لغات زبان
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
سوالم راجب لغات زبانه
بنظرشما برای لغات جدیدی که توی کتاب تستا پیدا میکنم و معنیشونو لازم دارم چیکارکنم؟
منظورم اینکه همونجا تو کتاب بنویسم روی خود لغته و هروقت خواستم مرورش کنم یا نه توی یه ورقه جدا بنویسم؟
لطفا اگه کسایی هم هستن که کنکور دادن و نتیجه گرفته نظر بدن
ممنون -
سلام دوستان
سوالم راجب لغات زبانه
بنظرشما برای لغات جدیدی که توی کتاب تستا پیدا میکنم و معنیشونو لازم دارم چیکارکنم؟
منظورم اینکه همونجا تو کتاب بنویسم روی خود لغته و هروقت خواستم مرورش کنم یا نه توی یه ورقه جدا بنویسم؟
لطفا اگه کسایی هم هستن که کنکور دادن و نتیجه گرفته نظر بدن
ممنونAida Banoo سال چندمی؟
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۸، ۱۳:۲۷ آخرین ویرایش توسط sheyda.fkh انجام شده
سلام دوست عزیز
تجربه شخصی من نشون میده که همونجا علامت بزنید بهتر هست چون وقتی مرور میکنید جمله به علاوه لغت موردنظر یادآوری میشه و "براساس تکنیک های یادگیری زبان" یادگرفتن لغات به کمک جمله خیلی پرکاربردتره و بیشتر توی حافظه ی شما میمونه ...
امیدوارم کمکی بهتون کرده باشم
بازم بچه ها رو منشن میکنم :
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیار -
Aida Banoo سال چندمی؟
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۸، ۱۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهعلیم کنکوریم
-
سلام دوست عزیز
تجربه شخصی من نشون میده که همونجا علامت بزنید بهتر هست چون وقتی مرور میکنید جمله به علاوه لغت موردنظر یادآوری میشه و "براساس تکنیک های یادگیری زبان" یادگرفتن لغات به کمک جمله خیلی پرکاربردتره و بیشتر توی حافظه ی شما میمونه ...
امیدوارم کمکی بهتون کرده باشم
بازم بچه ها رو منشن میکنم :
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیارنوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۸، ۱۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sheyda-fkh مرسی از شما خیلی کمک کرد خودمم اینطوری فک میکردم چون وقت کمتریم تلف میشه
-
@sheyda-fkh مرسی از شما خیلی کمک کرد خودمم اینطوری فک میکردم چون وقت کمتریم تلف میشه
نوشتهشده در ۱۰ آذر ۱۳۹۸، ۶:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
اگه کنکوری نیستی و حداقل یک سال وقت داری ، بهترین کار اینه که اون لغات رو روی کاغذ بنویسی و از جعبه لایتنر استفاده کنی و به صورت دوره ای مرور کنی (من خودم این کار رو کردم و بهترین روش هم بود واقعا) ولی دو تا چیز هست اولی اینکه برای اینکار باید زمان زیادی بذاری و در طولانی مدت جواب میده و دوم اینکه باید ارادت هم ی خورده قوی باشه که بتونی چن بار دورشون کنی
-
سلام من لغات رو مینوشتم تو خود متن
ولی ی سری لغات رو که اصلا بلد نبودم و نمیدونستم معنیش چی هست رو جدا میکردم
و دوباره مرور میکردم
روش هشت تیک هم روش خوبیه
میتونید بعد از هربار خوندن لغات
یک بار تیک بزنید
اینجوری با هشت تا تیک
هشت بار دوره میشه️
موفق باشید