IMG_20241101_152035.jpg
سلام. من یک موضوعی رو خوب متوجه نمیشم. قسمت اول که داره نحوه اصلاح چشم یک فرد نزدیک بین رو نشون میده، میگه باید از عدسی واگرا استفاده کنیم. بعد داخل شکل نشون داده شده که پرتوهای موازی نور پس از برخورد به عدسی مقعر، واگرا میشن و هنگام عبور از عدسی چشم که محدب هست، به جای همگرا شدن، میزان تقعرشون بیشتر میشه (این قسمت رو با فلش مشخص کردم) و در نهایت، زمان تمرکز روی شبکیه همگرایی اتفاق میوفته.
به طور مشابه همین اتفاق برای شکل پایین که چشم یک فرد دوربین رو نشون میده اتفاق میوفته اما با این تفاوت که پرتوهای موازی نور بعد از عبور از قرنیه که محدب هست، به جای همگرایی، واگرا می شوند.
IMG_20241031_110419.jpg
سلام. عدسی دو تا تحدب داره یکی تحدب جلویی و یکی تحدب پشتی که محدب تر از جلویی هست. زمانی که پرتوهای موازی نور به اولین تحدب برخورد میکنند، شکست نور انتقال میوفته و پرتو ها همگرا میشوند. حالا پس از برخورد به دومین تحدب، چه اتفاقی میوفته؟ لطفا شکلش رو رسم کنید.
@یازدهم @دوازدهم @تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء
a54f2bb4ee72f55d1910e2a61059a8b0.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
امیدوارم حال همتون خوب باشه💖
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
a511aace3e3229a285a9bdfec042761d.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
من مهشید حسن زاده آلاخونه هستم و یکی دیگه اون بیرون،اما چیزی که اینجا کافیه ازم بدونید؛دانشجوی سال سوم پرستاریم و زیست کنکور تدریس میکنم☺️
یه روزی مثل الان شما آلایی بودم و همینجا درس میخوندم.حالا هم که مدرس شدم؛اومدم اینجا تا نذرمو ادا کنم(یادمه زمان دانش آموزی ما آلا نذر حضرت زهرا(س) بود).
از صمیم قلبم امیدوارم این تاپیک و نکته هاش حسابی کمکتون کنه.🤗آخه آلا خونه ی ماست و مااینجا یه خونواده ایم.پس موفقیت تو،موفقیت منم هست.🤝😉
7359f0b618fd81d985f6ecbf4b44bc26.jpg
سلام آلاییون عزیزم!🤗
Screenshot_2024-10-27-18-29-59-865_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-27-18-30-13-527_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام وقتتون بخیر 🥰
ببخشید این سوال گفته مناسب نیستند الف و ب و د غلطه ولی گفته مورد ج درسته سوال غلطه یا جواب غلطه؟
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
IMG_20241024_123317.jpg
IMG_20241024_123458.jpg
سلام. در ماده سفید نخاع رشته های عصبی میلین دار مشاهده میشه که اجتماعی از رشته های عصبی میلین دار و فاقد جسم سلولی هست. حالا گزینه ۳ (جزء موارد درست هست) گفته همه یاخته های این بخش ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند. از طرفی تمام یاخته های هسته دار بدن ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو دارند ولی فقط در نورون ها این ژن بیان میشه. الان ماده سفید که رشته های عصبی فاقد جسم سلولی و درنتیجه فاقد هسته داره، چطوری میتونه ژن مربوط به تولید ناقل عصبی رو داشته باشه؟
@یازدهم @تجربیا @دانش-آموزان-آلاء
سلام عصر بخیر
ی سوال اینک دقیقا بطن چهارم مغز کجاست؟!
داخل فعالیت دیدم ک نوشته شیار بین نیمکره های مخچه رو برش میدیم بعدش درخت زندگی و بطن چهارم دیده میشه
پس ینی بطن چهارم وسط مخچه هس؟!
حالا اگ اونطوری باشه درخت زندگی تو بخش سفید مخچه هس دیگ
پس بطن چهارم هم تو بخش سفیده؟! هدایت جهشی و این حرفا داریم!؟
@تجربیا
@بچه-های-تجربی-کنکور-1402
۲۰۲۴۱۰۱۴_۱۳۱۱۴۶.jpg
سلام دوستان
تو پاسخنامه سوال ۴۰۲ گفته این مورد برای همانند سازی نیمه حفاظتی و غیر حفاظتی درسته ولی استاد من گفتن که این گزاره تو کنکور اومده و پاسخنامه سنجش تشکیل پیوند هیدروژنی بین نوکلئوتید های جدید و قدیمی رو فقط برای نیمه حفاظتی در نظر گرفته
برای کنکور که خب قطعا باید فقط نیمه حفاظتی رو در نظر میگیریم .
حالا اگه تو نهایی همچین چیزی داد کدوم مورد درسته ؟
همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء
-
مرسی دوستان ... لطف کردین
-
خیلی سبز خوبه ؟؟؟
-
danialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
خیلی سبز خوبه ؟؟؟
فیلمارو ببین بعد از گاج نقره ای شروع کنید که نسبت ب بقیه آسون تره .. من اینجوری یاد گرفتم!
-
تقدیم به عاشقان واقعی
یک روز آموزگار از دانشآموزانى که در کلاس بودند پرسید آیا مىتوانید راهى غیرتکرارى براى ابراز عشق، بیان کنید؟
برخى از دانشآموزان گفتند بعضیها عشقشان را با بخشیدن معنا مىکنند.
برخى «دادن گل و هدیه» و «حرفهاى دلنشین» را راه بیان عشق عنوان کردند. شمارى دیگر هم گفتند که «با هم بودن در تحمل رنجها و لذت بردن از خوشبختى» را راه بیان عشق مىدانند.
در آن بین، پسرى برخاست و پیش از این که شیوه دلخواه خود را براى ابراز عشق بیان کند، داستان کوتاهى تعریف کرد:
یک روز زن و شوهر جوانى که هر دو زیست شناس بودند طبق معمول براى تحقیق به جنگل رفتند. آنان وقتى به بالاى تپّه رسیدند درجا میخکوب شدند.
یک قلاده ببر بزرگ، جلوى زن و شوهر ایستاده و به آنان خیره شده بود. شوهر، تفنگ شکارى به همراه نداشت و دیگر راهى براى فرار نبود.
رنگ صورت زن و شوهر پریده بود و در مقابل ببر، جرأت کوچکترین حرکتى نداشتند. ببر، آرام به طرف آنان حرکت کرد. همان لحظه، مرد زیست شناس فریاد زنان فرار کرد و همسرش را تنها گذاشت. بلافاصله ببر به سمت شوهر دوید و چند دقیقه بعد ضجههاى مرد جوان به گوش زن
رسید. ببر رفت و زن زنده ماند.
داستان به اینجا که رسید دانشآموزان شروع کردند به محکوم کردن آن مرد.
راوى اما پرسید: آیا مىدانید آن مرد در لحظههاى آخر زندگىاش چه فریاد مىزد؟
بچهها حدس زدند حتما از همسرش معذرت خواسته که او را تنها گذاشته است!
راوى جواب داد: نه، آخرین حرف مرد این بود که «عزیزم، تو بهترین مونسم بودى. از پسرمان خوب مواظبت کن و به او بگو پدرت همیشه عاشقت بود».
قطرههاى بلورین اشک، صورت راوى را خیس کرده بود که ادامه داد: همه زیستشناسان مىدانند ببر فقط به کسى حمله مىکند که حرکتى انجام مىدهد و یا فرار مىکند. پدر من در آن لحظه وحشتناک، با فدا کردن جانش پیشمرگ مادرم شد و او را نجات داد. این صادقانهترین و بىریاترین راه پدرم براى بیان عشق خود به مادرم و من بود -
سلام ی سوال دارم این فیلم ها تا چه جلسه ای ادامه پیدا میکنه بعد ایا اقای رحیمی فصل 3و 4 پیش رو هم درس میدن ی ن
-
Dr.Saraaa دوست عزیز ، شما در وهلۀ اول باید به کتابت مسلط باشی و بعد از اون به فکر چیز های دیگه باشی ... ولی استاد رحیمی این کتاب رو بسیار عالی تدریس کردن ... و در کنار فیلم ها میتونی از کتاب های خیلی سبز و نشر الگو هم استفاده کنی ...
موفق باشی -
danialld2h در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
Dr.Saraaa دوست عزیز ، شما در وهلۀ اول باید به کتابت مسلط باشی و بعد از اون به فکر چیز های دیگه باشی ... ولی استاد رحیمی این کتاب رو بسیار عالی تدریس کردن ... و در کنار فیلم ها میتونی از کتاب های خیلی سبز و نشر الگو هم استفاده کنی ...
موفق باشیمن که سوال نپرسیدم :|
برای یادگرفتن ژنتیک فقط و فقط تمرین و حل تست مهمه!خوندن کتاب درسی دردی رو دوا نمیکنه برای ژنتیک -
خیلی عالی شروع شد ژنتیک جمعیت خودم ک تستارو زدم حال کردم .دمه شما گرم دبیر خوبم و آلا!!!!.در آخر اگ ممکنه جزوه ای ک تدریس میشه از مبحث ژنتیک رو قرار بدید ممنون میشیم
-
با سلام من همپنان منتظر قسمت های بعدی هستم ... اگر امکانش هست فیلم ها رو سریع تر قرار بدین ... باتشکر فراوان از الا ...
-
#تدریس #زیست - جلسه 85 (فصل 5 پیش قسمت 3)
آقای #رحیمی
#تجربیhttp://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/15/19/5652
@alaa_sanatisharif
-
خوب بچه ها دادگاه امروز هم ختم به خیر شد، بعضی ها می خوان جلوی آلاء رو بگیرن ولی به لطف خدا نتونستند.
به لطف خدا آلاء خدمات عمومی آموزش با بهترین کیفیته که صلواتی و 24 ساعته به عشق شما عزیزان داره کار می کنه، لطفا دو تا قول به ما بدید
یک. درستون رو خوب بخونید و با کارنامه های درخشانتون ما رو خوشحال کنید
دو. در آینده شما هم به همنوعان خودتون خدمت کنید -
ببخشید استاد در فصل هورمون ها قسمت ها اشاره می کنند که فقط هورمون های تیروئیدی قابلیت تراوش دارند چون کوچکند اما هورمون های مثل اپی نفرین که اندازه به مراتب کوچکتری از هورمون ها تیروئیدی دارند پس چرا نیمتونند تراوش کنند. اگر پاسخ این سوال رو میدونید ممنون میشم راهنمایی کنید
-
sohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
خوب بچه ها دادگاه امروز هم ختم به خیر شد، بعضی ها می خوان جلوی آلاء رو بگیرن ولی به لطف خدا نتونستند.
به لطف خدا آلاء خدمات عمومی آموزش با بهترین کیفیته که صلواتی و 24 ساعته به عشق شما عزیزان داره کار می کنه، لطفا دو تا قول به ما بدید
دو. در آینده شما هم به همنوعان خودتون خدمت کنیدآقا سهراب میگم شاهدی چیزی خواستیم الا ماشاالله هستیما!من خود میام!به گردن ما خیلی حق دارین
-
@Dr.Bernosi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
sohrab در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
دو. در آینده شما هم به همنوعان خودتون خدمت کنیدآقا سهراب میگم شاهدی چیزی خواستیم الا ماشاالله هستیما!من خود میام!به گردن ما خیلی حق دارین
ممنون حل شد تموم شد رفت خدا رو شکر!
-
@Dr.Bernosi در همایش زیست شناسی پوریا رحیمی اردوی مطالعاتی آموزشی فرات ( 94-95) | آلاء گفته است:
ممنون حل شد تموم شد رفت خدا رو شکر!
خداروشکر