-
اشنایی با فیزیک هسته ای؟
-
منم اینارو سال پیش خوندم:-
اصلا بهم نمیخوره کنکوری بوده باشم -
اشنایی با فیزیک هسته ای؟
@MaryaM-_-sh در نفوذ پذیری پرتو ها؛؛ شیمی 2 گفته است:
اشنایی با فیزیک هسته ای؟
نه والا در حد کتاب بلدم
-
اصلا بهم نمیخوره کنکوری بوده باشم -
اصلا بهم نمیخوره کنکوری بوده باشم@MaryaM-_-sh در نفوذ پذیری پرتو ها؛؛ شیمی 2 گفته است:
اصلا بهم نمیخوره کنکوری بوده باشماینا حالا اونقدم مهم نیس ولی خوبه که بدونی شاید تست اومد
-
@MaryaM-_-sh در نفوذ پذیری پرتو ها؛؛ شیمی 2 گفته است:
اصلا بهم نمیخوره کنکوری بوده باشماینا حالا اونقدم مهم نیس ولی خوبه که بدونی شاید تست اومد
-
@MaryaM-_-sh
توبازم پارسال خوندی..
من اصلا نخوندم
امسال بدبخ شدم
همرو باس ازبیخوبن شخم بزنم بخونم:///
ووای
Flight من امتحان پیش ک دادم کتاب بستم
هرروز جاتون خالی بهونه آوردم
واسه همین تغییر نظام دادم:-\ -
Flight من امتحان پیش ک دادم کتاب بستم
هرروز جاتون خالی بهونه آوردم
واسه همین تغییر نظام دادم:-\ -
@MaryaM-_-sh خداکریمه باو
ن جدیدو بترکون
نظام فرقی نداره..درهرصورت مهم خوندنه ک میخونی ایشالله دیگFlight خدا:-
چی بگم
ایشاا...شماهم بدرخشی کنکور:-) -
@MaryaM-_-sh خداکریمه باو
ن جدیدو بترکون
نظام فرقی نداره..درهرصورت مهم خوندنه ک میخونی ایشالله دیگFlight اره نظام فرق نداره
ولی عادت بد دیگم اینه کتابام باید قشنگ باشن
میدونی چی میگم
هیچ وقت خیلی سبز ریاضی رو نخوندم
چون از جلدش بدم میومد همچنین فاگو
خیلی خز بودن
اگع بتونم پاشم و راه برم حتما میخونم:-) -
Flight اره نظام فرق نداره
ولی عادت بد دیگم اینه کتابام باید قشنگ باشن
میدونی چی میگم
هیچ وقت خیلی سبز ریاضی رو نخوندم
چون از جلدش بدم میومد همچنین فاگو
خیلی خز بودن
اگع بتونم پاشم و راه برم حتما میخونم:-) -
@MaryaM-_-sh
این ادااصولا چیه دختر؟
چن ماه بخون بنداز اونور دیگه
مگ میخوای توشه ی آخرتت کنی ک اینقد وسواس بخرج میدی؟:///
ایشالله ک خیره
سلامتیتم بدست میاری...
Flight !
دقیقا
ممنونم ازشما -
یه چیزی بگم من در مورد قدرت نفوذ در اشتباه بودم دلیل اینکه نفوذ الفا<بتا<گاما هست اینه که اونی که باره بیشتری داره بیشتر با ماده برهمکنش میکنه و باعث میشه نفوذش کم بشه مثلا الفا +2 هست و بیشتر با ماده واکنش میده و باعث میشه که راحت رد نشه از ورقه کاغذ ولی بتا -1 هس و کمتر از الفا با ماده واکنش میده و همین باعث میشه راحت تر رد بشه ولی گاما که کلا بار نداره با ماده به راحتی واکنش نمیده پس خیلی راحت تر از اون 2تا نفوذ میکنه و رد میشه
در مورد انرژیشونم رفتم سایتای خارجی نوشته بود الفا>گاما>بتا پس قدرت نفوذ ربطی به انرژی نداره -
یه چیزی بگم من در مورد قدرت نفوذ در اشتباه بودم دلیل اینکه نفوذ الفا<بتا<گاما هست اینه که اونی که باره بیشتری داره بیشتر با ماده برهمکنش میکنه و باعث میشه نفوذش کم بشه مثلا الفا +2 هست و بیشتر با ماده واکنش میده و باعث میشه که راحت رد نشه از ورقه کاغذ ولی بتا -1 هس و کمتر از الفا با ماده واکنش میده و همین باعث میشه راحت تر رد بشه ولی گاما که کلا بار نداره با ماده به راحتی واکنش نمیده پس خیلی راحت تر از اون 2تا نفوذ میکنه و رد میشه
در مورد انرژیشونم رفتم سایتای خارجی نوشته بود الفا>گاما>بتا پس قدرت نفوذ ربطی به انرژی ندارهVirus منم تو سایت درمورد انرژی همچین چیزی دیدم:-
اره این دلیل بازو منطقی تره -
در مورد انرژیشونم رفتم سایتای خارجی نوشته بود الفا>گاما>بتا پس قدرت نفوذ ربطی به انرژی ندارهVirus اقاصدرا
شیمی دان بزرگ انجمن
ایشونم شیمی خوبی دارن
خوشم اومد
@m__saDra__b -
Virus اقاصدرا
شیمی دان بزرگ انجمن
ایشونم شیمی خوبی دارن
خوشم اومد
@m__saDra__b
سلام روزتون بهخیر
آیا میتونیم اسید چرب و استر سه عاملی رو به تنهایی نوعی چربی بدونیم یا باید از متن کتاب به این شکل استنباط کنیم که چربی فقط به مخلوط این دوتا گفته میشه؟
پاسخنامهی تشریحی ماز این ابهام رو توی ذهنم ایجاد کرد وقتی که به چربی بودن یک استر سه عاملی اشاره شد و از این مورد ایرادی گرفته نشد
سلام
بچه ها من کتاب خیلی سبز داشتم بعد اونجا نوشته بود که ما پلی سیانو اتن رو در کل سیر شده در نظر میگیریم
الان تو موج آزمون نوشته پلی سیانو اتن به دلیل داشتن پیوند بین کربن و نیتروژن سیر نشده است
موج آزمون پلی استیرن روهم میگه سیر نشده است ولی خیلی سبز میگه سیر شده است
شما نظرتون چیه؟ کدومو درنظر میگیریم؟
@ریاضیا
@تجربیا
@دانش-آموزان-آلاء