جاندارِ نفر قبلی رو تشریح کن
-
سلام آقا سلام
اسم تاپیک که مشخصه خب:))
ببینید روال کار این طوری هست که برای مثال،
یک نفر من رو منشن می کنه و میاد یه جاندار رو نام می بره برای مثال ملخ .من باید هــــــــرچی می دونم در مورد ملخ رو بگم.
تنفس، لقاح،ماده ی دفعی، چی میخوره (بخشای سبز و فلان) و دیگه خلاصه هرچی که بلدین
از فصل اول زیست ۱ شروع میکنیم تا اخرین فصل پیش.
نظام جدید و قدیمم ندارهدقت کنین
این بین اگر کسی چیزی رو یادش رفت که بگه نیاید و ریپلی نزنید!مثلا توی بحث حشرات ما حشره های زیادی داریم و قطعا بعدش که سر جمع میکنیم همه چیز با هم میشه و اگه دیگه نتونستین تحمل کنین بیاین پی وی من به خودم بگین تا اضافه کنمبخدا نیاز به گفتن نداره، ولــی میگم
%(#ff0000)[اسپم ممنوعه]این تاپیک می تونه چالشی هم باشه..یعنی اینکه من مثلا بگم @ اکالیپتوس بیا و مثلا از مرغ برامون بگو !
پس دقت کنین نفر قبلیتون کسی رو دعوت نکرده باشه
خیلی با خودم فکر کردم که این تاپیک رو بزنم...نزنم
راستش خیلی دو دل بودم که موفقیت آمیز هست؟ استقبال میشه؟!
اما خب
گفتم اشکالی نداره دیگه...نهایتا خود خود خودم ادامش میدم...
اما امیدوارم توی این راه تنها نمونم
@دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
برای شروع
%(#ff8c8c)[پروانه ی شب پرواز فلفلی]
-
سلام آقا سلام
یک نفر من رو منشن می کنه و میاد یه جاندار رو نام می بره برای مثال ملخ .من باید هــــــــرچی می دونم در مورد ملخ رو بگم.
این بین اگر کسی چیزی رو یادش رفت که بگه نیاید و ریپلی نزنید!مثلا توی بحث حشرات ما حشره های زیادی داریم و قطعا بعدش که سر جمع میکنیم همه چیز با هم میشه و اگه دیگه نتونستین تحمل کنین بیاین پی وی من به خودم بگین تا اضافه کنمبخدا نیاز به گفتن نداره، ولــی میگم
%(#ff0000)[اسپم ممنوعه]این تاپیک می تونه چالشی هم باشه..یعنی اینکه من مثلا بگم @ اکالیپتوس بیا و مثلا از مرغ برامون بگو !
اما خب
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
برای شروع
این پست پاک شده! -
سلام آقا سلام
اما خب
@خیرین-کوچک-دریا-دل
@دانش-آموزان-آلاء
@همیار
@فارغ-التحصیلان-آلاء
@رتبه-های-انجمن-آلاء
برای شروع
dlrm
از شب پروازیش می فهمیم پروانه مونارک نیست که بتونه با نورون های عصبیش تو روز جهت رو تشخیص بده و پرواز کنه به این و اون ور
این بچه مون یه زمانی لاروی بیش نبوده و چون خیلی برگ دوست داشته گیاه خواره حاصل از تخم گذاری مامانشه روی برگ ها،و وقتی خیلی کوچولو موچولو بوده توانایی پرواز نداشته و کرمی بیش می نبوده است.
بعدش به خودش میاد میگه وقت دگردیسیه خلوتگی عارفانه می گزیند و از تعلقات دنیا دل می کند برای مدت اَندی(صفت شمارشیه) روز و وقتی مدت دگردیسی تمام شد به خودش میاد و میگه جوووون چ جیگری شدممیشه پروانه شب پرواز فلفلی حالا دوساعت روضه دگردیسی خوندیم مال دوران جاهلیت (متوسطه اول) عه میریم سراغ پایه کنکوریش این پروانه مون نوعی جانور نرم تن حشره از خانواده پروانه ها(تیره و گونه اینا رو نگفتم چون قاطی میکنم) که دارای لوله ی گوارشه و حلق نداره،بیش تر جذب توی معده اش انجام میشه و روده و راست روده اش حکم بازجذب دارن براش این جاندار دستگاه دفع مواد زائد متصل به لوله داره به اسم لوله های مالپیگی که به روده اش متصله و شما لطف میکنی از روی کتاب دهمت ترتیب ترشح و اسمزشو میخونی
و اما دستگاه گردش مواد این عزیز از نوع گردش مواد بازه که قلب دریچه داره و اصلا مویرگ و سیاهرگ ندارن،و مایعی رو میگردونه توی بدن به اسم همولنف راستی تنفسشم نایدیسه که ارتباطی با دستگاه گردش مواد نداره،سیستم عصبیشم به صورت چند گره به هم جوش خورده که دو تا طناب عصبی در قسمت پشتی بدن هست میشه که هر گره مخصوص انقباض یک بند از بدنه،مغزشونم از چند گره به هم جوش خوردس(تو کتاب زیست11 3 گره بود) بیناییشونم که از نوع چندین اوماتیدی(واحد بینایی )هستش که اطلاعات هر چشم توسط یه عصب به مغز میره ،ایمنی هم ایمنی غیر اختصاصی دارند که فاگوسیت ها یکی از اجزا اصلیشونه،می رسیم به تولید مثلشون،همونظور که گفتیم این خوشگلا تخم گذارن و البته فک کنم لقاح داخلی دارن چون خشکی زیی اند،و روی برگ ها و گیاهان و بعضی وقتا روی دیگر حشرات تخم گذاری می کنن! (شاخ در نیار مثل پروانه همزیست با گیاه تنباکو)
و یه نوزاد دیگه و داستان دیگه...
امیدوارم قصه هزار و یه شبم زیاد خسته کننده نباشه این کل چیزایی که یادم بودم از حشرات
و خوشامد بگین بهم بعد از 2،3ماه برگشتم انجمن
@دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا -
zahra_yp %(#002000)[استرپتوکوکس نومونیا] ی جاندار تک سلولی هست ک دو نوع از اون وجود داره و %(#fa2100)[جاندار] مورد آزمایش گریفیت و ایوری و مزلسون استال هم بوده
انواع این باکتری کپسول دار و بدون کپسول هس ک هر دو نوع در بدن موش باعث بروز %(#000000)[آلودگی] میشه و در نتیجه بدن موش ب حضور هر دو واکنش میده (پادتن میسازه ) ولی هر دو باعث بیماری نمیشن چون پادتن میتونه باکتری %(#1b17ff)[بدون پوشینه] را از بین ببره پس نوع بدون کپسول باعث بیماری نمیشه ولی درمورد نوع کپسول دار پادتن های بدن موش نمیتونن باکتری رو از بین ببرن و در نتیجه باعث %(#0f0000)[بیماری] میشه و در نهایت موش میمیره
درضمن این باکتری در انسان باعث گلو درد و در موش باعث ذات الریه میشه
چون باکتری ی جاندار تک سلولی هست پس گوارش و تبادل مواد و گردش مواد و.... آن ب ساده ترین شکل و از طریق سطح سلول هست
تقسمش ب صورت تقسیم دوتایی هست و میوز نداره
DNA هسته ایی نداره چون اصلا هسته محصور در غشا نداره و البته هیچ اندامک دیگ ایی هم نداره
فقط ی نوع RNA.pol داره
بر خلاف یوکاریوت ها میتونه همزمان با رو نویسی prسازی کنه
دیگ ام چیزی ب ذهنم نمیرسه ...
خدایی خیلی طولانی شد ! -
@ماه در جاندارِ نفر قبلی رو تشریح کن
گفته است:
نفر بعدی ملخ رو تشریح کن
خب ،
%(#ff0000)[ملخ]
جزو حشرات
تنفس نایی
ملخ ماده : 22+XX
ملخ نر : 22+XO
تعیین جنسیت با نر
دارای چشم مرکب
ماده دفعی : اوریک اسید (C5N4H4O3)
گردش خون باز (همولنف)
قلب لوله ای شکل ، حرکت جاندار موجب رفتن خون به بخش های عقبی،
هنگام استراحت قلب، خون از چند منفذ به قلب
هر یک از این منافذ دارای دریچه که هنگام انقباض قلب بسته هستند.
۶ جفت منفذ
اسکلت خارجی از جنس کیتین
در هر بند از بدن یک گره عصبی
دارای مغز ( چند گره عصبی به هم جوش خورده)
جمعیت فرصت طلب
عمدتا برگها و بخش های تازه و نرم گیاهدهان،مری،چینه دان،سنگدان،کیسه های معده،معده،روده،مخرج
-
نفر بعدی از اُپاسوم بگه
کجا دیدیمش؟! سال سوم دبیرستان فصل اخر (تولید مثل) یه پستاندار کیسه دارِ
همه ی ویژگی هاش رو بررسی کنیم:) -
نفر بعدی از اُپاسوم بگه
کجا دیدیمش؟! سال سوم دبیرستان فصل اخر (تولید مثل) یه پستاندار کیسه دارِ
همه ی ویژگی هاش رو بررسی کنیم:)خیلی خوشحالم که اینجام
️
و اماااا اپاسوم
اپاسوم یک پستانداره و پستانداران گروهی از جانوران مهره دار هستند
گو اش در پستانداران برون سلولی هست
در شیره معده نوزاد بسیاری از پستانداران آنزیم رنین وجود داره
که پروتئین شیر رو رسوب میده
اپاسوم گیاه خواهر هست پس عموما روده بسیار طویلی داره
در پستانداران قفسه سینه به وسیله پرده دیافراگم از حفره شکمی جدا شده
اپاسوم هم دیافراگم داره طبیعتا
با شش تنفس میکنه
اوره دفع میکنه
قلب چهار حفره ای دارن
گردش خون بسته و مضاعف دارن
چهار اندام حرکتی داره
اندازه نسبی مغز پستانداران نسبت به وزن بدن در بین بقیه مهره داران بیشتره
رشد نیم کره مخ تو این مهره داران بیشتره.
لقاح داخلی داره
پستانداران تخم گذار زنده را یا بچه زا هستن که اپاسوم
زنده را هست
توانایی کلون کردن داره باتوجه به جمله:پستانداران و گاو و موش ها توانایی کلون کردن دارند
در پستانداران نر سیستم چند همسری وجود داره
و بیشتر هزینه های لازم برای پرورش نوزدان برعهده والد ماده است- امیدوارم که مفید بوده باشه
@دانش-آموزان-آلاء - امیدوارم که مفید بوده باشه
-
dlrm
هیدر سردهای از شاخه گزندهتباران است.گونهای این جنس، جانورانی شکارچی ساکن آب هستند، میتوانند حرکت کنند ولی اکثر اوقات ساکن هستند، دارای کیسه گوارش یک طرفه، سر و مغز ندارند و در سراسر بدنش شبکه آب از تارهای عصبی کشیده شدهاست. سادهترین ساختار عصبی در بین جانداران متعلق به هیدر است. شبکه عصبی مجموعهای از نورونهای پراکنده در دیواره بدن هیدر است که باهم ارتباط دارند. تحریک هرنقطه از بدن جانور در همه سطح آن منتشر میشود. شبکه عصبی سلولهای ماهیچهای بدن را تحریک میکنند. این جانوران بازوهای زهری خود را که نماتوسیست نام دارد به سمت شکار خود پرتاب میکند و پس از برخورد بازو با شکار و فلج شدن آن، با همان بازوها غذا را به داخل کیسه گوارشی میبرد و هضم میکند و مواد زائد و هضم نشده را از راه دهان خارج میکند.
اگر شرایط مساعد باشد هیدرا با روش غیرجنسی (جوانه زدن) و در غیر این صورت به روش جنسی تولید مثل میکنند. هیدر و خزه و اسپیروژیر در جزو جاندارانی اند که هم به روش جنسی و هم غیر جنسی تولید مثل میکنند. برخی از زیستشناسان معتقدند که هیدرا هیچ وقت پیر نمیشود و عمر جاودان دارد. اگر چه برخی دیگر این نظریه را رد میکنند. این جانور دستگاه عصبی مرکزی ندارد؛ و تقسیمبندی دستگاه عصبی مرکزی و محیطی برای آن وجود ندارد و تنها از شبکه عصبی تشکیل شدهاست. هیدر معمولاً جانوری ثابت است و به ندرت در زیستگاه خود به آرامی حرکت میکند. سیستم گوارشی در هیدر دو طرفه بوده و غذا از دهان وارد کیسه گوارشی شده و پسماند آن بار دیگر از همان راه دهان خارج میشود. کیسه گوارش هیدر از چندین نوع سلول تخصص یافته تشکیل شده و در آن تعدادی سلول تاژکدار وجود دارند که غذا را با آنزیمهای گوارشی مخلوط میکنند (گوارش برون سلولی). مرحله بعدی گوارش درون سلولی است که اجزای ریز و خورد شده غذایی در قالب واکوئلهای غذایی وارد سلولهای پوشاننده کیسه گوارشی میشون و در آنجا بار دیگر توسط آنزیمهای گوارشی از جمله (پروتئازها - لیپازها - نوکلئازها و …) گوارش میابند تا مناسب استفاده سلول شوند. بدن هیدر از سه یا چهار ردیف سلول ساخته شده و فاصله دیگر سلولها از مواد غذایی موجود در کیسه گوارشی زیاد نیست.
[متن لینک]https://tag.ir/animals/145466-هیدر-جانوری-که-هرگز-نمی-میرد-فیلم) -
dlrm
هیدر سردهای از شاخه گزندهتباران است.گونهای این جنس، جانورانی شکارچی ساکن آب هستند، میتوانند حرکت کنند ولی اکثر اوقات ساکن هستند، دارای کیسه گوارش یک طرفه، سر و مغز ندارند و در سراسر بدنش شبکه آب از تارهای عصبی کشیده شدهاست. سادهترین ساختار عصبی در بین جانداران متعلق به هیدر است. شبکه عصبی مجموعهای از نورونهای پراکنده در دیواره بدن هیدر است که باهم ارتباط دارند. تحریک هرنقطه از بدن جانور در همه سطح آن منتشر میشود. شبکه عصبی سلولهای ماهیچهای بدن را تحریک میکنند. این جانوران بازوهای زهری خود را که نماتوسیست نام دارد به سمت شکار خود پرتاب میکند و پس از برخورد بازو با شکار و فلج شدن آن، با همان بازوها غذا را به داخل کیسه گوارشی میبرد و هضم میکند و مواد زائد و هضم نشده را از راه دهان خارج میکند.
اگر شرایط مساعد باشد هیدرا با روش غیرجنسی (جوانه زدن) و در غیر این صورت به روش جنسی تولید مثل میکنند. هیدر و خزه و اسپیروژیر در جزو جاندارانی اند که هم به روش جنسی و هم غیر جنسی تولید مثل میکنند. برخی از زیستشناسان معتقدند که هیدرا هیچ وقت پیر نمیشود و عمر جاودان دارد. اگر چه برخی دیگر این نظریه را رد میکنند. این جانور دستگاه عصبی مرکزی ندارد؛ و تقسیمبندی دستگاه عصبی مرکزی و محیطی برای آن وجود ندارد و تنها از شبکه عصبی تشکیل شدهاست. هیدر معمولاً جانوری ثابت است و به ندرت در زیستگاه خود به آرامی حرکت میکند. سیستم گوارشی در هیدر دو طرفه بوده و غذا از دهان وارد کیسه گوارشی شده و پسماند آن بار دیگر از همان راه دهان خارج میشود. کیسه گوارش هیدر از چندین نوع سلول تخصص یافته تشکیل شده و در آن تعدادی سلول تاژکدار وجود دارند که غذا را با آنزیمهای گوارشی مخلوط میکنند (گوارش برون سلولی). مرحله بعدی گوارش درون سلولی است که اجزای ریز و خورد شده غذایی در قالب واکوئلهای غذایی وارد سلولهای پوشاننده کیسه گوارشی میشون و در آنجا بار دیگر توسط آنزیمهای گوارشی از جمله (پروتئازها - لیپازها - نوکلئازها و …) گوارش میابند تا مناسب استفاده سلول شوند. بدن هیدر از سه یا چهار ردیف سلول ساخته شده و فاصله دیگر سلولها از مواد غذایی موجود در کیسه گوارشی زیاد نیست.
[متن لینک]https://tag.ir/animals/145466-هیدر-جانوری-که-هرگز-نمی-میرد-فیلم)Nariman*Na
اگه اشتباه داره ببخشید رشتم ریاضی -
نفر بعدی اکسولوتل تشریح کنه
-
Nariman*Na در جاندارِ نفر قبلی رو تشریح کن
گفته است:
از جانواران و جانداران کتاب درسی باید باشه دوست عزیز!
الان این ماهی خودش کلی ریز کاری داره!
بی استخوان و با استخوانش فرق داره!!!
رفع اسپم:
پلاسمودیوم فالسیپاروم
@همیار -
-
پلاسمودیوم فالسیپاروم
به اون رنگ خوشگلش نمیاد انقدر شر باشهخب خب
همونطور که میدونیم ایشون عامل بیماری مالاریا
هستن و یک آغازی محسوب میشنی نکته ای که میخونیم از فصل 4 پیش
نیای مشترک مطلق همه جانوران از آغازی ها هست
ایشون توسط پشه آنوفل منتقل میشود
و جناب پشه ی آنوفل در آب های راکد تخم گذاری میکنن!
اما مشخصات ردیف اول پلاسمودیوم فالسیپاروم
تعداد سلول :تک سلولی
عدد کروموزومی :نامشخص
نحوه تامین انرژی :هتروتروف
روش حرکت :غیر متحرک
روش تغذیه: _
دیواره : _
محل زندگی :بدن میزبان
رابطه :شکار و شکارچی
روش تولید مثل : جنسی و غیر جنسی
روش زندگی:انگلتولید مثل جنسی در بدن پشه
و تولید مثل غیر جنسی در بدن انساننابود کننده عامل مالاریا :کینین و مشتقات آن
اقاااا اقاااا
(دلی گونه
)
من عاشق تاپیک شدمنفر بعدی بیاد هومممم بزارید فکر کنم
اکوئوس بگه
فتبارک الله احسن الخالقین️
نیاید بگید چشم دلی رو دور میبینم بازم پست میزارم ها@دانش-آموزان-آلاء
بسم الله الرحمن الرحیم
️
اکوئوس
فرمانرو:
جانوران
شاخه:
طنابداران
رده:
پستانداران
راسته:
فردسمان
تیره:
اسبیان
(صرفا برای آشنایی بیشتر)
اسب جزو دسته مهره داران هست
که مهره داران دارای چهارنوع بافت اصلی پوششی پیوندی ماهیچه ای و عصبی هستنداسب مهره دار ساکن خشکی هست و شش داره
انتقال گاز ها دربدن اسب بین شش ها و سلول های بدن با کمک سیستم گردش مواد صورت میگیرهدستگاه گردش خون مضاعف و قلب چهار حفره ای داره
تولید مثل جنسی داره
سلول هاش توانایی کلون شدن دارنرویان اسب در مراحل اولیه دارای یک دم چهارجوانه حرکتی و یک حفره گلویی است
جمعیت اسب ها جز جمعیت های تعادلی هست
رفتار انتخاب جفت در اون ها دیده میشه
از آمیزش اسب و الاغ قاطر به وجود میاد که زیستا و نازا هست
ایمنی اختصاصی و غیر اختصاصی در اسب دیده میشه
اندازه نسبی مغز بیشتر از سایر جانوران و رشد نیم کره مخ در اسب نسبت به سایرین زیاد تره
چهار اندام حرکتی داره
اسکلت درونی در اسب وجود داره
اسب گیاهخوار هست
و روده بسیار طویلی دارد
اما جزو نشخوار کنندگان نیست
باکتری های تجزیه کننده سلولز در روده بزرگ و روده کور زندگی میکنند
و با ترشح سلول از مواد گیاهی به طور ساده قابل جذب است
رنگ الل قرمز و سفید موی اسب باهم رابطه هم توانی دارد
افزایش تدريجي اندازه بدن آن درجریان تغییر گونه ها بر اساس انتخاب جهت دار در محیط متغير هست
اسب اوره دفع میکنهامیدوارم نکته ای از دستم در نرفته باشه
️
نفر بعدی پلاناریا رو تشریح کنه
@رتبه-های-انجمن-آلاء
بسم الله الرحمن الرحیم
پلاناریا
ایشون تو دسته کرم های پهن هستن
ی جورایی نامیرا محسوب میشن
چون معمولا بافت آسیب دیده خودشون رو از طریق تقسیم سلولی درمان میکنن
آبزی هستن تا سطح بدنشون همواره مرطوب بمونه و بتونن تنفس پوستی داشته باشن
از همه سلول های سطحی خودشون آمونیاک دفع میکنند
مغز کوچکی متشکل از گره های عصبی داره
دو طناب موازی عصبی همراه با مغز دستگاه عصبی مرکزی رو تشکیل میده
رشته های کوچیکی که از دو طناب عصبی خارج میشه
دستگاه عصبی محیطی رو میسازه
دارای ساده ترین گیرنده نوری جانوران هست
چشم جامی شکل نامیده میشود
%(#ff0000)[ساده ترین گیرنده نوری جانداران در اوگلنا دیده میشه! ]از جسم ح
جامی شکل که شدت و جهت نور رو تعیین میکنه برای فرار از نور استفاده میشه
از طریق تکه تکه شدن و تخم گذاری در آب تولید مث میکنهامیدوارم ناقصی نداشته باشه
نفر بعدی اکالیپتوس بیاد درمورد والبگه
@همیار -
وال ها بزرگترین %(#0088ff)[جانوران] کره ی زمین هستند
وال کوژ پشت که تو کتاب هست شانزده متر درازا دارد و از نظر اندازه در بین وال ها متوسط است
وال کوژپشت به جای دندان چن ردیف اندام شانه مانند در دو طرف ارواره ی بالایی خود دارد
وال کوژپشت برای غذا خوردن اول دهان (بافت پوششی سنگفرشی مرکب ) و گلو (حلق ) خود را باز میکند و مقدار زیادی اب به همراه غذا وارد دهان و گلوی خود میکند و وقتی دهانش را میبندد اب از دهان خارج میشود اما ذرات غذایی لابه لای اندام شانه مانندش گیر میکند در این هنگام مواد را میبلعد و وارد معده ی خود میکند
غذای وال کوژ پشت ماهی های کوچک
که موفق ترین مهره دار زندس قلب دو حفره ای شکمی داره و خط جانبی و.... و خرچنگ های ریز ساکن دریا
هاست که قلب پشتی و چشم مرکب و لقاح داخلی و ... داره
گوشت خوار ند (انزیم تجزیه کننده ی گلیکوژن را درون و برون سلولی دارد )طول روده نسبت به بدن در مقایسه با گیاهخواران و همه چیز خواران کوتاهتر است
پستاندار
دارای لقاح داخلی و جفت
دارای دیافراگم کامل
غدد شیری پستان
دقت کنید خط جانبی در بدن ندارند (خط جانبی ویژه ی ماهی هاست)
گوارش مکانیکی از معده پس از بلع غذا شروع میشود مثل گنجشک
در طول لوله گوارش ( با کمک هیدرولیز و مصرف اب )میزان موادی که جذب خون شده بیشتر از مواد دفعی گوارش نیافته است
دارای پرده مننژ (سخت شامه، عنکبوتیه و نرم شامه )
حاوی مایع مغزی نخاعی که نقش ضربه گیر رو داره
دارای سد خونی و مغزی که بافت پوششی دیواره ی مویرگ های مغزی فاقد منافذِ و بسیاری از مواد (به جز کربن دی اکسید و گلوکز )و میکروب ها معمولانمی توانند از این سد عبور کنن
پس از انسان ،چین خوردگی قشر مخ در سایر پریمات ها(نخستی ها) و وال ها بیشتر از دیگر مهره داران است
وال ها در زندگی اجتمایی از طریق ایجاد صدا دارای ارتباط پیچیده ای هستند و بیشتر قشر مخ انها احتمالا به پردازش اطلاعات در مورد صداهاست ( لوب گیجگاهی مسئول بخش شنواییِ)
بعضی وال ها قادرند پژواک سازی کنند با انتشار امواج صوتی در محیط و تجزیه و تحلیل پژواک حاصل از انها تصویری از محیط را ایجاد میکنند البته این ویژگیشون از خفاش ها و دلفین ها کمتره
نفر بعدی %(#0011ab)[عنکبوت] رو بگه
@همیار
خداوندا شکرت
عنکبوت
زیست دوم دبیرستان با همین جونور شروع شد
توانایی تنیدن تار رو به طور ارثی داره
اون غده هاش در زیر شکم (اطراف مقعدش هست)
جونم واستون بگه که
حشرس
تنفس نایی داره
گردش خون باز دارای همولنف داره
گوشت خواره
لایه ی خارجی محکم از جنس کیتین
مفصلاشو برید فصل ۸ ببینین
یه بیوه ی سیاه داشتیم یادتونه؟
خیلی اسپایدر متشخصی بود شوهر خودشو میخورد تا سیر بشه و بتونه از جاش جم نخوره
ماده دفعیش اوریک اسیده (۴ تاN داره ها)
مغزش چند تا گره به هم جوش خوردس
توی هر بندش هم بازم گره عصبی داره