Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. مشاوره تحصیلی
  3. برنامه درسی
پارت گذاری
Zahra2020Z
سلام خدمت دوستان عزیز....خیلی سریع میرم سر اصل مطلب ممکنه خیلیا تو تایم مطالعه از گوشی استفاده نکنن یا خودشون مجازی نداشته باشن و از گوشی خانواده استفاده کنن (مثل من)...ولی بعضی وقتا پیش میاد نمیتونی درست مطالعه کنی یا هرچیز دیگه ای من زیاد با آلا آشنایی ندارم حقیقتا ...ولی دوست دارم بعضی وقتا پارت بذارم هرکسی خواست میتونه همراهی کنه
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه نوشتن to do list📝
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
[عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
M.anM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
به نظرم ریاضیات بازم سخت ترین درس میشه.
Omid NabardjooO
پاسخ: [عملیات ویژه] تحلیل لایو کنکور ۱۴۰۴ ـ آماده‌ای؟
مشاوره تحصیلی
ساعت دیجیتال برای کنکور مجازه؟
reza_12tajrobiR
سلام یه جایی گفتن که اگ ساعت دیجیتالی بریم سر کنکور ممکنه مشکلی ایجاد بشه . به نظر شما درسته؟ میشه کمک کنید مهمه برام @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
⭕اطلاعیه ثبت‌نام ایجاد و ترمیم سابقه تحصیلی
wanderingW
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای کنکوری ها (تمامی رشته ها)
M
سلام خدمت دوستان %(#ff0000)[دوازدهمی]، داخل این تاپیک میتونید ساعت مطالعه روزانتون رو گزارش بدید. طبیعتا همه دوست داریم فعالیت ها تو یه تاپیک باشه و نه پراکنده پس تاپیک تکراری نخواهیم داشت. تاریخ گزارشات رو هم ذکر کنید (مخصوصا اگر گزارش مربوط به ۱ روز قبل میشه). بازیگران این تاپیک شما هستید پس بترکونید موفق باشید اگر کنکوری نیستید میتونید از لینک های زیر وارد تاپیک مخصوص خودتون بشید :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص دهمی ها :male-student: :female-student: => تاپیک مخصوص یازدهمی ها @دوازدهم
مشاوره تحصیلی
Routine Time 💫📒
Michael VeyM
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها(تمام رشته ها)
HakoH
پاسخ: گزارش ساعت مطالعه برای یازدهمی ها (تمامی رشته ها) خب خب 8/19 اگه از مدرسه و درسایی که اونجا خوندم سر کلاس یه معلم دیگه 12 ساعت میشه(از ساعت 3 تا 2 شب) هندسه یازدهم :2 مبحث فیزیک :مرور فارسی گنج حکمت+درس ازاد زبان 1.30
مشاوره تحصیلی
سبک های یادگیری [کنکور و دانشگاه] 🎯
AinoorA
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
شمارشگر رسیدن به آرزوهامون
macrophage Of nahang 0M
سلام.... هر کدوم از ما اگر در مسیر درست استعدادمون باشیم بدون شک آرزو های داریم چون واسه اونا خلق شدیم... تاحالا نمی‌دونم چقدر واسه آرزو و هدفتون تلاش کردید،منم خیلی....نه ماه شده،و نمی‌دونم چقدر دیگه بهش میرسم شیش ماه یسال دو سال نمیدونم اما بهش میرسم،،،می‌خوام اینجا تعهد ایجاد کنیم نه اینک این الزامه شدن باشه بلکه وقتی سرد شدیم بگیم چقدر اومدیم پسر پس پاشو....،هرشب چقدر براش تلاش میکنی...میتونی درمورد ارزوت بگی یا مثل من نگی فقط وقتی رسیدی بگیش، میتونی به این صورت پست بذاری، اسمشو بگی روزشو و مجموع شمارش ساعتشو از اول تا الان ،شمارشگر از الان ؛
مشاوره تحصیلی
چالش ۲۱ روزه ورزش💪🤸‍♀️
maryam111M
سلام سلاااام همونطور که از اسم تاپیک معلومه، چالش ۲۱ روزه جدیدمون ورزشهههه قراره با هم کلی ورزش کنیم و انرژی مثبت بدیم به هم در مورد مزایای ورزش که بارها همه جا خوندید و شنیدید پس من دیگه نمیگم که وقتتون گرفته نشه و فقط بدونید که ورزش خوبه خب ما ۳ هفته چالشمون زمان میبره هفته اول: حداقل ۲۰ دقیقه هفته دوم: حداقل ۳۰ دقیقه هفته سوم: حداقل ۴۰ دقیقه در روز باید ورزش کنیم *دقت کنید گفتم حداقل؛ ینی بیشتر هم میتونید ورزش کنید و الزامی نیست هفته اول حتما ۲۰ دقیقه ورزش کنید ولی از ۲۰ دقیقه کمتر نباشه حالا چه نوع ورزشی؟ هر رشته ای که رشته تخصصی‌تون باشه میتونید انجام بدید والیبال، بسکتبال، بدمینتون🥎، فوتبال️، پیاده روی‍️، نرمش کردن، فیتنس و هررر رشته ای که بلدید و شرایط انجامش رو دارید ورزشتون سعی کنید انقدر سنگین نباشه که عضلات رو خسته کنه و بعد از ورزش بخوابید و از درستون عقب بمونید و نه انقدر سبک باشه که عضله اصلا متوجه نشه قراره تو چالش ورزش، تعداد لیوان آبی هم که میخوریم رو بگیم و باید این تعداد لیوان آب حداقل ۵ تا باشه بعد شما هرشب میاید و گزارش میدید که چند دقیقه و چه ورزشی انجام دادید؟ مثلا: 2 آذر روز اول چالش ۲۰ دقیقه پیاده روی ۵ لیوان آب این فعالیت روزانه تون رو با اپلیکیشن های مختلف میتونید گزارش بدید مثل samsung health و اپ های دیگه به ما هم معرفی کنید اپلیکیشن های کاربردیتون رو میتونید حرکات ورزشی که انجام میدید هم به دوستاتون یاد بدید و ورزش تخصصی‌تون رو معرفی کنید امروز تا شب دوستاتون رو منشن کنید و دعوتشون کنید به چالش چالش از همین امروز شروع میشه شب منتظر گزارشاتون هستمممم @تجربیا @انسانیا @ریاضیا @دانش-آموزان-آلاء
مشاوره تحصیلی
دور سوم چالش ۲۱ روزه سحرخیزی آلایی‌ها 🤓🌞
maryam111M
Topic thumbnail image
مشاوره تحصیلی
پشتیبانی
B
من بسته سین هشتم رو خریداری و برنامه رو هم فعال کردم ولی وقتی وارد سایت میشم هیچ کدوم از ویدیو ها برام باز نمیشن #پشتیبانی #سین_هشتم #الا #مشاوره
مشاوره تحصیلی
واسه جمع بندی چه کارایی رو پیشنهاد میکنین
آیلینآ
برای هر درسی چه شیوه ای بهتون خیلی کمک کرده بود دوره یا آزمون یا کتاب خاصی خوب بوده یه مورد کوتاه هم بگین ممنون میشم @تجربیا @ریاضیا @دانشجویان-پزشکی @دانشجویان-پیراپزشکی @فارغ-التحصیلان-آلاء
مشاوره تحصیلی
انگيزه
M.anM
سلام اوضاع خوب پيش ميره؟ ميدونيد كه مهم ترين ويژگي كه موجب موفقيت هركس ميشه انگيزه و تلاش هست انگيزه كه باشه انسان مي تونه بربسياري از سختي ها غلبه كنه حالا اينجا مي خواهيم مقاله ها و متن هايي روكه انگيزه و شوق تلاش كردن رو ايجاد مي كنه قرار بديم
مشاوره تحصیلی
شروع متفاوت
msoq sharifM
به امید هدا با تلاش و پشتکار جدی و ......... کلی سختی، کلی تجربه... با داشتن یه برنامه ریزی ، اولویت بندی و آرامش و در نهایت با یه سواد بالا و حال خوب سر جلسه کنکور حاضر میشم امید خدا همه چیز حل میشه ممنون از همگی و . تیم خوب آلا شروع قدرتمند مسیر در 14 بهمن 1403...
مشاوره تحصیلی
کنکور 1410
ZxSevenZ
قرار بود 1402 پزشکی دانشگاه تهران قبول بشم ولی نشد شاید 1410 تصمیم گرفتم مطالعاتی را که انجام دادم در اینجا به اشتراک بگذارم شاید استفاده ای داشته باشه. قرار بود پزشکی تهران، رؤیا شود، هزار و چهارصد و دو، قصه‌ام زیبا شود. هزار و چهارصد و دو، اما گذشت، قصه به پایانی دیگر نشست. شاید هزار و چهارصد و ده، دوباره .......!!!!!! فعلا با اینا شروع میکنم: زیست شناسی برای تجربی انگلیسی برای زبان تخصصی تفسیر قرآن برای عموم
مشاوره تحصیلی
از خودم تشکر میکنم...
macrophage Of nahang 0M
توی این تاپیک،روی سرتون تاج بذارید،هرچی که هستید، ما یاد گرفتیم فقط خودمون رو له کنیم،تا شاید بهتر شیم اما فراموش کردیم خودمون رو...توی این تاپیک ی ویژگی مثبت از خودت رو ببین و جشنش بگیر.... شما میتونید هر روز این کارو اینجا انجام بدید و بابت اون روز از خودتون تشکر کنید:) از خودم ممنونم که علی رغم همه مشکلات و زمین خوردنا و نشدنا و نیمه شدنا، هنوز به فکر موفقیت و تعالیم...ممنونم ازت
مشاوره تحصیلی
چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید
macrophage Of nahang 0M
سلام بچه ها خیلی میبنم گاها درگیر یسری سوالات هستید و ساعت ها منتظرید یکی جواب بده، چرا از هوش مصنوعی استفاده نمیکنید خیلی پیشرفت کرده و مثل قبل نیست میتونید هر سوالی داشته باشید بهش بدید یا حتی عکس سوال رو هم بهش بدید خیلی راحت جواب میده در کل خیلی ابهامات و مشکلاتتون رو رفع میکنه و واقعا عالیه. میتونید با chatgpt شروع کنید اپلیکیشنش رو از گوگل پلی دانلود کنید (نیاز ب ف.یل..تر شکن داره البته)، **اگر تجربه استفاده از هوش مصنوعی های دیگه دارید هم به اشتراک بذارید ماهم استفاده کنیم **
مشاوره تحصیلی

برنامه درسی

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده مشاوره تحصیلی
103 دیدگاه‌ها 16 کاربران 4.4k بازدیدها
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • M m.sajjad

Brilliant
    سلام خسته نباشید.اومدم ازتون یه تشکرویژه بکنم بخاطربرنامتون ترازم نسبت به ازمون قبل خیلی خوب اومد بالاوهمچنین ازسایردوستان هم تشکرمیکنم.

B آفلاین
    B آفلاین
    Brilliant
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

@m-sajjad در برنامه درسی گفته است:

Brilliant
    سلام خسته نباشید.اومدم ازتون یه تشکرویژه بکنم بخاطربرنامتون ترازم نسبت به ازمون قبل خیلی خوب اومد بالاوهمچنین ازسایردوستان هم تشکرمیکنم.

این پست ندیده بودم .چقدر خوشحال شدم از خوندنش
    ان شا الله موفق باشید

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • B Brilliant

برنامه ساعتی روزانه
      زیست....۳
      ریاضی.....۲
      شیمی و فیزیک (یه روز درمیان باشن مثلاً شیمی روز زوج فیزیک فرد).......۲
      بسته عمومی یک ....۳ (ادبیات یک ساعت عربی یک ساعت و نیم و نیم ساعت لغت زبان )
      بسته عمومی دو .....۳(دینی یک ساعت و نیم زبان یک ساعت و نیم )
      بسته عمومی یک ودو هم مثل ریاضی و فیزیک یکی در میان قرار بگیرند

*روز جمعه هفته اول برای مرور وجمعه هفته دوم اگر ازمون شر کت می کنید صبح ازمون وبعد ظهر تحلیل ازمون
      در غیراین صورت برای مرور البته به نظرم ازمون رو شرکت کنید چون سنجش خودتون بهتون کمک می‌کنه مسیر درست رو پیدا کنید حداقل بعد ظهر سوالات پیدا کنید از رو خود سایت کانون یا ... وحل کنید تا بفهمید مبحثی که خوندید رو یاد گرفتید کامل یا ناقص یا اصلا یاد نگرفتید

برنامه حجمی
      زیست :
      هفته اول
      زیست دوم سه فصل اول (مطالعه کتاب +درسنامه +تست )
      هفته دوم فصل ۵و۶زیست دوم کامل (مطالعه کتاب +درسنامه +تست )

شیمی:طی دو هفته فصل دو شیمی سه کامل خونده شه (کتاب +درسنامه یا فیلم +تست)

فیزیک :طی دو هفته فصل دوم فیزیک سوم خوانده شود (در سنامه یا فیلم +تست+نگاهی کوتاه به حفظیات ) پیشنهاد می کنم فیلم ببینید من از دکتر طلوعی دیدم

ریاضی :طی دو هفته مبحث تابع (معادله نامعادله لگاریتم وونمایی درجه دوم برد و دامنه و اعمال رو تابع ) (پیشنهاد می کنم فیلم های استاد امینی رو ببینید جزوه هم رو سایت هست کارتون راحت تر می کنه ) (احتمالا نمی رسید است زیاد بزنید اگه فیلم دید که استاد خودشون تست حل می کنند کافیه اگر نه خودتون تعداد کمی است از هر مبحث حل کنید بعد تست زنی رو‌کامل می کنید )

در مورد عمومی ها
      عربی : عربی یک مرور سریع با تست خیلی کم در دو جلسه حداکثر بدون تست یا با تست خیلی کم
      بقیه تایم مطابق برنامه قلم چی رو مباحث عربی دو سه قرار بگیره است کافی حل شده
      پیشنهاد می کنم فیلم های صفر تا صد استاد ناصح زاده رو ببینید
      ادبیات : هفته اول آرایه با است خیلی کم یا فعلا بی است پیشنهاد می کنم فیلم ببیند من یه جلسه استاد رواشدیدم خوب بود دکتر سبطی هم هست من ندیدم خودتون انتخاب کنید
      هفته دوم لغت وتاریخ ادبیات موندن سه وهر جلسه مطالب جلسه قبل مرور شه
      دینی:مطابق برنامه کانون خوانده شود
      زبان : نیم ساعت هر شب لغت .هر جلسه جلسه قبل مرور شن یا از لاینتر استفاده کنید از بسته دوم یک ساعت می مونه اختصاص داده شده به گرامر
      مباحث گرامر طبق بر نامه ازمون خوانده شود خواستید می تونیم فیلم ببینید

اگرتست ها زیاد بود دو تا یکی یا سه تا یکی بزنید
      اگر بخوص تو‌عمومی حس کردید مبحث بعد تعدادی تست یاد گرفتید وقت تلف نکنید واست بیشتر بزارید. بعدن

MahhhM آفلاین
      MahhhM آفلاین
      Mahhh
      دانش آموزان آلاء

Brilliant سلام.
      ببخشید شما هنوزم روال برنامتون این جوری؟
      که زیست وشیمی هرروز.. وعمومی یک درمیون

بر خیز و مخور غم جهان گذران
      بنشین و دمی به شادمانی گذران💚👣

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
      0
      • AmirbernosiA Amirbernosi

یه سری نکات هم هسش دیگه

*توی برنامتون بازه زمانی مشخص کنین برای باکسا! مثلا بگین یه ساعت تابع میخونم! اما تعیین نکنین که کی بخونین! مثلا تابع رو از ساعت 9 میخونم تا 10! اینطوری مشکلاتی پیش میاد و اگه یه روز برنامتونو دیر شروع کنین، احتمالا زده میشین و میگین که دیگه نمیشه تا اخر پیش ببرم برنامه رو!

*توی یه روز تنوع درس رو ببرین بالا! تک درسی نباشین! مثلا دوشنبه ادبیات عربی زیست و شیمی و ریاضی میخونم! اینطوری هم ذهنتون تحرکش بیشتر میشه هم کمتر خسته میشین! و کششتون برای خوندن درسا بیشتر میشه!

*اگه توی برنامتون یه درسی بود که ساعت مطالعش بالا بود مثلا 3 ساعت بود، اولا اون 3 ساعت رو تقسیمش کنین و کوچیکش کنین! مثلا 3 تا یه ساعته یا دوتا یکونیم ساعته! ثانیا اون 3 تا یه ساعته یا دوتا یکونیم ساعته رو پشت هم نخونین!!اونوقت دیگه تقسیم کردن نداش! مثلا بگین یه ساعت صبح یه ساعت ظهر یه ساعت شب میخونم! اینطوری خیلی انگیزتون برای خوندن بیشتر هم میشه

*بودجه بندیتونو تو بازه های کم مشخص کنین! مثلا یه ماه یه ماه یا دو هفته دو هفته! اونایی که ازمون میرن بودجشون مشخصه دیگه

*شروع برنامه ترجیحا با درسی باشه که اهمیتش براتون بیشتر از بقیس! این اهمیت هم به ضریب درس تو کنکور، سختیش و یا مهم بودنش برنمگیرده! اهمیت ینی اینکه توی اون درس به اصطلاح لنگ میزدین! مثلا من خودم زیستام بیشتر اخرین باکسای برناممه با این که مهمترین درسه تو تجربی! ولی چون خوندمش قبلا و باهاش راحتم سعی کردم دیرتر از بقیه بخونمش

*درمورد اجرای باکسا این نکته ی خوبو بگم که 3 تا احتمال وجود داره! برای مثال قراره من ترجمه ی عربی رو روز یک شنبه یه ساعت بخونم! من مثلا ساعت 6 شروع میکنم و قراره طبق برنامم 7 تموم بشه! اما ممکنه قبل 7، بعد 7 یا خود 7 تموم شه! حالت سومی که مشخصه! اما درمورد اون دو حالت!
        وقتی که برنامتون قبل از ساعت مقرر تموم شد، شما میتونین دو کار مفید! انجام بدین! اینکه باکس بعدی که مثلا ریاضی بوده رو اجرا کنیم! یا اینکه حجم بیشتری از عربی رو بخونیم و بیشتر کار کنیم که هرکدوم به مذاقتون خوش اومد، انتخابش کنین!
        درمورد اینکه وقت کم بیاد! ساعت 7 شده و من عربیم مثلا 25 تا تستش مونده! بهتره که شما همون موقع عربی رو بذارین کنار و باکس بعدی که مثلا ریاضی بود رو شروع کنین! البته بعد استراحت! اینا دلایل جالب و خوبی داره که بعدا بهتون میگم! اما خب اون 25 تست چی میشه!؟ وقتی که برنامه ی روزتون تموم شدش، همچین چیزایی رو شروع میکنین و انجام میدین! مثلا ساعت 10 شب برنامم تموم شده و میخوام استراحت بکنم! اما چون 25 تا تست عربیم موندش، باید برم اون رو کار بکنم!
        ولی چرا؟! این یجور تنبیه هسش و ضمیر ناخوداگاهتون رو فعال میکنه که بعدا وقتی داشتین یه باکسیو میخوندین، خود بخود ذهن بدونه که اگه تموم نشه دوباره باید شب تنبیه بشه! بخاطر همین تمام انرژی و توان رو برای زودتر تموم کردن میذارین و این یه چیز خیلی خوبیه!

*یه سوال دیگه ممکنه پیش بیادش! اینکه اگه تعداد باکسایی که دارن وقتشون کم میاد، طی روز، زیاد شدن چیکار کنیم!؟ مثلا عربی 25 تست موند، ریاضی 10 تا تمرین و زیست هم 5 صفحه موندش! از یه برنامه 5 درسه 3 درسش وقت کم اومد! تو اینجور مواقع بهتره که اخرین باکس برنامه(که کم اهمیت ترین باکس توی اون روز هست!) رو حذف کنین و این تکالیف جامونده رو انجام بدین! حالا اون برنامه ی حذف شده چی میشه! اون برنامه میشه اولین باکس فردای اون روز(که پر اهمیت ترین باکس اون روزه!) اینم یه جور تنبیه که یه ساعت اضافی رو فرداش باید بخونین! و همه ی اینا تاثیرش رو توی مهر و ابان میبینین!

*معمولا بیشتریا دوهفته دوهفته برنامه رو اجرا میکنن! یه ترفند برای اینکه برنامه ی دو هفته تمام و کمال تو اخر هفته ی اون روز تموم بشه هس و اونم اینه که تو هفته ی دوم، یک یا دو روز رو خالی کنیم! این خالی کردن روز برای این هست که اگه تو هفته ی اول و دوم مبحثی دیگه خیلیییییییییی جاموند(اگه اون کارای قبلی هم کردین!) تو این یکی دوروز خونده بشه و برنامه جا نمونه! حالا اگه چیزی هم جا نموند میتونین مرور کنین و ازمون بگیرین از خودتون!

*یه ترفند دیگه هم برای جبران هست!( دیگه با این ترفندا احتمالا چیزی جا نمیمونه!) مثلا قرار بود توی یه هفته عصب و حواس برای هر کدوم 6 باکس یه ساعته بخونیم! شما به جای 6 باکس 5 باکس رو در نظر میگیرین! ینی کل حواس تو 5 باکس و کل عصب توی 5 باکس باید خونده بشه! اگه یه چیزایی جا موند از اون یه باکس زاپاس! استفاده کنین!

*اگه برنامه ی روزتون هم زودتر از اون چیزی که مقرر بود تموم شد، برنامه ی فردا رو شروع میکنین(درصورتی که خیلی میخونین!) و یا میرین سراغ تفریح!

امیدوارم بدردتون بخوره!

MahhhM آفلاین
        MahhhM آفلاین
        Mahhh
        دانش آموزان آلاء

@Amir-Bernousi سلام.
        شما برنامه تون ساعتی نبود،؟
        مثلا برا پشت کنکوری باز عمومی ها وریاضی وفیزیک یک روز درمیون باش
        من تاحالا هر 4تا تخصصی وهر 4تاعمومیا تو برنامم می گذاشتم ولی اصلا به برنامه ازمونم نرسیدم😐
        Brilliant romisa

romisaR MahhhM 2 پاسخ آخرین پاسخ
        0
        • B Brilliant

@Dr-Lila در برنامه درسی گفته است:

@zahra-m1999 سلام زهرا جان ممنون بابت برناامه عالی ولی من 5 ساعت وقت دارم ب نظرت چجوری برنامه بریزم اگ میشه راهنمایی کن

سلام عزیزم من این برنامه رو طبق سطح وتوانایی شیما جان نوشتم .اما واقعا پنج ساعت کمه امکان بیشتر کردنش رو نداری که رو‌همین ساعت راهنمایی کنم !؟؟

MahhhM آفلاین
          MahhhM آفلاین
          Mahhh
          دانش آموزان آلاء

Brilliant میش نمونه برنامتون عکسش بفرستین؟
          تاباعکس دقیق بدونم🙏🙏❤

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
          0
          • MahhhM Mahhh

@Amir-Bernousi سلام.
            من تاحالا هر 4تا تخصصی وهر 4تاعمومیا تو برنامم می گذاشتم ولی اصلا به برنامه ازمونم نرسیدم😐
            Brilliant romisa

romisaR آفلاین
            romisaR آفلاین
            romisa

@Mah-s
            ساعتو با توجه به حجم میذاشتم

1 پاسخ آخرین پاسخ
            1
            • MahhhM Mahhh

@Amir-Bernousi سلام.
              Brilliant romisa

MahhhM آفلاین
              MahhhM آفلاین
              Mahhh
              دانش آموزان آلاء

@Mah-s در برنامه درسی گفته است:

@Amir-Bernousi سلام.
              Brilliant romisa

romisa این خوب؟👌

romisaR 1 پاسخ آخرین پاسخ
              1
              • MahhhM Mahhh

Brilliant سلام.

B آفلاین
                B آفلاین
                Brilliant

Brilliant سلام.
                این برنامه مال یکی از بچه ها بود نه من

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

MahhhM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                0
                • MahhhM Mahhh

تاباعکس دقیق بدونم🙏🙏❤

B آفلاین
                  B آفلاین
                  Brilliant
                  نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Brilliant انجام شده

تاباعکس دقیق بدونم🙏🙏❤

تاباعکس دقیق بدونم🙏🙏❤

تاباعکس دقیق بدونم🙏🙏❤
                  عندارمشون .ذهنی تایپ کردم

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  0
                  • B Brilliant

Brilliant سلام.
                    این برنامه مال یکی از بچه ها بود نه من

MahhhM آفلاین
                    MahhhM آفلاین
                    Mahhh
                    دانش آموزان آلاء

Brilliant میشه دقیق برنامه خودتون بگین چجور؟🙏

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                    0
                    • MahhhM Mahhh

B آفلاین
                      B آفلاین
                      Brilliant

در حال حاضر ساعت مطالعه م ثابت نیست که بخوام برنامه ثابتی براش بچینم
                      تقریبا همین جوری با توجه به ساعت وحجم و سطحم برنامه میریزم

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

MahhhM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                      0
                      • B Brilliant

در حال حاضر ساعت مطالعه م ثابت نیست که بخوام برنامه ثابتی براش بچینم
                        تقریبا همین جوری با توجه به ساعت وحجم و سطحم برنامه میریزم

MahhhM آفلاین
                        MahhhM آفلاین
                        Mahhh
                        دانش آموزان آلاء

Brilliant یعنی چند تا تحصصی وعمومی تو ی روز داری؟

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                        0
                        • MahhhM Mahhh

B آفلاین
                          B آفلاین
                          Brilliant

گفتم که به خاطر ثابت نبودن ساعت مطالعه م برنامه نظم خاصی نداره که الزاما چندتا عمومی چندتا اختصاصی باشه
                          وقبلاهم باز اشاره کردم که اینکه چندساعت بخونید چه منبعی چه تنوعی چقدر تست چقدر درسنامه و...بسته به ساعت مطالعه ، کیفیت مطالعه ،سطح تون در هردرس،و...داره

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

MahhhM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                          1
                          • B Brilliant

گفتم که به خاطر ثابت نبودن ساعت مطالعه م برنامه نظم خاصی نداره که الزاما چندتا عمومی چندتا اختصاصی باشه
                            وقبلاهم باز اشاره کردم که اینکه چندساعت بخونید چه منبعی چه تنوعی چقدر تست چقدر درسنامه و...بسته به ساعت مطالعه ، کیفیت مطالعه ،سطح تون در هردرس،و...داره

MahhhM آفلاین
                            MahhhM آفلاین
                            Mahhh
                            دانش آموزان آلاء

Brilliant من هم برنامه ثابتی ندارم😑😐

B 1 پاسخ آخرین پاسخ
                            1
                            • MahhhM Mahhh

B آفلاین
                              B آفلاین
                              Brilliant

ان شا الله که مشکل شما هم حل شه وبتونید برنامه ریزی ثابت وخوبی داشته باشین

♥یا رفیق من لا رفیق له♥

MahhhM 2 پاسخ آخرین پاسخ
                              1
                              • B Brilliant

MahhhM آفلاین
                                MahhhM آفلاین
                                Mahhh
                                دانش آموزان آلاء

Brilliant انشاءالله
                                ولی کسی نیست کمکم کنه😢
                                الایی اصلا خوب نمی خونم.😐😐

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                0
                                • B Brilliant

MahhhM آفلاین
                                  MahhhM آفلاین
                                  Mahhh
                                  دانش آموزان آلاء

Brilliant میشه ی موافقی بگیریم که از فردا به کوب بخونیم بادیگرالایی ها..
                                  مشکلا برطرف شه؛ برنامه" ساعت مطالعه بزاریم..
                                  👌📚📚📚👌🌸
                                  مثلا چن سال پیش که تاپیک گذاشتید☺

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  0
                                  • MahhhM Mahhh

@Amir-Bernousi سلام.
                                    Brilliant romisa

romisa این خوب؟👌

romisaR آفلاین
                                    romisaR آفلاین
                                    romisa

@Amir-Bernousi سلام.
                                    Brilliant romisa

romisa این خوب؟👌

برنامه ای که تنوع درسش بالا باشه خوبه ولی اینطوری نباشه که از هر کدوم هیچ حجمی رو نتونیم توو یه روز بخونیم
                                    البته برنامه های @Amir-Bernousi خیلی خوب و عالی بودن

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • milad-amM آفلاین
                                      milad-amM آفلاین
                                      milad-am
                                      اخراج شده
                                      نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط milad-am انجام شده

نمونه برنامه هفتگی خام.
                                      لطفا نظراتتون رابگید اگه کم و کسری داره.
                                      به نظرم خوبیش اینه که تو این برنامه جمع ساعت روز و هفته هردوشون دستتون میاد.
                                      اون قسمت خط چین میتونه برنامه خاص مثل خوندن درک مطلب و کلوز زبان یا تمرین محاسبات یا قسمت مرور روزانه باشه.
                                      برنامه.pdf
                                      @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

amirh_hmyfA 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      0
                                      • milad-amM milad-am

نمونه برنامه هفتگی خام.
                                        لطفا نظراتتون رابگید اگه کم و کسری داره.
                                        به نظرم خوبیش اینه که تو این برنامه جمع ساعت روز و هفته هردوشون دستتون میاد.
                                        اون قسمت خط چین میتونه برنامه خاص مثل خوندن درک مطلب و کلوز زبان یا تمرین محاسبات یا قسمت مرور روزانه باشه.
                                        برنامه.pdf
                                        @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

amirh_hmyfA آفلاین
                                        amirh_hmyfA آفلاین
                                        amirh_hmyf

@نام-بی-نام
                                        عالیه

قرار نیست منو هرجایی پیدا کني
                                        فقط میتونی از دور تو اوج ببینی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                        0
                                        • romisaR آفلاین
                                          romisaR آفلاین
                                          romisa

فک می کنم چن تا تایپکِ سوال راجبه برنامه ریزی داشتیم
                                          پستای اینجا کمکتون می کنه
                                          @دانش-آموزان-آلاء

Masih shirdelM 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          3
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • درون آمدن

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه