درخواست کمک اضطراری
-
@حسین-بهارلو اقای کازرنیان
ساجده روحی اها پس اقای کازرنیا بهتره اتفاقا فیلماش هم خیلی نسبت به استاد داداشی کمتره فقط باید ببینم چطور توضیح داده من قبلا از استاد داداشی استفاده میکردم
-
اره میخواستم الان بگم اقای داداشی خیلی بیشتر و مفهومی تر درس میدن اما اقای کازرنیان خلاصه تره
-
اره میخواستم الان بگم اقای داداشی خیلی بیشتر و مفهومی تر درس میدن اما اقای کازرنیان خلاصه تره
ساجده روحی کدوم ها قشنگ تر یاد دادن اقای داداشی بعضی چیزارو یکم میپیچونه این استاد رو نمیدونم حالا چطوری
-
ساجده روحی کدوم ها قشنگ تر یاد دادن اقای داداشی بعضی چیزارو یکم میپیچونه این استاد رو نمیدونم حالا چطوری
@حسین-بهارلو خخ نمیپیچونه مسئله رو باز میکنه ولی به نفعته
-
@حسین-بهارلو خخ نمیپیچونه مسئله رو باز میکنه ولی به نفعته
ساجده روحی نمیدونم والا فصل یک رو که یه جوری درس داد وقتی شیمی فیلمش رو دیدم تازه فهمیدم تبدیل یکا دقیقا چطوری
-
ساجده روحی نمیدونم والا فصل یک رو که یه جوری درس داد وقتی شیمی فیلمش رو دیدم تازه فهمیدم تبدیل یکا دقیقا چطوری
@حسین-بهارلو خخخ پس هرکدومو ک خودت میفهمیو ببین
-
@حسین-بهارلو خخخ پس هرکدومو ک خودت میفهمیو ببین
ساجده روحی اوکی ممنونم فقط به نظرت نشر الگو برای فیزیک بگیرم یا همین خیلی سبزی که دارم تستی خوبه
-
ساجده روحی اوکی ممنونم فقط به نظرت نشر الگو برای فیزیک بگیرم یا همین خیلی سبزی که دارم تستی خوبه
@حسین-بهارلو منم خیلی سبز دارم بنظرم مفهومی تره و پاسخنامه هاش یا درسنامه اش مطلبو بیشتر باز میکنه
-
@حسین-بهارلو منم خیلی سبز دارم بنظرم مفهومی تره و پاسخنامه هاش یا درسنامه اش مطلبو بیشتر باز میکنه
ساجده روحی اوکی ممنون
-
ساجده روحی اوکی ممنون
@حسین-بهارلو خواهش(:
-
@حسین-بهارلو خواهش(:
ساجده روحی سلام خوبی
-
ساجده روحی سلام خوبی
sara sogole سلام مرسی عزیزم شما خوبی
-
sara sogole سلام مرسی عزیزم شما خوبی
ساجده روحی وای خوب شداومدی چندتاسوال میتونم بپرسم
-
ساجده روحی وای خوب شداومدی چندتاسوال میتونم بپرسم
sara sogole اره حتما
-
sara sogole اره حتما
ساجده روحی دانشگاهی هستی یادبیرستانی
-
ساجده روحی دانشگاهی هستی یادبیرستانی
sara sogole دبیرستانی
-
sara sogole دبیرستانی
@ساجده-روحیدوازدهمی اخ من امسال دارم براکنکورمیخونم چندتاسوال داشتم
-
@ساجده-روحیدوازدهمی اخ من امسال دارم براکنکورمیخونم چندتاسوال داشتم
sara sogole بپرس
-
sara sogole بپرس
ساجده روحی ببین من کلادخترزرنگی هستما ینی گیرایم بالاست ی سال به دلایلی ازمدرسه دورموندم مجبورشدم ازراه دوربخونم معلماشم ک میدونی مث مدرسه خب درس نمیدن
-
sara sogole بپرس
ساجده روحی الان به ی مشکل برخوردم اینکه برنامه ریزی خوبی ندارم واینکه ی جای قسمت ریاضی گیرکردم ومیخواستم بدونم میتونی راهنماییم کنی یان