Hiii
یه سوال داشتم
این نکته رو ببینین
1730752083445-_-resized.jpg
حالا این سوالو
1730752104654-_-resized.jpg
این تست کنکوره و از تیپ بالا نیست تو دسته ها قرار میگیره ولی از دسته ی اول که نوشتم نیس
بعد دقیقا طبق چیزی که داخل عکسا نوشتم
تو عکس بالایی بیشترین فاصله میشه برابری سرعتا
تو عکس پایینی(تست)کمترین فاصله میشه برابری سرعتا. سوالم اینه مگه چه فرقی میکنن که اینطوریه؟
تو یکی کمترین فاصله میشه برابری
تو یکی بيشترين
@دانش-آموزان-آلاء
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@ریاضیا
@تجربیا
Screenshot_2024-10-05-00-43-14-899_com.google.android.apps.docs.jpg Screenshot_2024-10-05-00-43-37-283_com.google.android.apps.docs.jpg
سلام روزتون بخیر 🥰
ببخشید من سوال 40رو متوجه نمیشم از کجا باید بفهمم منظورش اینکه الکتروسکوپ به روش القا باردار شده ؟
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@تجربیا
-
-
من به شخصه اول مفاهیم اولیه رو از روی کتاب یا درسنامه میخونم و بعد فقط تست...
کلی از مفاهیم رو بایدفقط در قالب تست یادگرفت
کلیپ های آقای کارزاییان صفر تا صد هم فوق العادس
همینطوری من تونستم 75 درصد کنکور 98 بزنم البته فیزیک 98 آسون بود
حالا تست بیشتر درصد بالاترم میاره ... -
sheyda.fkh یعنی اقای کازرانیان تاثیر داشت براتون؟
-
@Mohammad-Mehdipour کلیپ آقای کارزاییان رو همین تابستون دیدم برای کنکور 98 هنوز با آلا آشنا نشده بودم ولی برای شما پیشنهاد کردم چون واقعا میتونه تاثیرگذار باشه ...
-
@shoka2000 تازه شروع کردی نظام جدیدو؟
-
@rhilda اره درس اول دهم و تموم کردم
-
من فیزیک کلاس میرم
اما اقای کازرانیان نظام قدیمش دیدم
اصلا متوجه نشدم اصلا:-\ -
@shoka2000
برچه مبنایی نظام جدیدرو انتخاب کردی؟از مشاورهم کمک گرفتی؟خیلی تفاوت داره با نظام قدیم؟لطفااا اگه میشه راهنماییم کن...
دیشب تا صبح خواب نظام جدید و قدیمو میدیدم...ازصبح که بیدار شدم یه حالیم اصلا نمیدونم باید چیکار کنم -
@rhilda میدونم...من تا دیروز مصمم بودن که کنکور نظام قدیم رو بدم و درس هارم شروع کردم...ولی نمیدونم امروز چمه...وقتی میبینم درسها هموناست ولی با حجم مطالب کمتر،دچار تردید میشم
-
@rhilda میخوام اگه بشه فردا برم پیش مشاور...یعنی وقتی به این چیزا فکر میکنم دیوونه میشم
-
@rhilda چشم حتما
به چه دلایلی گفتن نظام قدیم؟ -
@rhilda نمیدونم چی بگم...تو یه سایت نظر چندتا دبیر رو دیدم که میگفتن حتما جدید بدید چون حجم مطالب کمتر و اسون تره
-
@rhilda https://p30konkor.com/تفاوت-کتاب-های-نظام-قدیم-جدید/
اینو ببین