-
-
من به شخصه اول مفاهیم اولیه رو از روی کتاب یا درسنامه میخونم و بعد فقط تست...
کلی از مفاهیم رو بایدفقط در قالب تست یادگرفت
کلیپ های آقای کارزاییان صفر تا صد هم فوق العادس
همینطوری من تونستم 75 درصد کنکور 98 بزنم البته فیزیک 98 آسون بود
حالا تست بیشتر درصد بالاترم میاره ... -
من به شخصه اول مفاهیم اولیه رو از روی کتاب یا درسنامه میخونم و بعد فقط تست...
کلی از مفاهیم رو بایدفقط در قالب تست یادگرفت
کلیپ های آقای کارزاییان صفر تا صد هم فوق العادس
همینطوری من تونستم 75 درصد کنکور 98 بزنم البته فیزیک 98 آسون بود
حالا تست بیشتر درصد بالاترم میاره ... -
@Mohammad-Mehdipour کلیپ آقای کارزاییان رو همین تابستون دیدم برای کنکور 98 هنوز با آلا آشنا نشده بودم ولی برای شما پیشنهاد کردم چون واقعا میتونه تاثیرگذار باشه ...
-
من که تازه بسم الله کردم دبیر خصوصی گرفتم و فیلمای اقای کازرانیان و هم میبینم
به امید موفقیت@shoka2000 تازه شروع کردی نظام جدیدو؟
-
@shoka2000 تازه شروع کردی نظام جدیدو؟
-
من فیزیک کلاس میرم
اما اقای کازرانیان نظام قدیمش دیدم
اصلا متوجه نشدم اصلا:-\ -
من که تازه بسم الله کردم دبیر خصوصی گرفتم و فیلمای اقای کازرانیان و هم میبینم
به امید موفقیت -
@shoka2000
برچه مبنایی نظام جدیدرو انتخاب کردی؟از مشاورهم کمک گرفتی؟خیلی تفاوت داره با نظام قدیم؟لطفااا اگه میشه راهنماییم کن...
دیشب تا صبح خواب نظام جدید و قدیمو میدیدم...ازصبح که بیدار شدم یه حالیم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم
@Atefeh-99 با این فکر فقط وقتمون میره همین!
-
@Atefeh-99 با این فکر فقط وقتمون میره همین!
-
@rhilda میدونم...من تا دیروز مصمم بودن که کنکور نظام قدیم رو بدم و درس هارم شروع کردم...ولی نمیدونم امروز چمه...وقتی میبینم درسها هموناست ولی با حجم مطالب کمتر،دچار تردید میشم
@Atefeh-99 منم دقیقا مثل توام
-
@Atefeh-99 منم دقیقا مثل توام
-
@Atefeh-99 میشه به منم بگی چیشد من پرسیدم گفتن قدیم
-
@Atefeh-99 میشه به منم بگی چیشد من پرسیدم گفتن قدیم
-
@Atefeh-99 گفتن سال بعد معلوم نیس چی بشه امسالم کتاباشون عوض شده دوباره منابع گرونه خودمم، رفتم کتاب دستاشونو دیدم مثل کتابای ما قطور هستن بازم کلی وقت مبخواد
-
@Atefeh-99 گفتن سال بعد معلوم نیس چی بشه امسالم کتاباشون عوض شده دوباره منابع گرونه خودمم، رفتم کتاب دستاشونو دیدم مثل کتابای ما قطور هستن بازم کلی وقت مبخواد
-
@rhilda نمیدونم چی بگم...تو یه سایت نظر چندتا دبیر رو دیدم که میگفتن حتما جدید بدید چون حجم مطالب کمتر و اسون تره
@Atefeh-99 منم واسه همین گیجم
-
@Atefeh-99 منم واسه همین گیجم
@rhilda https://p30konkor.com/تفاوت-کتاب-های-نظام-قدیم-جدید/
اینو ببین
سلام مییشه این سوالو توضیح بدین
دو کره کوچک با بار الکتریکی مثبت با مقادیرq1و q2در فاصله rاز هم ثابت شده اند و یک دیگر را با نیرویی به بزرگی f1می رانند
اگر 50 درصد از بار q1را برداریم و به با q2 اضافه کنیم در همان فاصله مقدرا نیرویی که دو ذره به یکدیگر وارد میکنندد f2می شود در کدام حالت f1<f2 است؟
(بغل بار ها و نیرو ها اندیس هست نه ضریب)
@ریاضیا
![1000024703.jpg](ابعاد عکس خیلی بزرگ است)
سلام مجدد. من یک قسمت این تست رو متوجه نمیشم. وقتی دو تا کره ۰/۷۵ میلی ثانیه طول میکشه تا در اثر تماس، بارهای الکتریکی یکسانی پیدا کنن، پس برای محاسبه جریان عبوری در بازه زمانی گفته شده نباید فرض کنیم کره ها همون اول کار همپتانسیل شدن. چون باید ۰/۷۵ میلی ثانیه زمان بگذره تا این اتفاق بیوفته.
اما پاسخنامه اولین کاری که کرده بارها رو بعد از تماس بدست آورده.