طرح حکمت قلمچی
-
فاطمه سنج
آها..
من شنیدم اگ بااین کارت ثبت نام کنی هم تخفیف میخوره
واینکه ماهانه ازحقوق طرف وکارتش کم میشه
متاسفانه ماازین کارتانداریم.. -
Flight منم ندارم ولی میخاستم ببینم اگه باکارت کسی دگ ازسایت ثبت نام کنم متوجه میشن؟کد بهت میدن بری ثبت نام کنی اونجا فامیلی طرف درنمیاد ینی؟
-
سلام بچه هاشنیدم باکارت حکمت کسی دگه بعضیاانگارثبت نام کردن؟تاحالاکسی ازشماهاکرده؟متوجه نمیشن؟
-
ولی به احتمال قوی بفهمن
الکی که نیس این همه تخفیف بدن بعد ندونن کی با کارت کی تخفیف گرفته! -
سلام بچه هاشنیدم باکارت حکمت کسی دگه بعضیاانگارثبت نام کردن؟تاحالاکسی ازشماهاکرده؟متوجه نمیشن؟
فاطمه سنج من پارسال با حکمت کارت داییم ثبت نام کردم از اذر ماهه شد ۳۱۴ هزار تومن ... ماهانه در حدود ۵۰ فک کنم کم میکنن از کارت ... موقع ثبت نام هم (از طریق خود سایت طرح حکمت ) نیاز به شماره پرسنلی و کد ملی و شماره حکمت کارت طرف هست ... بعد ثبت نام از اطلاعات که کد رهگیری دارهه پرینت میگیری به همراه عکس و فتوکپی شناسنامه و کارنامه و مدرک دیپلم میبری نمایندگی قسمتی که ثبت نام طرح حکمت هست ... نمایندگی اهواز که رفتم مدارک تحویل دادم کسیم نپرسید چه نسبتی با اون پرسنل دارم !
فقط اون برگه که کد و رسید پرداخت دارهه رو میخوان -
فاطمه سنج من پارسال با حکمت کارت داییم ثبت نام کردم از اذر ماهه شد ۳۱۴ هزار تومن ... ماهانه در حدود ۵۰ فک کنم کم میکنن از کارت ... موقع ثبت نام هم (از طریق خود سایت طرح حکمت ) نیاز به شماره پرسنلی و کد ملی و شماره حکمت کارت طرف هست ... بعد ثبت نام از اطلاعات که کد رهگیری دارهه پرینت میگیری به همراه عکس و فتوکپی شناسنامه و کارنامه و مدرک دیپلم میبری نمایندگی قسمتی که ثبت نام طرح حکمت هست ... نمایندگی اهواز که رفتم مدارک تحویل دادم کسیم نپرسید چه نسبتی با اون پرسنل دارم !
فقط اون برگه که کد و رسید پرداخت دارهه رو میخوان -
Elimoon سلام عزیزم چ خوب منم اهوازیم ینی برم مشکلی پیش نمیاد؟همون شعبه قلمچی ک نزدیک نادری هس رفتی؟
-