IMG_20201211_165007_875.jpg
سلام به آلایی ها
امیدوارم در مسیر رسیدن به هدف هاتون باشید
تو این تاپیک با یکی از آلایی های درجه ۱ کنکور ۹۹ مصاحبه خواهیم داشت.
قبل شروع توضیحاتی خدمتتون بگم
در حین مصاحبه پست نمی تونید بذارید
من سوال های اصلی مصاحبه رو می پرسم
شما هم خوب گوش بدین هر جا براتون سوال ایجاد شد یادداشت کنید اگه در ادامه هنوز به جواب سوال هاتون نرسیدین می تونید بپرسید (در انتهای جلسه)
انتهای جلسه پست ها رو باز می کنم که خودتون هم سوال هاتون رو بپرسید
با ما همراه باشید
امیدوارم کنار هم جلسه خوبی رو داشته باشیم 🙂
@دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا
سلام دوستان عزیز
امروز در خدمت شما هستیم با مصاحبه با رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی کنکور 98، سرکار خانم anita_ygh . امیدوارم اینجا فضایی باشه که بشه نظراتمون رو با هر رتبه، لِوِل و سطحی به اشتراک بذاریم.
لینک تاپیک نظرات درباره این مصاحبه ( 👉 سوالات و صحبت هاتون رو میتونید اینجا به اشتراک بذارید)
کارنامۀ ایشون:
1342 Riazi.png
❓ به معنی سوال و 🅰 به معنی جواب سوال هست
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل
%(#280f8a)[سلام به دوستان خوب آلایی]
امیدوارم حالتون خوب باشه و با انرژی برای هدف هاتون تلاش کنید
تو این تاپیک مصاحبه دوست خوبمون MM.zahed رو قرار میدیم
ایشون رتبه 701 کنکور ریاضی 97 هستن
می تونید سوالات ، نظرات و کامنت های خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید
لینک تاپیک کامنت ها
برای مشاهده کارنامه کلیک کنید
@دانش-آموزان-آلاء @همیار @خیرین-کوچک-دریا-دل @فارغ-التحصیلان-آلاء
%(#280f8a)[سلام به دوستان خوب آلایی]
امیدوارم حالتون خوب باشه و با انرژی برای هدف هاتون تلاش کنید
تو این تاپیک مصاحبه دوست خوبمون romisa رو قرار میدیم
ایشون رتبه 1098 کنکور تجربی97 هستن
می تونید سوالات ، نظرات و کامنت های خودتون رو در تاپیک زیر مطرح کنید
لینک تاپیک کامنت ها
برای مشاهده کارنامه در سایز بزرگ تر کلیک کنید
0_1534679075079_lbf2_رتبه_درصد.png
سلام دوستان 🙂
تو این تاپیک قراره مصاحبه با سرکار خانم @fateme_mlh رو بزاریم.
ایشون رتبه 725 منطقه 3 رو کسب کردن.
هر نظری یا سوالی دارید در تاپیک زیر می تونید بیان کنید 👇
لینک تاپیک
عکس کارنامه ایشون :
برای مشاهده کارنامه در سایز بزرگ تر کلیک کنید
متن جایگزین
@دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل @همیار @فارغ-التحصیلان-آلاء
مصاحبه با دوست خوبمون sahba
%(#ff0051)[سلام خودتونو معرفی کنید]
-سلام.من سعیده محمدزاده هستم.رتبه 743 منطقه و 708 زیرگروه یک
%(#ff0051)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین]
-بله من از مهرماه 95 با آلا آشنا شدم و بطور جدی و منظم از فیلم های :
(شیمی استاد آقاجانی ویدئو های جدید و قدیمی) و (دینی استاد رنجبر زاده) و (عربی استاد ناصح زاده) و (مباحث مشترک از دیفرانسیل استاد ثابتی) استفاده میکردم
و در کنار این تدریس عالی،خودم هم تلاش زیادی به کار بستم و توانستم بیشترین استفاده را ببرم
بهترین و خاص ترین و موثر ترین فیلم های آلا برای من شیمی بود که توانستم با استفاده از آن،درصد شیمی ام را از -7- (هفت) درصد در95 به 73 درصد در96 برسونم
%(#ff0051)[+در مورد آلا نظرتون رو بگین]
-چه نظری میتوانم داشته باشم جز این که آلا در حساس ترین قسمت زندگی من و خیلی از دانش آموزان محرومی مثل من همراهی شان کرده است
و اجازه نداده که کمبود امکانات و محرومیت ها آنها را از آرزو هایشان دور کند.امیدوارم همیشه پابرجا باشد و بچه های بیشتری را به آرزویشان برساند
%(#ff0051)[+در مورد انجمن]
-انجمن آلا برای من محل مناسب و موثری برای حل مشکلات درسی و همفکری با بچه های دیگر بود
البته به بچه های کنکوری توصیه میکنم که از انجمن برای حل مشکلات درسی بهترین استفاده را ببرند اما سعی کنند که زمانشان رو مدیریت کنند و از دست ندهند
%(#ff0051)[+بچه ها و...]
-حدود یک سال هست که در انجمن عضو هستم و میتوانم بگوبم این صمیمیت و همدلی را در بچه های کنکوری دیگر کمتر دیده ام.
وقتی یکی از بچه ها سوال درسی دارد همه در حد توان به او کمک میکنند،حسادت و رقابت منفی کمتر دیده میشود
و همه خواه و ناخواه ،حتی با نوشتن ریز مباحث،در حال کمک به هم هستند.سایت آلا و انجمن ، اتفاق خوبی هست و امیدوارم ادامه داشته باشد
%(#ff0051)[+بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
-نمیخواهم شعاری حرف بزنم و بگویم سال خوبی بود،چون بچه های کنکوری خودشان میدانند که اینطور نیست
و اگر نتیجه ی عالی میخواهند باید با جان و دل تلاش کنند و سختی ها و موانع سر راه آنها را متوقف نکند.سال کنکور بیشتر از آسانی،سختی دارد و تلاش.
بدترین قسمت ماجرا حس سر در گمی ای هست که بچه ها بابت آینده ی نامعلومشان دارند!
این ها طبیعی هست و هر کنکوری واقعی با این مسایل درگیر میشود ولی نکته مهم عبور از سختی ها و موانع و رسیدن به آسانی ها و شیرینی هاست.
خداوند خود فرموده که : ان مع العسر یسرا...در واقع برای کنکور،ما هرچه سختی بیشتری بکشیم آسانی آینده را بیشتر تضمین میکنیم
.مطمئن باشید که شیرینی بعد از موفقیتتان همه ی خستگی ها و استرس ها را از بین خواهد برد ان شا الله
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از دوران کنکور]
-فکر نمیکنم خاطره و لحظه ای شیرین تر از دیدن رتبه ام تجربه کرده باشم.
و خدارا شکر میکنم که ان لحظه را برام بهترین لحظه رقم زد نه بدترین.البته انتظار رتبه بهتری را طبق تخمین های سال گذشته داشتم ولی راضی ام به رضای خدا
%(#ff0051)[+شیرین ترین خاطره از فروم]
-فروم برای من بیشتر مواقع شیرین و دوست داشتنی بود ولی شیرین ترین خاطرات برای من دوستی با سارای عزیزم بود
و همچنین لحظه ای که بعد از اعلام نتایج برای اولین بار وارد فروم شدم و حس میکردم دیگر بدون استرس و ترس از اتلاف وقت
و تست های نزده و مرور های روی هم مانده و ... میتوانم در کنار دوستان باشم!
%(#ff0051)[+بدترین ها رو هم بگین]
-در بالا عرض کردم که فروم برای من دوست داشتنی بوده و هست
برای همین اندک ناراحتی ها و دلخوری های جزیی و اختلاف نظرها هیچ وقت برای من خاطره بدی از فروم نخواهند ساخت
%(#ff0051)[+دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید]
آلا و دبیران باسوادش،تلاش زیاد، توکل و توسل و انتخاب منابع خوب و ناامید نشدن!گفتم نا امید نشدن،
چون من هیچوقت به شکست فکر هم نکردم.
بارها دوستانم میپرسیدند که اگر امسال هم نشد چی؟ و من میگفتم که بهش فکر نکردم! من امسال را به عنوان اخرین فرصت میدیدم پس نهایت تلاشم را به کار بستم
%(#ff0051)[+کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین]
-بله،هر وقت هرکس میگفتفلان کتاب خوبه من بدون تحقیقات کامل،میخریدم!
و در بعضی موارد پشیمان میشدم.
تصور میکردم کنکور خیلی عجیب و غریب هست و صددرصد از آزمون های آزمایشی نتیجه ام بدتر خواهد شد
ولی کنکور بهترین آزمون من بود و رتبه های آزمون های آزمایشیم هیچ وقت به خوبی کنکور نشده بود
%(#ff0051)[+اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین]
-یک روز وقتی داشتم اتاقم را مرتب میکردم و برگه های چرک نویس را دور میریختم به صحنه ی جالبی برخورد کردم.
پشت یک برگه چرک نویس جزوه ای مربوط به استوکیومتری از استاد آقاجانی بود،تعجب کردم و نگران شدم که شاید جزواتم را به اشتباه خراب کرده ام
اما وقتی کتابخانه ام را بررسی کردم دیدم که جزوه امسالم سالم سر جایش هست و در واقع این چرک نویس همان جزوه نیست!
سریع به یاد آوردم که این جزوه را در سوم دبیرستان از اینترنت گرفتم،چون تدریس دبیر را متوجه نمیشدم!و الان در لابلای برگه های باطله پیدایش کردم.
و افسوس خوردم از این که چرا همان موقع دقت نکردم و به آدرس آلا که در گوشه ی برگه نوشته شده بود مراجعه نکردم و ...
که اگر این کار ها را انجام میدادم شاید همان سال اول در کنکور موفق میشدم.اگر بر میگشتم به عقب تر حتما گوشه ی جزوه را نگاه میکردم!
اگر برمیگشتم به عقب هرگز وقتم را تلف نمیکردم.با این که خیلی خیلی دقت میکردم که زمان را از دست ندهم اما گاهی وقت ها وقت کُشی میکردم.از این مورد پشیمانم
و از این که از همان سال دوم دبیرستان کنکوری خواندن را شروع نکردم هم افسوس میخورم...
اما با این تفاسیر باز هم هیچ وقت آرزو نمیکنم که به عقب برگردم
%(#ff0051)[+اگه روش جالبی تو درسی پیدا کردین بهمون بگین]
-راستش روش جالب و جدیدی پیدا نکردم اما به این نکته شدیدا پی بردم که کتاب درسی فوق العاده مهم هست.
چه در زیست چه در شیمی!کنکوری های عزیز حتما کتاب های درسی را دریابند و سرسری از آنها رد نشوند
%(#ff0051)[+و توصیه ها تون برای آلایی ها ی کنکوری و آلایی های دیگه]
-همیشه به یاد داشته باشیم که کوچک ترین کاری که میکنیم در آینده ی ما عمیق ترین تاثیر را دارد.
هیچ چیز در دنیا بی دلیل نیست پس اگر دلیل اتفاقی را نفهمیدیم لزوما مبنی بر بی دلیل بودن آن نیست.
این مساله را از سلسله حوادثی که در دوره کنکور من اتفاق افتاد و منجر به نتیجه ی مطلوبم شد فهمیدم
من در جریان کنکور بخوبی فهمیدم که به قول امام علی علیه السلام «الفرصه تمر مر السحاب»
پس باید فرصت های خوبی مثل آلا و مثل زمان و مثل کنکور را از دست ندهم! «فانتهزوا فرص الخیر»...
ضمنا،خداوند فرموده که لیس للانسان الا ما سعی،پس شما به عنوان یک کنکوری باید نهایت تلاشتان را بکنید تا نتیجه ی درخور را کسب کنید
و چیزی مهم تر از تلاش برای رسیدن به هدف وجود ندارد!
نهایت تلاش،در هر دو حالت مفید هست
اگر کنکور خوبی داشتید ان شا الله،میتوانید شیرینی تلاشتان را بچشید
و اگر کنکوری خوبی نداشتید خدای نکرده،وجدانتان راحت هست که کم کاری و اهمال نکردید...
اگر طولانی شد پوزش میطلبم
موفق باشید و در سایه توجهات حضرت ولی عصر عجل الله...
%(#ff0051)[قسمت دوم مصاحبه در پست بعدی (:]
قسمت اول مصاحبه دوست خوبمون moein
%(#ff0084)[سلام خوب هستین؟]
سلام ممنونم
%(#ff0084)[میشه خودتونو معرفی کنید؟]
محمدمعين نصرخادملي استم يه منطقه٢اي از ساوه🙄 رتبه ١٥٣ منطقه
%(#ff0084)[از آلا اگه فیلمی دیدین نظرتونو راجع بهش بگین !]
از تمام جلسات استاد كبريايي استفاده كردم و از هندسه -١٠ رسيدم به ٩٠...يه تعداد مختصر جلسه هم از استاد ثابتي بهره بردم
%(#ff0084)[در مورد آلا نظرتون رو بگین]
آلا تا جايي ك امكان داشته در جهتي ك ميگه يعني برقراري عدالت تحصيلي موفق بوده...برا من نوعي ك معلم فيزيك تو كلاس يه ديود نميتونه توضيح بده واقعا عاليه
%(#ff0084)[بگین سالی که گذشت چطور بود از روزای سختش و روزای آسونش]
واقعا هيچ روز آسوني به جز بعدازظهرهاي آزمون نبود ك اونم آخراش به خودم حرومش كرده بودم
البته هر وخ خسته ميشدم يه ساعت شيمي ميذاشتم تو برنامه ام همرو بشوره ببره☺️☺️
%(#ff0084)[شیرین ترین خاطره از دوران کنکور؟]
عين تراكتور درس ميخونديم ديه خاطره خوب چيه😐
%(#ff0084)[شیرین ترین خاطره از فروم؟]
هميشه با ترس اينكه كنكورا همچين زارت به فنا بديم ميومديم تو فروم ديه خاطره خوب چيه😑
%(#ff0084)[بدترین ها رو هم بگین]
همش بدترين بود🙈
%(#ff0084)[دلیل موفقیتتون رو تو چی میدونید؟]
"ظنوا انهم احيط...دعوا الله مخلصين له الدين..."
فك ميكنم نع درس خوندن ك اين دليل موفقيتم بود
%(#ff0084)[کاری بوده که بکنید و الان بفهمین به ضررتون بوده و نباید می کردین؟]
اينكه هيچوقت با پدرمادرم نرفتم مسافرت...چون وقتي ميموندم خونه همچين ذوق آشپزي ميگرفت منو😐٤-٥ ساعت پا اجاق بودم😑
٢ ساعت هم ظرف شستن تلف ميشد...هيچي ديه اگه نميريد مسافرت از من نصيحت،به تخم مرغ قانع باشيد
البته روزي ١٠٠ بار هم مادرم بم ميگه"خاك تو سرت ك به حرف مديرتون گوش كردي رفتي رياضي"😑
%(#ff0084)[اگه برمی گشتین چه کارایی رو انجام میدادین چ کارایی رو نمی کردین؟]
با توجه به اينكه"مخور غم جهان گذران"حالا من ك نميتونم برگردم پس فايده اي هم نداره ك فك كنم برگشتم😑
ولي يه كار هس:باااااايد شيييييميووووو ٨٠ مييييزدمممم حدااااااقل😡😡😡
%(#ff0084)[خب دیگه خستتون نمی کنم فردا ادامه مصاحبه رو میریم]
ها كاكو تموم شد🙈
اینم کارنامه
0_1502021097289_IMG_2052.PNG
رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی (نظام جدید)
-
سلام دوستان عزیز
امروز در خدمت شما هستیم با مصاحبه با رتبه 1342 منطقه 3 ریاضی کنکور 98، سرکار خانم anita_ygh . امیدوارم اینجا فضایی باشه که بشه نظراتمون رو با هر رتبه، لِوِل و سطحی به اشتراک بذاریم.لینک تاپیک نظرات درباره این مصاحبه ( سوالات و صحبت هاتون رو میتونید اینجا به اشتراک بذارید)
کارنامۀ ایشون:
به معنی سوال و به معنی جواب سوال هست
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل
-
لطفا خودتون رو معرفی کنید.
آنیتا یعقوب وندساکن کجا هستید؟
بخش هفت تپه از شهرستان شوش از استان خوزستانچه رتبه ای در کنکور سراسری 98 کسب کردید؟
1342 منطقه 3سال اولتون هست که کنکور دادید؟
بله سال اولم هست و کنکور نظام جدید ریاضی و فیزیک دادماز سختی / یا شایدم آسونی های کنکور برامون بگید
خب من توی سال کنکور سختی های زیادی رو پشت سر گذاشتم که منشاءشون خود کنکور نبود و همیشه باهاشون سروکار داشتم، اما خب خود سال کنکور هم بیشتر به چشم اومدن و هم چند برابر شدن. هیچ تجربه ای از کنکور نداشتم و اصلا نمیدونستم کنکوری کار کردن چی هست.
حالا فضای مسموم کنکوری که پیش میومد دیگه خودش واویلا و استرس هاش. مثلا تابستونم تو آشنایی با منابع و روش درس خوندن و ... کلا سوخت و مهر تا اواخر فروردینم هم به خاطر اهمال کاری و یه سری مشکلات دیگه خیلی بی نظم بود. کلا خیلی سال پر از چالش و سختی ای بود برام. خیلی هاش اینجا نمیگنجه، بچه هایی که احساس میکنن از وضعیت خوبی برخوردار نیستن بدونن تنها نیستن، کم نیستن کسایی که تو سال کنکور کلی مشکل براشون پیش میاد.از فضای مسموم کنکور گفتید. توصیتون به بچه ها چیه تا از این فضا دور بمونن؟ کنکور امسال هم حواشی زیادی داشت مثل تعویق کنکور و ....
توصیم به بچه ها اینه که بدونید، چه شما عضو کمپین های مختلف شید، چه نشید، چه دم در دفتر مدرسه تجمع کنید چه نکنید، چه به دوستاتون دروغ بگید از درس خوندنتون چه راست بگید، چه فیلم بازی کنید درس میخونید چه فیلم بازی نکنید، هیییییچ فرقی به حال شما نداره و فقط اینکارا وقت شمارو میسوزونه. هیچکدوم از این اتفاقا سر جلسه ی کنکور بالای سر شما نیست.هرچقدر که با کسی دوستین اینو باور داشته باشین سر جلسه کنکور خودتونید و دوتا دفترچه و یه پاسخنامه و مغزتون.
شاید شرایطتون ایده آل نباشه اما شما بجنگید. بعد از چند وقت هم همه اونایی ک خواستن سنگ بندازن جلو پاتون بیخیال میشن. عزت نفس داشته باشید و خودتونو دوست داشته باشید، موانع زیاده و ماهم با توجه به سنمون برای خیلیامون تقریبا اولین آزمون تعیین کننده ی آیندمونه که میدیم. خیلی بی تجربه ایم ،نذارید دوست و دشمنتونو شب کنکور تازه بشناسید، و به گفته امام عزیزمون دشمن ترین دشمنتون میتونید خودتون باشید. اگر میدونید الان گوشی بگیرین دستتون دیگه ول کردنش با خداس، اینکارو نکنیدکنکور نظام جدید چطور بود؟ آیا کنکور نظام قدیم رو بعد از جلسۀ کنکور دیدید؟ آیا مقایسه ای بین سطح سوالات 2 نظام انجام دادید؟
کنکور نظام جدید که خداروشکر خیلی خوب بود از نظر سطح سوالات و من یکم درصدام از محتاطی بیش از حد و کمی استرس بهم ریخت
ولی سوالات نظام قدیمو خیر نگاه نکردم اما با توجه به خبر هایی که بود متوجه شدم خیلی سوال مشترک داشتیم با قدیم.توی آزمون آزمایشی شرکت میکردید؟
خیرکِی با آلاء آشنا شدید؟ از چه طریقی؟
با آلاء پارسال تقریبا آبان یا آذر درست زمانش یادم نیست
از پست یکی از کانالای تلگرامی کنکوری آشنا شدم
ماهبرنامه های امسال آلاء رو چطوری میدیدید برای نظام جدیدی ها.اگر انتقادی / پیشنهادی هست، خوشحال میشیم بشنویم
برنامه های آلاء عالی بود، از شیمی آقای صنیعی تهرانیو عربی آقای ناصح زاده که مستمر استفاده میکردم. از فیزیک آقای کارزانیان زمانی که غیبت میکردم. و اما با وجود ماه بودن آلاء انتقادم به نبود هندسه و گسسته برای کنکور بود که خداروشکر امسال شروع شده برای کنکوری های 99. البته اینم بگم درصدام توی کنکور به دلایلی به هم ریخت واقعا انتظار عربی بالای 70 داشتم از خودم و فیلمای آقای ناصح زاده رو کامل دیده بودم و در منزل به خوبی تست میزدم، اما خب متاسفانه یه هم ریخت.مثل اینکه تو انجمن هم فعالیتی نداشتید. نظری / انتقادی دربارۀ انجمن ندارید؟
خیر تو انجمن زیاد فعالیتی نداشتم چون من خیلی دیر به شکل جدی برای کنکور شروع کردم، همش دوماه آخر خوندم و وقتی نداشتم برای انجمن اما به نظرم خوب بود، از قسمت مصاحبش خیلی استفاده میکردم با اینکه تعداد مصاحبه هاش کم بود من هرکدوم رو چند بار خوندم و انرژی گرفتم.برای کسانی که هنوز شروع به مطالعه نکردن چه پیشنهادی دارید؟
ببینید به طور کلی از نظر بنده، هیچوقت برا شروع دیر نیست اما هچوقت زودم نیست. توصیم اینه هرچه سریعتر شروع کنن، اگر هزینه شو دارن مشاور مناسب بگیرن و کااااملا بهش اعتماد کنند و دیگه دنبال حاشیه نرن. و همونجور که قبلا گفتم آگاهانه حواسشون به زمان و مسیر باشه، نسوزونن زمان رو که چیزی جز حسرت براشون نمیذاره.
ناامید نباشید، خودتونو ببخشین. با خودتون صلح کنید و اصلا کاری به کسی نداشته باشید. فقط بخونید. شاید الان درس یک سال دهم باشید و شروع کردید ولی تو یه ماه حتی میشه کلشو تموم کرد (سال دهم رو)، ناامید نباشید به این فکر نکنید بقیه چقدر جلو هستن، کار خودتونو با توکل به خدا انجام بدید، اونایی که جلو هستن بالاخره یه روزی صفر بودن.بزودی، ادامۀ مصاحبه در پست بعدی...
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل -
از روش برنامه ریزی درسیتون بگید. روش خاصی داشتید؟ اگه داشتید، نقاط قوت و ضعف اش چی بود؟
خب من با توجه به اینکه دیر به طور جدی شروع کردم دیگه "از ساعت کم به زیاد" و این حرف ها که خسته نشیم رو کلا ول کردم و از صفر ساعتِ روز قبل خودمو به 12 ساعت فرداش رسوندم، اما روز های مدرسه که زمان زیادی نداشتم باز همون 6 - 7 ساعت میتونستم بخونم.
با توجه به اینکه کلی وقت گذشته بود و منم کلی آزمون خطا کرده بودم و کلی تحقیق، دیگه دستم اومده بود باید چیکار کنم. من خورد خورد درس میخوندم و از این تریبون میخوام استفاده کنم تا روش برنامه ریزیم رو کامل شرح بدم. ببینید خیلی از بچه ها اصصصصصلا هیچ اطلاعی ندارن که باید چیکار کنند کلا، اول برنامه ریزی رو میگم بعد روش خوندن هر درس تو باکس خودش.اول اینکه برنامه ریزی باید منطقی باشه و بر اساس نقطه ضعف های خود آدم، یکی حفطیاتش خوبه یکی حلیات یکی قبلا تخصصی خونده عمومیش صفره یکی کلا شروع صفره.
بر این اساس زمان، روز رو باید بین عمومی و تخصصی تقسیم کرد که حالا عامیانش و عمومیش اینه که تخصصی و عمومی به شکل 70 به 30 تقسیم بشه. اما بازم میگم بستگی به خود فرد داره. البته لازم به ذکره که اگر کسی از درسی متنفره دقیییقا همین الان وقتشه که روش کار کنه و سعی کنه باهاش ارتباط برقرار کنه. تنها راهش اینه سعی کنی دوسش داشته باشی و اصلا به این فکر نکنی ازش متنفری و سعی کنی مثل درسی که خیلی دوسش داری خودت رو به دریای مفاهیمش بسپری تا تنفر یادت بره و بدون که تو بالاخره باید اینو بخونی. (دقیقا مثل اشتباه من که زبان رو کلا گذاشتم کنار با اینکه حالت عادی در حد 20 - 30 درصد بودم)روش چینش درس ها توی برنامه ی روزانتون باید اینجوری باشه که حداکثر همه درسای مورد نظری که دارید مطالعه میکنید بیشتر از 2 روز طول نکشه و حداکثر تو 2 روز از همشون خونده باشید. بیشتر از دو سه روز نباید بین جلسه اول و دوم یه درس فاصله بیوفته (سم مطالعه دقیقا فاصله هست، گند میزنه به مطالعه و زحماتتون). درس ها رو خورد کنید، کیلویی برنامه نریزید، مثلا روزی 5 تست قرابت، یک سومه درسنامه تشبیه، 20 لغت زبان. درسای موضوعی خوراکِ خورد برنامه ریختنه، مثل ادبیات و عربی و زبان.
و بزرگترین پیشنهادم اینه، حتی اگر اگر از صبح درس خوندن متنفرید صبح حتما پاشید. حتی اگر خوابتون میبره، همون لحظه که کسل هستید چشاتون داره میره با خودت بگو اگر الان خوابیدم تا فردای کنکور خوابم. دلسوز خودتون باشید، این کسلیه صبح هم یکی دو هفته بیشتر طول نمیکشه بعد کامل عادت می کنید. درسای سنگین و تخصصی رو معمولا صبح بذارید. الان یه نمونه از گزارش کارم رو پیدا میکنم براتون تایپ میکنم. البته من تو برنامه یه روزم از همه درسا میخوندم، چون باید حجیم کار میکردم که برسم.نمونه ای از گزارش کار
حسابان 1 ساعت و 30 دقیقه: 20 صفحه به همراه تست
شیمی 1 ساعت و 15 دقیقه:نصف درسنامه فصل 3 شیمی دوازدهم به همراه تست آموزشی
فیزیک 1 ساعت و 10 دقیقه :اتمام درسنامه فصل 4 یازدهم به همراه تست آموزشی
هندسه 1 ساعت و 45 دقیقه: تست فصل 3 یازدهم
آمار و احتمال 1 ساعت :تست فصل 3
دینی 1 ساعت و 30 دقیقه : درس 3 یازدهم کامل درسنامه با تست آموزشی
آرایه فارسی 20 دقیقه
1 ساعت لغت فارسی ، 4 صفحه
45 دقیقه معنی و مفهوم درس 12 و 14 فارسی یازدهم
10 دقیقه جدول تناوبی
عربی 1 ساعت و 50 دقیقه : درس 5 و 6 دهم مرور قواعد
20 دقیقه مفهوم عربی (جملات سخت که ترجمه و معناش متفاوته)
10 دقیقه تاریخ ادبیات
5 دقیقه گروه عاملی شیمی
12 : 50 جمع ساعتخورد و کامل درس میخوندم.
حالا روش خوندن درس ها:
بچه ها تو درسای عمومی و تخصصی حتما باید بعد درسنامه مقداری تست آموزشی بزنید که این تست ها فقط آموزشیه و پاسخنامش کامل خونده میشه و برای جا افتادن مطلبه حالا یه 10 - 15 تا. حتما اون تست های لا به لای درسنامه ها رو جدی بگیرید، اونا رو حتما حل کنید.
از مثال ها و سوالات و درسنامه ی کتاب های درسی و تست های بر اساس کتاب درسی اصلا غافل نباشید. الگوی تمام تستای کنکورشونه. تستای کنکور سالای پیش خیلی مهمه و هر کدوم باید 3 - 4 بار حداقل حل شه. تست اصلیه هر درس رو بذارید فردای اون روز که مطالعه کردید و تست آموزشی زدید.از تست پوششی غافل نشید، به این صورت که هر روز 10 تست، 15 تست، هر چقدر که میتونید تست قدیمی از مباحث قبل بزنید. این جلوگیری میکنه از فراموشی درس و دیگه نمیخواد بشینید یه درس رو برای مرور دوباره از صفر بخونید و حرص بخورید که فراموشتون شده. تست پوششی شاید حس کنید وقت گیره ولی وقتی به دوران جمعبندی برسید خودتون رو سرزنش نمی کنید.
ادامۀ مصاحبه، بزودی...
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @خیرین-کوچک-دریا-دل @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
-
خیلی مختصر منابعتون برای درس ها رو بگید.
درس خواندن عادی :
دینی: میکرو جامع گاج (طلایی نه) برای جمعبندی: مولتی ویتامین دینی، واااااقعا عالی بود.
ادبیات: تست جامع خیلی سبز رو گرفتم که اصلا استفاده نکردم ولی از جمعبندی مهروماه استفاده کردم (در یک کتاب ادبیات رو مبحثی توضیح داده بود)
زبان: مبتکران اناری رو گرفتم اما جامع خیلی سبز آقای کیاسالار یا میکرو گاج جامع رو پیشنهاد میکنم
عربی: در طول سه سال سیر تا پیاز داشتم اما آنچنان استفاده ای نکردم تا اینکه با آقای ناصح زاده، کتاب جمعبندی عربی خیلی سبز و فیلماشون شروع کردم و راضی بودم.و اما تخصصی ها
فیزیک: برای هر سه سال سیر تا پیاز گاج استفاده کردم و عالی بود برای جمعبندی از خیلی سبز.
ریاضیات: (گسسته و آمار و احتمال و حسابان و هندسه): هیچی به اندازه خط ویژه گاج به دردم نخورد البته تو سال های پایه برای حسابان از سیر تا پیاز استفاده میکردم عالی بود
شیمی: برای هرسه پایه میکرو گاج که بینظیییییره، برای جمعبندی از سیب مهروماه که عالی بود
و در پایان، من دانش آموزی بودم که بهترین و مهمترین منابعم کتاب درسی و دبیر و مدرسه بود. من 6 ساعت مدرسه رو به مفید ترین شکل ممکن استفاده میکردم. سر کلاس همش پای تخته بودم و همش دررررگیر درس، حیف بود ما 6 ساعت مدرسه باشیم اما بخوایم اون درس رو بازم توی خونه بخونیم. وقتی که میرسیدم خونه هیچ مشکلی تو درس ها نداشتم برای اینکه من خودم همشون رو پای تخته حل کردم و فقط تو خونه یه نگاه برام کافی بود اونم گاهی... کتابام سیاه بود از نکات دبیر، البته فقط سال آخر متاسفانه.
بچه ها مدرسه جای درس خوندنه، نه چرت زدن، از مدرسه برای درس خوندن استفاده کنید، دلسوز زمان و خودتون باشیددرباره جمع بندی نکته ای هست که بخواید بگید؟
به به زدید تو خال. جمع بندی دو روش داره یکی زیگوراتی که برای بچه های عالی و تراز بالای 7 هزاره و یکی روش شناور که برای بچه های معمولیه، اینم بگم حتی امکان داره یکی تو شناور نتیجه خیلی بهتری از زیگوراتی بگیره، سوءتفاهم پیش نیاد.
این شناور مخصوصا برای بچه های شروع صفر و دو سه ماه آخر عالیه. من خودم این استفاده کردم، اینجوریه که شما یکی دو هفته در آغاز مطالعه و تست انجام میدی و بعد یه آزمون جامع با وقت باز حل میکنیبعد میشینی خوشگل تحیلیش میکنی و یه برگه میذاری و سه تا ستون میکشی:
ستون های:
کم تسلطی: کمی بلدید اما به جواب اخر نرسیدید، یکی دوتاش رو حل کردید از این مبحث ولی سومی رو نتونستید جواب بدید، قبلا خوندید ولی مثل ابره تو مغزتون ولی کامل یادتون نرفته.
تسلط: کاملا مسلط هستید و هر سوالی بدن جواب میدید و 100 درصد بلدید
نخوانده : صفر صفرید تو این مباحث
خب با این دسته بندی یه بازه ی 3 - 4 روزه از هر درس کم تسلط یکی انتخاب میشه که خونده بشه. بعد از 3 - 4 روز یه آزمون دیگه میدید (اینجوری هم تسلطه با آزمون تسلط باقی میمونه). اگر کم تسلطیه به تسلط رسید که هیچ ادامه میدید تا کم تسلطی ها همه تسلط بشه و کم کم نخوانده ها رو وارد میکنید. اما اگر کم تسلطیه تسلط نشد دوباره میخونیدش تا راه بیوفتید. اولویت هم از کم تسلطیاییه که نیاز به خوندن کمتری برای تسلط دارن و راحت تر راه میفتن.اما زیگوراتی اینجوریه که هر 2 - 3 روز یه درس رو کامل جمع میکنن و هی آزمون جامع میدین. برای آزمون جامع هم از دور دنیا در 4 ساعت گاج میتونید استفاده کنید. آهان اینم بگم، بچه ها این آزمون های جامع سنجش رو حتتتتتما گیر بیارید، حتی از زیر سنگم که شده، مخصوصاً آزمون آخرش، کپی پیست کنکوره، این نصیحت رو جدی بگیرید.
نکته ای هست در رابطه با سرجلسه کنکور؟ مثل کنترل استرس یا...؟
بله خیییییلی، بچه ها هر کاری که قراره سر جلسه کنکور انجام بدید تو آزمون جامع هاتون تو خونه انجام بدید. از پوشش گرفته تا خوراکیتون، رو برگه خیمه نزنید تا اکسیژن خوب به مغزتون برسه تا کسل نشین. هرجا احساس خستگی کردید یه خوراکی بخورید آبی بخورید و دستاتون رو به عقب و پاهاتون رو به جلو بلند کنید و منقبض کنید مثل زمان هایی که از خواب بیدار میشید و میخواین بدنتون باز شه و در این حین نفسای عمممیق بکشید، جوری که احساس کنید اکسیژن همه وجودتون رو گرفته، بعد ادامه بدید.اگر سردردی هستید مثل من یه قرص مسکن غیر خواب آور که قبلا با آزمون ها هم تستش کردید با خودتون ببرید تا احساس کردید سر درد دارید بخورید. من ژلوفن و استامینوفن کدئین بردم. سعی کنید عاقلانه استراستونو کنترل کنید چون به آزمون ضربه میزنه. از خرداد یا اردیبهشت آزمون ها رو شروع کنید که قشنگ فضا براتون عادی باشه حتی اگر حوزتون رو میشناسید همون اطراف حتی تو پارک حل کنید
هر وقت استرس داشتید تو روز های آخر همه چیز رو با چشم های بسته انجام بدید، چشاتون رو ببندید با خودتون بگید فلان و فلان و فلان میذارم تو کیفم سوار ماشین میشم تو راه به هیچی فکر نمیکنم میرم حوزه اگر دستشویی داشتم حتما قبلش میرم. (وسط آزمون هم اجازه میدن اما شما قبلش برید)، میشینم دفترچه عمومی رو میگیریم از فلان درس شروع میکنم ... .
همشو مثل یه فیلم هرشب با چشای بسته انجام بدید. اونجا که میرید انگار چند بار انجامش دادید و خییییلی استرسو کم میکنه، انگار همه چیز تحت کنترلتونه. همه چیز رو چک کنید که یه وقت هول نشید اونجا استرس بگیرید و آدرنالین ترشح بشه که شرایطتون رو بهم میریزه.
سعی کنید با هر ناملایماتی کنترل شده و عاقلانه برخورد کنید، به ساعت و باطری، پاک کن، مداد نرم، دستمال پارچه ای و .... دقت کنیدحرفی، سخنی برای آلاء دارید بزنید؟
خیییییلی ازش ممنونم، من امکان کلاس کنکور رفتن نداشتم، ولی برام سنگ تموم گذاشت. برای اولین بار این حس رو داشتم که خدایا رو زمینت یکی هست که از ته دلش داره برامون بی هیچ درآمدی با استاد هایی که همه آرزوی کلاساش رو دارن محتوا تولید میکنه. به هر کی میرسیدم سایت رو معرفی میکنم، همیشه معرف و دعا گوتون هستم، خدا اجرتون بده ماهو اگر حرفی دارید که جای اون توی سوالات من نبود الان وقتشه
بچه ها هیچوقت نا امید نشید، من توی سال دهم نوبت اول معدل 15 و نوبت دوم معدل 16 داشتم هیچوقت به اون اندازه تو زندگیم از سمت مدرسه تحقیر نشده بودم و احساس خفگی نمیکردم. یادمه میگفتن چرا انقدر نمراتت پایینه معدل کلاس میاد پایین و بقیه بخاطر تو حرف میخورن، حتی برای کنکورم خیلی دیر شروع کردم و همش 2 - 3 ماه خوندم. اگر شرایط براتون به افتضاح ترین شکل ممکنه و اعتماد به نفس ندارید؛ تغییرش بدید. تو باطلاقش فرو نرید، خودتون خودتون رو بالا بکشید و به خودتون تکیه کنید. مطمئن باشید شما میتونید یه روزی شاگرد اول باشید و بهترین رتبه رو کسب کنید اما دنبال رقابت با بقیه نباشید و فقط با خودتون رقابت کنید
نفر اول دل خودتون بشید همون چیزی که همیشه رویاش رو داشتید، اینجوری با آرامش به هدفتون میرسید، اما رقابت با بقیه دریاش تلاطم زیاد داره.
یا علی بگید و شروع کنید و بیشتر منتظر مثال های تحول صفر تا صد نباشید.ممنون از وقتی که گذاشتید برای مصاحبه
انجام وطیفه بودپایان مصاحبه