Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
سلام. در روش مالش امکان خنثی شدن یک جسم باردار وجود داره؟ برای مثال، دو تا جسم که قبلاً باردار شدن و بارهاشون هم ناهمنام هستن رو مالش میدیم و اون مقدار الکترونی که از سطح یک جسم کنده میشه و منتقل میشه به جسم دیگه، بیاد و مقدار اون بار های مثبت جسمی که الکترون گرفته رو جبران کنه و در نهایت مجموع جبری بار های الکتریکی بشه صفر.
@یازدهم @دوازدهم @ریاضیا @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
-
سلام
این تست هایی که استاد حل میکنن در مبحث نوسان بصورت جزوه توی سایت هست یا باید خودمون بنویسیم؟
متشکرم -
سلام خدمت دوستان و آلایی های عزیز. خسته نباشید . سوالی داشتم خدمتتون!
من تو خوندن فیزیک و زیست مشکل دارم . ممنون میشم یه نفر به صورت کامل منو راهنمایی کنه! اینکه مثلاض چطور فیزیکو بخونم ، چه وقع بخونم بهتره و چطوری تست بزنم ! فصلی یا مبحثی! یا بین خوندن و تست زدن چقدر فاصله باشه ! بلافاصله بعد از خوندن تست باید زد!؟؟
مرســـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــی -
سلام خدمت همه دوستان گل
-
kazem سلام قطعا برای درسی مثل فیزیک بایستی بعد از خوندن ، درسنامه تست زد ، حالا خودتون میتونید تست ها رو گلچین کنید مثلا اون روزی که درسنامه رو خوندید تست های ضریب فردش رو بزنید تا خودتون رو بسنجید و تست های ضریب زوج رو میتونید نگه دارید برای نزدیک آزمون هفتگیتون یا در طول برنامه هفتگی بزنید
-
@parastu23 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sahba در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
این تست هایی که استاد حل میکنن در مبحث نوسان بصورت جزوه توی سایت هست یا باید خودمون بنویسیم؟
متشکرمخودتون بنویسید.جزوه ندارد
نه خیر سلام استاد سوال های نوسان رو توی تلگرام شون قرار دادند
-
mehdi7899 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
دوستان تو دینامیک میتونم رو اقای طلوعی حساب کنم واسه ازمون پیش 1 که تقریبا یه ماه دیگه دارم؟(منظورم اینه تا اون موقع دینامیک تدریس میشه؟ ) یا برم اروم اروم برم از ویدیو ها پارسال نگا کنم؟
اگر برسه به ازمون ارره میتونی حساب کنی
-
سلام دوستان ...
لطف میکنید بگید زمان پایان این دوره کی هست ؟؟؟ممنون میشم ...
باتشکر از دوست پاسخگو... -
سلام طرح درس استاد به چه صورته؟
-
sahba در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام
متشکرممن از آقا سهراب تو تلگرام پرسیدم، گفتند میذاریم الان یه سری مشکلات خفن دارن و مگرنه یادشون هست
بچه ها فکر کنم شوخی شوخی جدی شده ها! احتمالا خبرهایی هست اول اون پیام آقای امینی ریاضی و حالا هم دو روزه آلاء فیلم جدید نذاشته نشون میده به اتفاقی افتاده!!!
-
sadegh1993 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
sadegh1993 در فیزیک دکتر طلوعی صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
درسنامه ی استاد بییشتر روی تکنیک و روش های سریع هستش اما جایی هم لازم باشه تشریحی و مفهومی کامل تدریسس کردن
-
[Forwarded from آموزش مجازی آلاء (Alaa SanatiSharif)]
#تدریس #فیزیک جلسه 50 - نوسان قسمت آخر
آقای #طلوعی
#ریاضی #تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/11/26/5650
@alaa_sanatisharif
-
️عزيزان فردا موج مياد رو كانال
اینم پیام اقای طلوعی توی کانالشون
-
دوستان ترو خدا کامل جواب بدید
قضیه مشکل مالی واینا چیه؟