گزینه دو یا قلمچی
-
@sepehr79 هزینه قلم چی چنده؟
-
@sepehr79 هزینه قلم چی چنده؟
@reza-m1999 اگه اشتباه نکنم 1میلیون و 600 تومان
-
@Mobham قلم چی
-
@Mobham قلم چی
-
سلام ^^
قطعا قلم چی. درسته پولش بیشتره ولی برنامه و جامعه آماری بهتری داره. بعد از اون هم گاجه. و بعد از اون هم گزینه 2. در آخر هم سنجش! -
-
-
-
من پارسال قلم چی شرکت کرده بودم سوالاش از سطح کتاب و سطح کنکور بالاتر بود سوالاشم مشابه کنکور نبود جوری بود که من همیشه سعی میکردم سطح بالاتر از کتابو کار کنم نه کتابو برای همین نمیتونستم سوالای مشابه کنکورو حل کنم فقط دنبال این بود که ترازم توی قلم چی بالابره که بعد از کلی خوندن تازه ترازم میشد 6000 و کلا از زندگی ناامید میشدم ولی امسال چنتا از ازمون های چزینه دو که برای سال قبل بود رو دانلود کردم و حل کردم واقعا میشه گفت سوالاش به کنکور شبیهه گول تبلیغات رو نخورید
-
سلام.ببینید هدف از آزمون آزمایشی صرفا سنجش شما نسبت به بقیه رقبای کنکوریه،من هر دورو شرکت کردم و متاسفانه خیلی درگیر این بهتره یا اون شدم،اگه همه میگن قلم چی سخته برای همه سخته و اگه میگن گزینه دو شبیه کنکوره برای همه همین طوره پس شرایط یکسانه اما مزیت برتر و مهم قلم چی نسبت به گزینه دو جامعه ی بالای آماری اونه که میتونه تورو نسبت به تعداد بیشتری از رقبا بسنجه علی الخصوص رتبه های برتر که اکثرا در قلم چی هستن