درخواست کمک اضطراری
-
سوال تشریحی منظورت سوالای کتابه و موقعی که معلم اصلا خوب درس نداده چطوری حل کنم مسئله معلممون خیلی سطح بالا درس میده خیلی و فیلم های الارو که میدونید عالی هستن ولی خیلی هستن تا بخواییم ببینیم تو پنجشنبه جمع دیگه وقت نمیکنیم درس دیگه ای بخونیم
@حسین-بهارلو گام به گام نداری؟
-
@حسین-بهارلو گام به گام نداری؟
ساجده روحی نخیر
-
خب درسنامه های کتاب کار و هم بخونی نمیفهمی؟بعدش بری سراغ کتابه خودمون
-
خب درسنامه های کتاب کار و هم بخونی نمیفهمی؟بعدش بری سراغ کتابه خودمون
ساجده روحی چرا میفهمم ولی همش رو فرمولاش رو قاطی میکنم یا سوالات که معلم میده رو نمیدونم از کدوم فرمول برم
-
به نظرم فقط با دیدن فیلما میتونی درست شی اگه روزی دوتا هم ببینی هم به بقیه درسات میرسی هم هنوز اونقدر حجم درسا زیاد نشده اگه یه ذره دیگه بگذره مطمئنن خیلی سخت تر از این میشه
-
به نظرم فقط با دیدن فیلما میتونی درست شی اگه روزی دوتا هم ببینی هم به بقیه درسات میرسی هم هنوز اونقدر حجم درسا زیاد نشده اگه یه ذره دیگه بگذره مطمئنن خیلی سخت تر از این میشه
ساجده روحی فیلم کدوم استاد برای ما ها بهتره داداشی یا کازرنیان
-
ساجده روحی فیلم کدوم استاد برای ما ها بهتره داداشی یا کازرنیان
@حسین-بهارلو اقای کازرنیان
-
@حسین-بهارلو اقای کازرنیان
ساجده روحی اها پس اقای کازرنیا بهتره اتفاقا فیلماش هم خیلی نسبت به استاد داداشی کمتره فقط باید ببینم چطور توضیح داده من قبلا از استاد داداشی استفاده میکردم
-
اره میخواستم الان بگم اقای داداشی خیلی بیشتر و مفهومی تر درس میدن اما اقای کازرنیان خلاصه تره
-
اره میخواستم الان بگم اقای داداشی خیلی بیشتر و مفهومی تر درس میدن اما اقای کازرنیان خلاصه تره
ساجده روحی کدوم ها قشنگ تر یاد دادن اقای داداشی بعضی چیزارو یکم میپیچونه این استاد رو نمیدونم حالا چطوری
-
ساجده روحی کدوم ها قشنگ تر یاد دادن اقای داداشی بعضی چیزارو یکم میپیچونه این استاد رو نمیدونم حالا چطوری
@حسین-بهارلو خخ نمیپیچونه مسئله رو باز میکنه ولی به نفعته
-
@حسین-بهارلو خخ نمیپیچونه مسئله رو باز میکنه ولی به نفعته
ساجده روحی نمیدونم والا فصل یک رو که یه جوری درس داد وقتی شیمی فیلمش رو دیدم تازه فهمیدم تبدیل یکا دقیقا چطوری
-
ساجده روحی نمیدونم والا فصل یک رو که یه جوری درس داد وقتی شیمی فیلمش رو دیدم تازه فهمیدم تبدیل یکا دقیقا چطوری
@حسین-بهارلو خخخ پس هرکدومو ک خودت میفهمیو ببین
-
@حسین-بهارلو خخخ پس هرکدومو ک خودت میفهمیو ببین
ساجده روحی اوکی ممنونم فقط به نظرت نشر الگو برای فیزیک بگیرم یا همین خیلی سبزی که دارم تستی خوبه
-
ساجده روحی اوکی ممنونم فقط به نظرت نشر الگو برای فیزیک بگیرم یا همین خیلی سبزی که دارم تستی خوبه
@حسین-بهارلو منم خیلی سبز دارم بنظرم مفهومی تره و پاسخنامه هاش یا درسنامه اش مطلبو بیشتر باز میکنه
-
@حسین-بهارلو منم خیلی سبز دارم بنظرم مفهومی تره و پاسخنامه هاش یا درسنامه اش مطلبو بیشتر باز میکنه
ساجده روحی اوکی ممنون
-
ساجده روحی اوکی ممنون
@حسین-بهارلو خواهش(:
-
@حسین-بهارلو خواهش(:
ساجده روحی سلام خوبی
-
ساجده روحی سلام خوبی
sara sogole سلام مرسی عزیزم شما خوبی
-
sara sogole سلام مرسی عزیزم شما خوبی