-
اشنایی با فیزیک هسته ای؟
-
منم اینارو سال پیش خوندم:-
اصلا بهم نمیخوره کنکوری بوده باشم 😂😂😂 -
اشنایی با فیزیک هسته ای؟
@MaryaM-_-sh در نفوذ پذیری پرتو ها؛؛ شیمی 2 گفته است:
اشنایی با فیزیک هسته ای؟
نه والا در حد کتاب بلدم :beaming_face_with_smiling_eyes: :beaming_face_with_smiling_eyes:
-
اصلا بهم نمیخوره کنکوری بوده باشم 😂😂😂 -
اصلا بهم نمیخوره کنکوری بوده باشم 😂😂😂@MaryaM-_-sh در نفوذ پذیری پرتو ها؛؛ شیمی 2 گفته است:
اصلا بهم نمیخوره کنکوری بوده باشم 😂😂😂اینا حالا اونقدم مهم نیس ولی خوبه که بدونی شاید تست اومد
-
@MaryaM-_-sh در نفوذ پذیری پرتو ها؛؛ شیمی 2 گفته است:
اصلا بهم نمیخوره کنکوری بوده باشم 😂😂😂اینا حالا اونقدم مهم نیس ولی خوبه که بدونی شاید تست اومد
-
@MaryaM-_-sh
توبازم پارسال خوندی..
من اصلا نخوندم😂😂😂
امسال بدبخ شدم
همرو باس ازبیخوبن شخم بزنم بخونم:///
😬ووایFlight من امتحان پیش ک دادم کتاب بستم
هرروز جاتون خالی بهونه آوردم
واسه همین تغییر نظام دادم:-\ -
Flight من امتحان پیش ک دادم کتاب بستم
هرروز جاتون خالی بهونه آوردم
واسه همین تغییر نظام دادم:-\ -
@MaryaM-_-sh خداکریمه باو
ن جدیدو بترکون💪
نظام فرقی نداره..درهرصورت مهم خوندنه ک میخونی ایشالله دیگFlight خدا:-
چی بگم
ایشاا...شماهم بدرخشی کنکور:-) -
@MaryaM-_-sh خداکریمه باو
ن جدیدو بترکون💪
نظام فرقی نداره..درهرصورت مهم خوندنه ک میخونی ایشالله دیگFlight اره نظام فرق نداره
ولی عادت بد دیگم اینه کتابام باید قشنگ باشن
میدونی چی میگم😂
هیچ وقت خیلی سبز ریاضی رو نخوندم
چون از جلدش بدم میومد همچنین فاگو
خیلی خز بودن😂
اگع بتونم پاشم و راه برم حتما میخونم:-) -
Flight اره نظام فرق نداره
ولی عادت بد دیگم اینه کتابام باید قشنگ باشن
میدونی چی میگم😂
هیچ وقت خیلی سبز ریاضی رو نخوندم
چون از جلدش بدم میومد همچنین فاگو
خیلی خز بودن😂
اگع بتونم پاشم و راه برم حتما میخونم:-) -
@MaryaM-_-sh 😐😂😂
این ادااصولا چیه دختر؟
چن ماه بخون بنداز اونور دیگه
مگ میخوای توشه ی آخرتت کنی ک اینقد وسواس بخرج میدی؟:///
ایشالله ک خیره
سلامتیتم بدست میاری...
:)Flight !😂😂😂😂دقیقا
ممنونم ازشما -
یه چیزی بگم من در مورد قدرت نفوذ در اشتباه بودم دلیل اینکه نفوذ الفا<بتا<گاما هست اینه که اونی که باره بیشتری داره بیشتر با ماده برهمکنش میکنه و باعث میشه نفوذش کم بشه مثلا الفا +2 هست و بیشتر با ماده واکنش میده و باعث میشه که راحت رد نشه از ورقه کاغذ ولی بتا -1 هس و کمتر از الفا با ماده واکنش میده و همین باعث میشه راحت تر رد بشه ولی گاما که کلا بار نداره با ماده به راحتی واکنش نمیده پس خیلی راحت تر از اون 2تا نفوذ میکنه و رد میشه
در مورد انرژیشونم رفتم سایتای خارجی نوشته بود الفا>گاما>بتا پس قدرت نفوذ ربطی به انرژی نداره -
یه چیزی بگم من در مورد قدرت نفوذ در اشتباه بودم دلیل اینکه نفوذ الفا<بتا<گاما هست اینه که اونی که باره بیشتری داره بیشتر با ماده برهمکنش میکنه و باعث میشه نفوذش کم بشه مثلا الفا +2 هست و بیشتر با ماده واکنش میده و باعث میشه که راحت رد نشه از ورقه کاغذ ولی بتا -1 هس و کمتر از الفا با ماده واکنش میده و همین باعث میشه راحت تر رد بشه ولی گاما که کلا بار نداره با ماده به راحتی واکنش نمیده پس خیلی راحت تر از اون 2تا نفوذ میکنه و رد میشه
در مورد انرژیشونم رفتم سایتای خارجی نوشته بود الفا>گاما>بتا پس قدرت نفوذ ربطی به انرژی ندارهVirus منم تو سایت درمورد انرژی همچین چیزی دیدم:-
اره این دلیل بازو منطقی تره -
در مورد انرژیشونم رفتم سایتای خارجی نوشته بود الفا>گاما>بتا پس قدرت نفوذ ربطی به انرژی ندارهVirus اقاصدرا
شیمی دان بزرگ انجمن
ایشونم شیمی خوبی دارن
خوشم اومد
@m__saDra__b -
Virus اقاصدرا
شیمی دان بزرگ انجمن
ایشونم شیمی خوبی دارن
خوشم اومد
@m__saDra__b
سلام سلاااام🤩
بچه ها تو این تاپیک میخوایم دانشجوها هم مثل کنکوریا ساعت مطالعه شون رو اعلام کنن ✌
هم انگیزه بشه برای فارغ التحصیلای آلاء تا تو محیط دانشگاه هم دست از تلاشِ آلائی برندارن 💪و هم اینکه کنکوریای با درسایی که دانشجوها میخونن یکم آشنا میشن🤗
پس از امشب استارت این تاپیک رو میزنیم و هرشب میایم و میگیم در طول روز چ درسایی رو خوندیم ،چند ساعت و چیکارا کردیم😁
دعوت میکنم از @فارغ-التحصیلان-آلاء که باهامون همراه بشن🤝
خیلی ممنون از @z-gheibi و @M-ba78 بابت پیشنهاد و همراهیشون❤
راستی از @romisa جانم هم دعوت میکنم بهمون سر بزنه و همراهیمون کنه😍
:handshake: سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت.
:date: تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه).
بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید :fire:
موفق باشید :rose: :heart:
:information_source: اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :linked_paperclips: :point_down:
:male-student: :female-student: => :keycap_0: :keycap_1: تاپیک مخصوص دهمی ها
:male-student: :female-student: => :keycap_2: :keycap_1: تاپیک مخصوص یازدهمی ها
@دوازدهم
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من😭)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
سلام شبتون بخیر
چطورین رفقا؟!
میخام یه چالش بزارم، نمیدونم قبلا همچین تاپیکی بوده یا نه ولی خب من ایجاد کردم دیگه..!😁
رفقا بیاین یه متن بنویسیم و هر جملش با این کلمه شروع بشه: "چقده خوبه که.."
و داشته هامونو بگیم و خدامونو واسه اینکه تو زندگیمون داریمشون شکر کنیم..!✨❤
مثلا متن خودم:
چقد خوبه که میتونم واسه هدفام تلاش کنم...
چقد خوبه که وسط ناامیدی زیاد، بازم امید دارم...
چقد خوبه که عضو انجمن آلا هستم و کلی رفیق دارم...
چقد خوبه که انسانیت درونمو حس میکنم..
چقد خوبه که پیتزا و شیرکاکائو با تی تاپ درمون دردامه...
چقد خوبه که قیمه اختراع شده...
چقد خوبه که میتونم برم بیرون و خونوادم و رفیقامو بغل کنم...
چقد خوبه که سالمم...
چقد خوبه که خونوادم کنارمن...
چقد خوبه که میتونم خودمو کارامو انجام بدم...
چقد خوبه که داداشم هوامو دارم...
چقد خوبه که ...
چقد خوبه که بدنیا اومدم...!
:))))
خدا برای همه ی "چقد خوبه ها که" شکرت..!
بیاین یبار هم که شده بجای نداشته هامون، داشته هامونو بگیم..!
پ.ن: تاپیک رو زدم بخش مشاوره ای، چون فکر میکنم واسه روحیه مون خیلی خوب باشه..!
@دانش-آموزان-آلاء @راه-ابریشم-پرو-زیست @تجربی @دوازدهم @ریاضی-فیزیک @انسانیا @فارغ-التحصیلان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @راه-ابریشم-پرو-شیمی @راه-ابریشم-پرو-ریاضیات-ریاضی @راه-ابریشم-پرو-فیزیک-کازرانیان @راه-ابریشم-پرو-ریاضی-تجربی