سوالات مشاوره ای خود را زمینه کنکور اینجا بپرسید ...( علی سلیمانی )
-
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میخواستم بدونم ثبت نام تو ازمونهای سنجش خوبه یا قلمچی ویا علوی
-
نوشتهشده در ۲ خرداد ۱۳۹۴، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ایا دروس عمومی هم خلاصه نویسی میخوان
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۸:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@www.bm72bm.bm;10658 said:
اره حتما اینکارو بکن
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۹:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام آقای سلیمانی میخواستم بدونم اگه من فقط فقط تستها ی کنکور رو تا زمان باقیمانده بزنم آیا موفق میشوم؟
حدود چند درصد میشه اختصاصی های 94 رو زد اگه تسلط روزی 15سال کنکور اخیر داشته باشم؟
خواهش میکنم ج بدید. -
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۱:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@www.bm72bm.bm;10657 said:
میخواستم بدونم ثبت نام تو ازمونهای سنجش خوبه یا قلمچی ویا علوی
هرچی بیشتر سوال کنی و سوال های غیر منتظره بیشتر ببینی بهتره...
این آزمون های قبل کنکور اعم از سنجش و قلمچی و گاج و علوی و ... حتی اگه نتونستی سر آزمون بری از یه جا جور کن تستاشو بزن:encouragement:-
-
- updated - - -
-
زینب;10609 said:
سلاااااااام کسی بارم بندی درسای امتحان نهایی رو نمیدونه؟؟؟ من هرچی گشتم تو سایت ها از سال 94 رو ندیدم!!!:63::63::apologetic: ممنون میشم اگه بگید..........
یه بنی هاشم بگیر
5 یا 6 دوره اخیر امتحان نهایی هارو نگاه کن دستت میاد بارم بندی هاش
سوالای امتحان نهایی همیشه یه سبک خاصی دارند که تغییر نمیکنه
اگه امتحان نهایی های 5 سال اخیر رو ( 15 دوره ) کسی کامل تجزیه و تحلیل کنه قطعا میشه گفت تا 16 نمره رو کسب میکنه -
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۲:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mary2;10718 said:
سلام آقای سلیمانی میخواستم بدونم اگه من فقط فقط تستها ی کنکور رو تا زمان باقیمانده بزنم آیا موفق میشوم؟
حدود چند درصد میشه اختصاصی های 94 رو زد اگه تسلط روزی 15سال کنکور اخیر داشته باشم؟
خواهش میکنم ج بدید.اوهوم حتما تستای کنکور رو بزن موفق میشی خیالت راحت از ۸۵ به اینور بزن چون محتویات کتاب بعضیاش عوض شده شاید سوالات برات تازه باشه
شاد پیروز و موفق باشی -
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@www.bm72bm.bm;10658 said:
به نظر من نه نمیخواد...عمومی هارو فقط بخون ومرور کن از خود کتاب...بعد از حداقل دوبارخوندنشون که دیدی احساس تسلط میکنی ولی فقط بعضی جاهاش واست فرار هست وزود یادت میره،اونا رو لایت کن،یا اگه رو تمیزی کتابت حساسی یادداشت کن رو برگه وبعدش تا یه مدت همونا رو بخون...چند وقت بعدش برگرد سراغ کتاب و بخونش ..کامل...حالا باز اگه دیدی یه چیزای دیگه هست که یادت میره اونارم یادداشت کن،این جعبه لایتنرا هم خوبن...واسه فرمولها یا لغت ها و تاریخ ادبیات ها وخلاصه چیزای مهم وفرار چیزای به درد بخوری هستن...البته باز نظر خودت مهم هست...موفق باشی
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
خیلی ممنون از راهنمایی قشنگت
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@www.bm72bm.bm;10812 said:
خیلی ممنون از راهنمایی قشنگت
خواهش میکنم...امیدوارم مفید بوده باشه
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ببخشید بهترین زمان تست زدن دروس عمومی ودروس اختصاصی کی اخه من نمیدونم کی تست بزنم
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@www.bm72bm.bm;10814 said:
ببخشید بهترین زمان تست زدن دروس عمومی ودروس اختصاصی کی اخه من نمیدونم کی تست بزنم
منظورتون کدوم ساعات شبانه روز هست یا کدوم وقت از سال؟؟...کلا لابه لای خوندنات تست هم بزن...تست هر چی بیشتر بزنی بهتره،مخصوصا واسه اختصاصی ومخصوصا واسه ریاضی...البته منظورتون از "کی"رو متوجه نشدم
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aysan;10811 said:
به نظر من نه نمیخواد...عمومی هارو فقط بخون ومرور کن از خود کتاب...بعد از حداقل دوبارخوندنشون که دیدی احساس تسلط میکنی ولی فقط بعضی جاهاش واست فرار هست وزود یادت میره،اونا رو لایت کن،یا اگه رو تمیزی کتابت حساسی یادداشت کن رو برگه وبعدش تا یه مدت همونا رو بخون...چند وقت بعدش برگرد سراغ کتاب و بخونش ..کامل...حالا باز اگه دیدی یه چیزای دیگه هست که یادت میره اونارم یادداشت کن،این جعبه لایتنرا هم خوبن...واسه فرمولها یا لغت ها و تاریخ ادبیات ها وخلاصه چیزای مهم وفرار چیزای به درد بخوری هستن...البته باز نظر خودت مهم هست...موفق باشی
یکی از روشای بد مطالعه های لایت کردنه
و روش اشتباه دیگم خوندن درس بدون خلاصه است البته نه این خلاصه نویسی های معمولی بلکه خلاصه از روش map mind -
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@lovesick;10819 said:
یکی از روشای بد مطالعه های لایت کردنه
و روش اشتباه دیگم خوندن درس بدون خلاصه است البته نه این خلاصه نویسی های معمولی بلکه خلاصه از روش map mindشما درست میگی...ولی من گفتم لایت یـــــــــــا نوشتن تو برگه کوچولو....من خودم خلاصه نویسی دوس ندارم به دردم نمیخورن...البته نظر من هست...map mindهم تا حالا نشنیدم فکر کنم همون نموداری باشه
-
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
aysan;10820 said:
شما درست میگی...ولی من گفتم لایت یـــــــــــا نوشتن تو برگه کوچولو....من خودم خلاصه نویسی دوس ندارم به دردم نمیخورن...البته نظر من هست...map mindهم تا حالا نشنیدم فکر کنم همون نموداری باشه
خب نوشتن تو برگه بازم میشه همون متن کتاب نوشتن
ازون بهتر و بالاخره
به هر حال
موفق باشین -
نوشتهشده در ۳ خرداد ۱۳۹۴، ۱۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بعله ...you too
-
نوشتهشده در ۴ خرداد ۱۳۹۴، ۲:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
up.........................
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۰۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
عادت مطالعه ی خیلی نارضایت بخشی دارم واسه بهبودش چی کار کنم
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
من در هر دقیقه نهایتا ۳۱۰کلمه میتونم بخونم و هرکس نتونه۳۲۵ کلمه بخونه بهش میگن مشکل کلمه خوانی داری(کند خوانی)والانم من این مشکل دارم چی کار کنم خوبه
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@www.bm72bm.bm;11395 said:
من در هر دقیقه نهایتا ۳۱۰کلمه میتونم بخونم و هرکس نتونه۳۲۵ کلمه بخونه بهش میگن مشکل کلمه خوانی داری(کند خوانی)والانم من این مشکل دارم چی کار کنم خوبه
سلام دوست عزیز....اینا همش حرفه...حالا منکه تند خوانم مث جت....چیزی بم دادن یاچه سودی ازش بهم رسیده؟؟؟...راستش خوب هست...سریع درستو میخونی تموم میشه...ولی یه نفر بودش که همین مشکلو داشت ...البته مشکل که نیست این...کند میخوند ولی خیلی با کیفیت میخوند...هوشت خوب باشه کافیه...اینا عادت فردی هستن...تو موفقیتت تاثیری نمیذارن از نظر من...به ساعت مطالع ات اضافه کن تا کند خونیت جبران شه...شاد وموفق باشی
-
نوشتهشده در ۵ خرداد ۱۳۹۴، ۱۶:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@www.bm72bm.bm;11395 said:
میتونی از نرم افزار آی کیو استفاده کنی یه نرم افزار دیگم شبیهش هست تو نت بزنی میاد با اون تمرین کن