-
M.an در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
Dr.Mah_sa
اره از پایهممنون واقعا.
ببخشید ی سوال دیگه. صفر تا صد 96 آقای آقاجانی ادامه داره؟ فیلمای جدید کی میاد/. -
Dr.Mah_sa منم صفر بودم
ولی موثر بود -
M.an در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
Dr.Mah_sa
بله ادامه داره
میاد نگران نباشیدخیلی خیلی ممنون
-
sahba در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
Dr.Mah_sa منم صفر بودم
ولی موثر بودمرسی دوستم
-
سلام
ببخشید جزوهی دوپینگی که استاد برای شیمی دوم ارائه میدن رو نمیذارین برا دانلود؟ -
سلام ببخشید چرا جزوه ها کامل نیست
-
Fawezeh در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام ببخشید چرا جزوه ها کامل نیست
سلام بدلیل چاپ شدن کتاب استاد فقط جزوه های سال دوم و تست های مربوط به سال سوم وپیش روی سایت قرارگرفت .
-
سلام جناب آقای آقاجانی.وقت شما بخیر.کمال تشکر و سپاس را نسبت به شما و همکاران محترمتان را دارم.بی نهایت ازتون تشکر میکنم بخاطر این تدریس کامل و جامعتون در درس شیمی.خدا به همگی آلایی ها عزت بخشد. و من الله توفیق.
-
راستی سوالی محضر جناب عالی دارم استاد آقاجانی:به نظر جنابتان فیلم های پارسال بهتره یا امسال؟کدام را نگاه کنیم؟
-
meysam در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
راستی سوالی محضر جناب عالی دارم استاد آقاجانی:به نظر جنابتان فیلم های پارسال بهتره یا امسال؟کدام را نگاه کنیم؟
خب میتونی امسالیا رو مال امسال ک ظبط میشه رو ببینی اما اگر ازمونی چیزی میدی ک عجله داری بخونی مال پارسال
-
دوستان پاسخ کلیدی استوکیومتری کجاست?????تو سایت آقاجانی جزوه پاسخ تاریخ 2013 خورده که مربوط به کتابای قدیمه...عملا تغییر کرده!!
-
چرا کسی جواب نمیده???
-
سلام
فیلم های سال پیش اقای اقاجانی با امسالش فرق میکنه؟؟؟؟ -
alirezah در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام
فیلم های سال پیش اقای اقاجانی با امسالش فرق میکنه؟؟؟؟alirezah در شیمی محمد رضا آقاجانی کلاس کنکور(2) (95-94) گفته است:
سلام
فیلم های سال پیش اقای اقاجانی با امسالش فرق میکنه؟؟؟؟سلام
نه! -
Dr.Saraaa
ممنون
بعد اقای رحیمی صفر تا صد ندارن؟؟؟ -
Dr.Saraaa
ممنون
بعد اقای رحیمی صفر تا صد ندارن؟؟؟خواهش میکنم
اول پیش رو تدریس میکنن بعد سوم و بعدش دوم -
Dr.Saraaa
ممنون
بعد اقای رحیمی صفر تا صد ندارن؟؟؟صفرتا صد نداره اما توی اون پک جمع بندی هرچیزی که مونده باشه و درس نداده باشن اونجا کامل میکنن
1411/1778