نظرتون راجب ازمون گاج چیه
-
Moh 7222 راضی این؟
گاج بهتره یا قلم چی؟
من شنیدم ک میگن گاج چون جامع اماریش کمه ادمو درطول سال از خودت راضی نگه میداره
و نمیتونی متوجه شی وضعیتت چطوره
رتبه اخرین ازمون گاج با کنکور فرقش زمین تا اسمونه
درسته این حرف؟@Mobham شرط درصد درسی که میزنی ...ن رتبه
-
@Mobham شرط درصد درسی که میزنی ...ن رتبه
-
@Mobham منظورشون اینه ک درصدی ک توی درسی میزنی مهمه توی آزمون.
ن اینکه ترازت چندئو رتبئو این حرفا.. -
@rhilda سلام من خودم دانش آموز گاج هستم...از ازمونا راضیم و 5 مهر آخرین ازمون جمعبندی دهم و یازدهم هست که میشه آخرین ازمون تابستون (تمامی مباحث یازدهم )و اولین ازمون مهرماه...بودجه بندی تمامی پایه ها داخل کانال هست...@gajmashhad1
سوال دیگه ای بود در خدمتمMoh 7222 ممنون
واقعا خوب بودهمه برنامه ها هم بود. موفق باشی همیشه
-
Flight فلایت عزیز
نتم قطع بود دیروز کلا گاج تحقیق کردم ازمون حتما برو حالا ک موندی باید روت بشه لازمه واقعا اگه همین ی موضوع باعث شه قبول نشی سال بعد چی ؟ پس رو در بایستی رو بزار کنار و ثبت نام کن از دوستم سوال کردم دوستم گاج میرفت پزشکی قبول شده خودشم خیلی خونده ولی از گاج واقعا راضی بوده از چند نفر پرسیدم
-
Moh 7222 راضی این؟
گاج بهتره یا قلم چی؟
من شنیدم ک میگن گاج چون جامع اماریش کمه ادمو درطول سال از خودت راضی نگه میداره
و نمیتونی متوجه شی وضعیتت چطوره
رتبه اخرین ازمون گاج با کنکور فرقش زمین تا اسمونه
درسته این حرف؟@Mobham سلام...اره من از تمامی خدمات گاج اعم از اساتید،پشتیبان،مشاورم جناب خدیوی و...راضیم...باتوجه به اینکه من مدرسه کنکور گاج ثبت نام کردم و جزو دانش اموزای اختصاصی یا به قول مشاورمون VIPاونها محسوب میشم،خیلی خوب .و پرقدرت دارن کار میکنن.
راستشو بخاین من دوره اول متوسطه رو قلم چی میرفتم...سطح سوالات ازمونا واقعا خوب بود اما پیگیری پشتیبان و کلاسا رو من راضی نبودم...
اگر میخواین تو جامع آماری بزرگی مثلا مثه کنکور،سنجیده بشین میتونین از آزمونای گزینه دو استفاده کنین...چندین جامعه آماری داره(1-جامع اماری گزینه دو 2-بین شرکت کننده های ازمون که مدرسه خودتون هستن 3-کنکور سال گذشته و...) علاوه بر جامعه اماری بزرگی که داره رشته ها و دانشگاه های قبولی با رتبه ای که تخمین میزنه رو بهتون میگه...رفع اشکال هوشمند داره تو پنل کاربریتون و کلی چیزای دیگ...سطح سوالات هم کمی بالاتر از گاج هست...
اما میتونین گاج ثبت نام کنین و بعد درصدهایی که تو ازمون کسب کردین رو تو هرسایتی تخمین رتبه بزنید و ببین چه رتبه ای توکنکور سال قبل میاوردین.
بازم سوالی بود در خدمتم -
Moh 7222 ممنون
-
کسی شرکت میکنه؟
ممنون بابت راهنماییتون@rhilda
من پارسال شرکت داشتم سطح سوالای خوبی داره و برای شروع خوبه ولی جامعه اماری پایینی داره امسال من گزینه دو میرم و راضیم. -
Flight فلایت عزیز
نتم قطع بود دیروز کلا گاج تحقیق کردم ازمون حتما برو حالا ک موندی باید روت بشه لازمه واقعا اگه همین ی موضوع باعث شه قبول نشی سال بعد چی ؟ پس رو در بایستی رو بزار کنار و ثبت نام کن از دوستم سوال کردم دوستم گاج میرفت پزشکی قبول شده خودشم خیلی خونده ولی از گاج واقعا راضی بوده از چند نفر پرسیدم
@rhilda در نظرتون راجب ازمون گاج چیه گفته است:
Flight فلایت عزیز
چشم..
مرسی هیلداجونم
حالاببینم چ میشه..
=]] -
@rhilda در نظرتون راجب ازمون گاج چیه گفته است:
Flight فلایت عزیز
چشم..
مرسی هیلداجونم
حالاببینم چ میشه..
=]]Flight منم میرم
-
@Mobham سلام...اره من از تمامی خدمات گاج اعم از اساتید،پشتیبان،مشاورم جناب خدیوی و...راضیم...باتوجه به اینکه من مدرسه کنکور گاج ثبت نام کردم و جزو دانش اموزای اختصاصی یا به قول مشاورمون VIPاونها محسوب میشم،خیلی خوب .و پرقدرت دارن کار میکنن.
راستشو بخاین من دوره اول متوسطه رو قلم چی میرفتم...سطح سوالات ازمونا واقعا خوب بود اما پیگیری پشتیبان و کلاسا رو من راضی نبودم...
اگر میخواین تو جامع آماری بزرگی مثلا مثه کنکور،سنجیده بشین میتونین از آزمونای گزینه دو استفاده کنین...چندین جامعه آماری داره(1-جامع اماری گزینه دو 2-بین شرکت کننده های ازمون که مدرسه خودتون هستن 3-کنکور سال گذشته و...) علاوه بر جامعه اماری بزرگی که داره رشته ها و دانشگاه های قبولی با رتبه ای که تخمین میزنه رو بهتون میگه...رفع اشکال هوشمند داره تو پنل کاربریتون و کلی چیزای دیگ...سطح سوالات هم کمی بالاتر از گاج هست...
اما میتونین گاج ثبت نام کنین و بعد درصدهایی که تو ازمون کسب کردین رو تو هرسایتی تخمین رتبه بزنید و ببین چه رتبه ای توکنکور سال قبل میاوردین.
بازم سوالی بود در خدمتم -
Moh 7222 سلام
مچکرم ک واسم وقت گذاشتی
خب یعنی درصداش درسته و ربطی ب جامعه اماری نداره پس....
واسه من سوال مهمه
اینکه بتونم تو ازمون پیشرفتمو ببینم
و الکی اغراق شده
یا تقلب نباشه...@Mobham سلام
خواهش میشه...امیدوارم کمکی کرده باشم بهت...
اره درصداش درسته فقط جامعه اماری پایینی داره...من حتی یکی دوبار که به درصدام شک داشتم از طریق سایت کانون باتوجه به تعداد درست و غلط و نزده هام درصد گرفتم و یکی بودن...
نه از این بابت خیالت راحت باشه درصدا درسته و میتونی متوجه پیشرفتت بشی -
Moh 7222 ممنون