b9034647-ef65-40a8-b73c-67439f911493-image.png
f9d0b2d0-ef62-48ac-a8c0-68b1d8cc70ac-image.png
3b695d9f-eda5-4059-b526-e397be8c9ec6-image.png
درود بر شما ، امیدوارم زنده و پاینده باشید...
ایشون Zirconium هستن همون زیرکـونیم معروف که در واقع این نام از زبان فارسی گرفته شده
نام این عنصر "زرگـــون" بوده به معنی "مانند طلا" که وقتی وارد زبان های بیگانه میشه تبدیل میشه به زَرکـُن به صورت نام زیــرکـونیم در چهلمین خانه جدول تناوبی جای میگیرد.
تلفظ :
Your browser does not support the audio element.
تا عنصر بعدی بدرود 🙂
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@دانش-آموزان-آلاء
@تجربیا
@ریاضیا
-
سلام ببخشید چرا جزوه ها کامل نیست
-
سلام جناب آقای آقاجانی.وقت شما بخیر.کمال تشکر و سپاس را نسبت به شما و همکاران محترمتان را دارم.بی نهایت ازتون تشکر میکنم بخاطر این تدریس کامل و جامعتون در درس شیمی.خدا به همگی آلایی ها عزت بخشد. و من الله توفیق.
-
راستی سوالی محضر جناب عالی دارم استاد آقاجانی:به نظر جنابتان فیلم های پارسال بهتره یا امسال؟کدام را نگاه کنیم؟
-
meysam در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
راستی سوالی محضر جناب عالی دارم استاد آقاجانی:به نظر جنابتان فیلم های پارسال بهتره یا امسال؟کدام را نگاه کنیم؟
خب میتونی امسالیا رو مال امسال ک ظبط میشه رو ببینی اما اگر ازمونی چیزی میدی ک عجله داری بخونی مال پارسال
-
دوستان پاسخ کلیدی استوکیومتری کجاست?????تو سایت آقاجانی جزوه پاسخ تاریخ 2013 خورده که مربوط به کتابای قدیمه...عملا تغییر کرده!!
-
چرا کسی جواب نمیده???
-
سلام
فیلم های سال پیش اقای اقاجانی با امسالش فرق میکنه؟؟؟؟ -
alirezah در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام
فیلم های سال پیش اقای اقاجانی با امسالش فرق میکنه؟؟؟؟alirezah در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام
فیلم های سال پیش اقای اقاجانی با امسالش فرق میکنه؟؟؟؟سلام
نه!