زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95)
-
سلام ببخشید لینک کانال تلگرام استاد راوش را می خواستم با تشکر
-
maziar seifalian در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
-
سپاس فراوان از محبت شما دوست گرامی
-
اقا تورو خدا یکی بگه کنکور تجربی ادبیاتش مثل انسانی سخته یا اسون تره
-
بما هم بگو این فایلای صوتی کجان ماهم بگیریم
استاد راوش بی نظیری بیست یک ایول -
اقا تورو خدا یکی بگه کنکور تجربی ادبیاتش مثل انسانی سخته یا اسون تره
D.r Esmaili پارسال راحت بود.ولی به اندازه انسانی سخت نیست.
-
من یه جلسه شو دیدم تا حالا
ولی عالیه ی نکتشم از قلم ننداخت
پیشرفت میکنی شک نکن -
دمت گرم میثم جون فقط من شنیدم تاریخ ادبیات فقط نام کتاب و نویسنده میاد و از سال تولد وفاتو و شرحیاتش نمیاد
این درسته؟؟؟ -
دمت گرم میثم جون فقط من شنیدم تاریخ ادبیات فقط نام کتاب و نویسنده میاد و از سال تولد وفاتو و شرحیاتش نمیاد
این درسته؟؟؟D.r Esmaili سلامت باشی.تاریخ ها نمیاد ولی قرنا میاد.
-
D.r Esmaili سلامت باشی.تاریخ ها نمیاد ولی قرنا میاد.
-
سلام استاد انشا.... که حالتان خوب باشد میخواستم بپرسم این فیلم های آموزشی مختص رشته انسانی هست؟ رشته ی من تجربیه میخوام بفهمم که کل این مطالب به درد من در کنکور میخوره یا نه؟
-
سلام استاد انشا.... که حالتان خوب باشد میخواستم بپرسم این فیلم های آموزشی مختص رشته انسانی هست؟ رشته ی من تجربیه میخوام بفهمم که کل این مطالب به درد من در کنکور میخوره یا نه؟
erfangamari در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام، اول مباحث مشترک ریاضی و تجربی تدریس میشه بعد به انسانی پرداخته میشه.
-
#تدریس #زبان_و_ادبیات_فارسی - جلسه 35
️ قرابت معنایی در میان واژگان
آقای #راوش
#انسانی
#ریاضی
#تجربی
http://sanatisharif.ir/Sanati-Sharif-Video/6/26/5679
@alaa_sanatisharif
-
erfangamari در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
سلام، اول مباحث مشترک ریاضی و تجربی تدریس میشه بعد به انسانی پرداخته میشه.
mohammadhassan پس تو فیلم ها تفکیک رشته است؟؟؟
-
الان نه، الان مباحث مشترک ریاضی و تجربی و انسانی تدریس میشه در آخر که تموم شد سراغ مباحث اختصاصی انسانی ها میرن.
-
الان نه، الان مباحث مشترک ریاضی و تجربی و انسانی تدریس میشه در آخر که تموم شد سراغ مباحث اختصاصی انسانی ها میرن.
mohammadhassan عالی
-
بعضی جاهای جزوه رو تدریس نمیکنه استاد میشه بگید چرا ینی اونا برای انسانی هاست؟؟؟؟؟ یا اینکه جزوه استاد قدیمی تره .....
-
تشبیه خوب بود ولی کاش میگفتین ک چ قسمتاییش ب تجربیا ربط داره یا نداره..خیییییلی ممنون
-
@مهدی-پژم در زبان و ادبیات فارسی داریوش راوش صفر تا صد کنکور (96-95) گفته است:
تشبیه خوب بود ولی کاش میگفتین ک چ قسمتاییش ب تجربیا ربط داره یا نداره..خیییییلی ممنون
تشبهه که استاد گفتن تقریبا تمامش مال تجربی ها بود دیگه
-
نه تجربیا تشبیه بلیغ ندارن ک