لغات زبان
-
سلام دوستان
سوالم راجب لغات زبانه
بنظرشما برای لغات جدیدی که توی کتاب تستا پیدا میکنم و معنیشونو لازم دارم چیکارکنم؟
منظورم اینکه همونجا تو کتاب بنویسم روی خود لغته و هروقت خواستم مرورش کنم یا نه توی یه ورقه جدا بنویسم؟
لطفا اگه کسایی هم هستن که کنکور دادن و نتیجه گرفته نظر بدن
ممنون -
سلام دوستان
سوالم راجب لغات زبانه
بنظرشما برای لغات جدیدی که توی کتاب تستا پیدا میکنم و معنیشونو لازم دارم چیکارکنم؟
منظورم اینکه همونجا تو کتاب بنویسم روی خود لغته و هروقت خواستم مرورش کنم یا نه توی یه ورقه جدا بنویسم؟
لطفا اگه کسایی هم هستن که کنکور دادن و نتیجه گرفته نظر بدن
ممنونAida Banoo سال چندمی؟
-
سلام دوست عزیز
تجربه شخصی من نشون میده که همونجا علامت بزنید بهتر هست چون وقتی مرور میکنید جمله به علاوه لغت موردنظر یادآوری میشه و "براساس تکنیک های یادگیری زبان" یادگرفتن لغات به کمک جمله خیلی پرکاربردتره و بیشتر توی حافظه ی شما میمونه ...
امیدوارم کمکی بهتون کرده باشم
بازم بچه ها رو منشن میکنم :
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیار -
Aida Banoo سال چندمی؟
علیم کنکوریم
-
سلام دوست عزیز
تجربه شخصی من نشون میده که همونجا علامت بزنید بهتر هست چون وقتی مرور میکنید جمله به علاوه لغت موردنظر یادآوری میشه و "براساس تکنیک های یادگیری زبان" یادگرفتن لغات به کمک جمله خیلی پرکاربردتره و بیشتر توی حافظه ی شما میمونه ...
امیدوارم کمکی بهتون کرده باشم
بازم بچه ها رو منشن میکنم :
@دانش-آموزان-آلاء
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@همیار@sheyda-fkh مرسی از شما خیلی کمک کرد خودمم اینطوری فک میکردم چون وقت کمتریم تلف میشه
-
@sheyda-fkh مرسی از شما خیلی کمک کرد خودمم اینطوری فک میکردم چون وقت کمتریم تلف میشه
-
اگه کنکوری نیستی و حداقل یک سال وقت داری ، بهترین کار اینه که اون لغات رو روی کاغذ بنویسی و از جعبه لایتنر استفاده کنی و به صورت دوره ای مرور کنی (من خودم این کار رو کردم و بهترین روش هم بود واقعا) ولی دو تا چیز هست اولی اینکه برای اینکار باید زمان زیادی بذاری و در طولانی مدت جواب میده و دوم اینکه باید ارادت هم ی خورده قوی باشه که بتونی چن بار دورشون کنی
-
سلام من لغات رو مینوشتم تو خود متن
ولی ی سری لغات رو که اصلا بلد نبودم و نمیدونستم معنیش چی هست رو جدا میکردم
و دوباره مرور میکردم
روش هشت تیک هم روش خوبیه
میتونید بعد از هربار خوندن لغات
یک بار تیک بزنید
اینجوری با هشت تا تیک
هشت بار دوره میشه️
موفق باشید