه که اذیت کننده بشه براتون
بایک برنامه ی اصولی می تونید نتیجه ی خیلی خوبی بگیرید در کنکورتون
اول اینکه درمورد مطالعه چکارکنید به نظرم ببینید چند ساعت می تونید بخونید بعد بیاید مباحثی از دهم رو که درشون ضعف دارید یا پیش نیاز یازدهم میشن رو تو مدت باقی مونده بخونید با شروع سال تحصیلی تمرکز تون رو روی یازدهم بزارید وخیلی عالی بخونیدش یکسال فرصت دارید تا ذره ذره وهمگام با مدرسه به تسلط خیلی خوبی برسید فرصت خیلی خوبیه
در کنارش روزای تعطیل اگر وقت داشتید رو مباحث خاصی از دهم که ضعف دارید یا مهم هستن کار کنید ودرصورتی که زمان اجازه داد یه برنامه براشون بریزید تا در کنار یازدهم درطول سال بخونیدشون -
اما درمورد اینکه دوست داریدبخونید اما نمیشه
خب شروع مطالعه اولش سخته
برای ابتدای کار برنامه تون سبک باشه پارت ها درس خوندنتون کوتاه باشه
سعی کنید انرژی مثبت داشته باشید
ببینید برای مطالعه انرژی وانگیزه وحس درس خوندن لازمه اما تا یه حدی بیشتر نمیشه اون انگیزه فوق العاده بعد شروع مطالعه عموما شکل میگیره
اما خب اکثر دانش منتظر هستن تا اول همه چی اوکی شه ویه حس خاص پیدا کنن بعد درس بخونن
تا شروع نکنید ویه مدتی از مطالعه تون نگذره رخ نمی ده
شما یه چند روز خودتون ملزم کنید که درس بخونید طبق ساعت وبرنامه مشخص
کم کم رو دور می افتید و از اینکه دارید درس می خونید طبق برنامه یه حس خوب پیدا می کنید که نیروی پیش برنده ی عالی هست
موفق باشید -
برای دیده شدن سوال هاتون وگرفتن پاسخ مناسب دوستان آلایی رو تگکنید
دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
همیار
خیرین-کوچک-دریا-دل
فارغ-التحصیلان-آلاء
رتبه-های-انجمن-آلاء
حامیان-آلاء-جزوات
حامیان-آلاء-مشاور